ÜSözlük Hiç Düşünce

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Günlerdir güzel bir şey duyamıyorum bu gidişle üye sözlüğümü açtıracağım. Ana sayfa cıvıl cıvıl, birbirlerine tevriyeden hüsn-i ta'lil e dek nidada bulunuyorlar çok içerleniyorum. .(((

Bu bir skandal.
Üye sözlüğünü sildirmeseydin çiçeğim. Övecek yer bulamıyorsak bu senin şeyliğin.
Sildirdim demiştin ben öyle hatırlıyom :nopsrn:

İzninizle biraz çiçeğimi bütün edebi sanatları kullanarak öveceğim.
Adı gibi hatun. Bir de çok ilginç bir insan. Bakmayın böyle şu ifadeyle durduğuna :hıı: bana şefkatli geliyor çokça.
Biraz da şaşkınım çünkü ne bileyim biraz soğuk durur ya, öyle sanıyor insan onu ister istemez.
Ben bunu başka bir yere daha yazmıştım, bu forumdaki en güzel tanışma mesajını ondan aldım ben. Sıcacık.

Seviyorum böyle burnu havada oluşunu, ejderya sevgisine gülüyorum. Üslubunu seviyorum. Samimiyetine inanıyorum. Arada bir sevgisinin kabarıp bunu kelimelere döküşünü seviyorum. Huysuz ya :T:
Bir de bişi diyim mi biraz zeki.
Ama huysuz bence. Seviyorum gerçekten. Rengarenk. En çok mavi.

Kendime bir ruj aldım neden aldığımı bilmiyom ama çok güzel durmuyo mu şerefsiz du bi göstercem: https://i.resimyukle.xyz/cIQK35.jpg
https://i.resimyukle.xyz/N230c5.jpg

Çaktırmayayım diye ne hallere girdim yaf.
Öptüm.
Rakınzel

Ahaha severim Rakınzel'i
Sinirlenince çok sevimli oluyor :p
Doldururum buraları yine

aklında ne varsa dilinde de o olmasını aşırı sevip takdir ediyorum onun. bir şey söylüyorum çatır çutur cevap veriyor apışıp kalıyorum sfkjdv onu şu ortamdan uzaklaştıranların aklını seveyim.

.

4fcf762654153405b42b50736fe0be5b.jpg

GM 8 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bana bıngıl demiş ve bıngıl bells diye şarkı söylemişti
Pardon bu konuyu siler misiniz ne de olsa ben açmışım smsns
Beni bu kadar sevmesine rağmen- çok sevdiğini biliyorum :*- bıngıldan başka bişi yazmadı üye sözlüğüme. Bence övmelisin.
Bu kız beni övmeli, bana kazak örmelii

Tam bi hergele. Banlansın.

Bu konunun devamı yok mu az gibi geldi
Çok tatlı biriii
Raven ile karıştırıyordum bir ara :gamer:

Bana da lena kişisi demişti... bir an n’oluyoz dedim... hemen gidip hesap sordjsf sormadım elbette sebebini sordum.. cevabı sizi ilgilendirmez elbette...
Cümlelerindeki samimiyeti seviyorum.

Güzel ve zeki sıfatlarını aynı anda taşıyan istisna kadınlardan.
Adı gibi derin bir insan ama belli etmez,takılı kalmaz,
Sohbetiniz (eğer ederse) güzel ve eğlenceli geçer, vasat ilerlemez gel gör ki konuşmayı da pek sevmez.
Savaşçı,zor günlerini kendi anlatmış,içine çok atan güclü bir o kadar da sevimli bir ruh seziyorum onda (sevimli kısmına katılmayacaktır jkljkl)
mlbb yoldaşım ayni zamanda, o oyun sohbetlerimizi kimse görmemeli :D
Farklı,özel bir insansın bol huzur ve tabi bol mvpler diliyorum kips :p

Evvela ükemizin kültür, sanat ve opera dinletileri ile ün salmış, bünyesinden aşıklar, kitaplara konu destanlar, efendime söyleyeyim şairler, yazarlar çıkarmış eşi benzeri olmayan güzide kentimizin yerlilerindendir. Ve tabi ki Gültenim Akınım ve Şükrü ağabeyin(erbaş) hemşerisidir.
Pek fazla gözlemlediğimi söyleyemem, kişisel olarakta pek tanıdığımı. Misal ismini yakın arkadaşlarının yorumlarında gördüm derin ve bence aynı zamanda derin bir karakteride var.
Eski rumuzundan anladığım kadarıyla grimm kardeslerin rapunzeline bir selam cakmış. Halihazırda ki nikiyle de Tao felsefesine, bir merhaba niyetine, şimdilik.

wFi85U.jpg

Bugüne kadar en uzun süreli konuştuğu kişi ben olabilir miyim acaba? bi iki-üç ay gider herhalde bize bu :D
Vefanı sevsinler güzel (her anlamda) kadın.:1085970j9cygvm4c3:​

Yanlis yere yazmistim kafa gitti jkljl

Yorumları ve davranışları ile forumda fark yaratan birisi, bir gelip bir kaybolan kişilerden. Serbest bir stili var :) bu durum ona yakışıyor.

Bu kadar güzel çizdiğinden haberdar değildim daha önce.
Hoşlandığım bir hamfendi. Zevk sahibi biri üstelik.
Saygılar. Yakşamlar.

Gözlem yeteneği üst düzeydi eskiden
Şimdi çizim yeteneğiyle ön planda.d

Dm den birçok mesaj alıyorum, seni övmek istiyoruz ama sözlük konunu bulamıyoruz diye. Buyurun arenaya.

Geri