Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Skdhdhdhj BIYIK TARAĞIN GÖMLEK CEBİNDE DURUYOR MU HALA?? Dkdhdhdhburçdaşım en son yıllarrrrrrr yıllaaaaaaaaaaaaaar önce onun arabesk versiyonuydum, eksiğimiz yok fazlamız çok, bilemiyorum sana bu teklifi daha önce yapan oldu mu ben majikten ivan divandelene geçtiğime göre seni de "çiş düşünce" olarak görmek isterim. çok manyak kombolarımız olabilir kajfnaf
Skdhdhdhj BIYIK TARAĞIN GÖMLEK CEBİNDE DURUYOR MU HALA?? Dkdhdhdh
Ekürinle bıkmadınız nickimle uğraşmaktan, ama sen uğraş.. öteki pis uzak dursun djdhdhdjd
Ajskdjshskdjdh ben kestirdim bıyıkları. Bakımı çok zor oluyordu ığhkkktarağı takınca bıyıkta duruyor o yüzden kafi dedim artık çekmeceye kaldırdım, parmaklarla burkuyorum. alkdmalkmfs hadi ya o neler dedi acaba merak ettim. bakınayım kajfnajk
Mor balım senin BAĞZI şilerden haberin yok sanırım. E normal, her yüzyılda bir dolunayda girince foruma sjdhdjddjfjBu nickle yatacakyerin yokkk dağlarkızııı. Severim kanatlanırcasına. Senin çok mu çok çok hatrı sayılır bir gallbin var bende..Çoluk çocuk sevcez mi? Çünkü bir daha ki geldiğimde torunun olur bu gidişle.: D
beni öv.Kullanıcı adı ile uyumu yakalayan ender üyelerden.
Hem övecek halimiz yok.
Seni övecek, ifade edecek kelimeler henüz keşfedilmedi...beni öv.
Seni övecek kadar saf, temiz bir ruha sahip değilim.. Öyle ki, seni överken kullanacağım ifadelerle bile saflığına iz bırakmaktan korkarım...O zaman beni öv…