ÜSözlük Hiç Düşünce

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Forum anasayfasina hizli bir bakis attigimda yaren ike niklerini karistiriyorum.
Ikisi de kipir kipir cümkü.
Ikisini de övdüm.
Bye.

Mor balım senin BAĞZI şilerden haberin yok sanırım. E normal, her yüzyılda bir dolunayda girince foruma sjdhdjddjfj
Çok özledik seni <333
Anuuuuu yoksam bıcırık mı vaaa. Yaaaa yirim yirim. Şaşırmadın zaten herzamanki salkım hıhıhıhı…d

“En güzel kahkahalar” sıralamamı güncellememe sebep oldu.

Berhat bana “Sen küçükken kazana düşmüş bir oburikssin kilon ondan” derdi

O da küçükken bence “thc dolu bir kovaya” düşmüş bambaşka bir düşünce yapısı var shshda

Şakası bir yana, bilinçakışı diline vuruyor bu hanımefendinin. Hani biz bilincimizde konuşurken konudan konuya atlariz ya o da bir şeyi anlatırken tak diye çağrışım yapan başka bir konuya geçiyor. Dinlemek eğlenceli ve bedavaya kafa yapıyor :3

Çok yeni tanıdım çok sevdim ki çok yeni tanıdığım insanları kolay kolay başlangıçta sevememem ile tanınırım.

Hic dusunce yatakyerinizyokmuymus. Hallahim yarabbim. Hem de banlanmis bile. Anacim hosgeldin diyemeden kiz gitmis. Olsun geldigi iyi olmus. Hosgelmis sefalar getirmis.

ah derüün 3y derüün. ilk 3y dediğimde “3y de demezsin” diye çıkışmıştı. şimdi herkes ona 3y diyü…. yakıştı da hanikdjfl. gözümüz yolda bekliyoz….<3

en sevdiğim fatih erkoç şarkısı, hatta en sevdiğim 90'lar parçalarının ilk 5'inde diyebilirim.. duygudan duyguya geçerim ne zaman dinlesem. gel, birlikte dinleyelim bu kez<3

en son ne zaman kanım birine bu kadar hızlı kaynamıştı hatırlamıyorum… tanıdıkça anladım sevilmesinin nedenini. yani benim de kalbimi hemen fethetti, tebrikler bböbjjbb.
tepkileri o kadar içten ki o halini yaşıyor insan :d her duygusu dolu dolu. enerjisi, sevecenliği bi başka. bu hamfendiyi üzenin yatacak yeri yoktur yav.
tatlı bir iyi ki bırakıyorum buraya.
deroşum, yıldızımız hiç sönmesiiinn:emoji_star2::emoji_star2::emoji_star::emoji_dizzy::emoji_sparkles:

Geri