ÜSözlük Hiç Düşünce

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Deriiiiin.

Övüş mod on.
Eğlenceli yapısının ardında güçlü bir duruşu var, umarım mutlu olacağı yöne doğru direksiyonu kırmıştır.
Övüş mod off.

Yakışıklı hatun kişisi, enercisi ve şikobellamsı halleriyle foruma renk getirdi ayrı yet-ten mavimtrak saşları ovulmesi gereken ayrı bir husus.
" Maviydi değil mi ? Çünkü ben öyle hatırlıyorum djskkssk "
Hışgıldın sıpırmın.

Zeki ve güzel ve gamer, bu da onu nadir yapıyor.
Hem zeki hem güzel hem de iyi gamer, bu da onu daha da nadir yapıyor.. hem zeki hem güzel hem de bayaa iyi bir gamer ki bu onu heralde tek yapıyor dhdhjdjd
Kadınların artık erkekler kadar iyi oyun oynaması gerekiyor yaa, gelin derinden ders alın…

foruma dönüşüyle enerjimizi yükseltti derün. kendisiyle dalga geçişleri falan çok tatlı gerçekten. doğal samimi. güzelliğinden bahs etmek istemiyorum yeterince bahs edilmiş çünkü. en kısa zamanda özel üye rankıyla görelim ltfn......tşk.

Neredeyse unutuyordum, net bağcılar çocuğu kendisi. Bir fotoğrafı var, 3sn'den fazla bakınca otomatik olarak cebinizde 1 TL çıkartıp uzatıyorsunuz.

burçdaşım en son yıllarrrrrrr yıllaaaaaaaaaaaaaar önce onun arabesk versiyonuydum, eksiğimiz yok fazlamız çok, bilemiyorum sana bu teklifi daha önce yapan oldu mu ben majikten ivan divandelene geçtiğime göre seni de "çiş düşünce" olarak görmek isterim. çok manyak kombolarımız olabilir kajfnaf

burçdaşım en son yıllarrrrrrr yıllaaaaaaaaaaaaaar önce onun arabesk versiyonuydum, eksiğimiz yok fazlamız çok, bilemiyorum sana bu teklifi daha önce yapan oldu mu ben majikten ivan divandelene geçtiğime göre seni de "çiş düşünce" olarak görmek isterim. çok manyak kombolarımız olabilir kajfnaf
Skdhdhdhj BIYIK TARAĞIN GÖMLEK CEBİNDE DURUYOR MU HALA?? Dkdhdhdh
Ekürinle bıkmadınız nickimle uğraşmaktan, ama sen uğraş.. öteki pis uzak dursun djdhdhdjd

Skdhdhdhj BIYIK TARAĞIN GÖMLEK CEBİNDE DURUYOR MU HALA?? Dkdhdhdh
Ekürinle bıkmadınız nickimle uğraşmaktan, ama sen uğraş.. öteki pis uzak dursun djdhdhdjd

tarağı takınca bıyıkta duruyor o yüzden kafi dedim artık çekmeceye kaldırdım, parmaklarla burkuyorum. alkdmalkmfs hadi ya o neler dedi acaba merak ettim. bakınayım kajfnajk

tarağı takınca bıyıkta duruyor o yüzden kafi dedim artık çekmeceye kaldırdım, parmaklarla burkuyorum. alkdmalkmfs hadi ya o neler dedi acaba merak ettim. bakınayım kajfnajk
Ajskdjshskdjdh ben kestirdim bıyıkları. Bakımı çok zor oluyordu ığhkkk
Ağıza alınmayacak türden olduğu için bulamazsın, ben kulağına sülerim sonra skdhfjfjf

Kendisi ile yaklaşık 10 yıldır iletişimimiz mevcut. Daha çok da forum dışında.
Şu sıra biraz canı sıkılıyor forumda takılıyor (mlbb hesabı çalındı :() fakat muhtemelen hepinizden iyi tanıdığım biri olduğu için bi kaç şey eklemek isterim. Şu an kendisi gayet sevimli espri yapıyor mesela,takılıyor eğleniyor fakat esasen pek insan sevmez (İyi anlaşmamızın tılsımı bu olabilir) Sevmezden kastım; insanlar, onların saçma sapan tercihleri,dertleri,niyetleri ilgi alanında değildir.Çekmez kimseyi. Sapyoseksüel bir tarafı da vardır. Çok yakışıklı olmanız yeterli bir şans vermiyor size yani beyler... En önemli eksikliği rüya görememesidir...Çok nadiren rüya görür... fakat beni rüyasında görmüşlüğü var <3 Konuşmayı kendini anlatmayı pek sevmez fakat bi araştık mı dakikalar eser geçer, kapatırken de ''seneye görüşürüz'' der gülerek. (Konuşma adeti genel olarak olmadığından takılır bu anlamda) yani kimsenin kaşındaki boncukla ilgilenecek bir motivasyonu,ernerji tarzı yok diyebilirim net.Forumda da asırlardır belli başlı gruplar var, bariz. Bu anlamda bana da saçma salak laflar sokan oldu; biriyle muhatap oldum-olmadım, önceden kavgalı olduğum insanlarla artık iletişim kuruyorum diye falan. Derin de foruma girmiş, o an komik bulduğu ya da ona iyi gelen herhangi birileriyle iletişim kurmuş. O iletişim kurduğu kişiyi sevmeyen grup hemen atağa geçmiş falan...Yapılan işlemlerle alakalı zaten yorum yapmak istemiyorum. Aaa bak kendisi gitti yönetimi kötülüyor karalamalarından da gına geldi. Swat ile yıldızım barışmasa da art niyetli bulmuyorum kendisini,bir de kişisel eleştirimi iliştirip stresine çanak tutmak istemem,sinir bozucu bir şey olduğunu en iyi bilenlerdenim. Ne zamandır bu kadar ağır işsizliğin mesele olduğu bayat bir yere dönüştü burası kaçırdım doğrusu. Ocean'ın 2024'te koyduğu smileyler gibi bayat.Göz yorucu, ne gereği var dedirten. Biraz daha sade olmak lazım bence.Bir daha girmemek üzere gitme vakti gelmiş geçiyor galiba.
Küçük bir alışkanlığın-bağımlılığın son bulmasında bir mahsur yok bence. Hayatın her anını kaliteli değerlendirmek lazım.
Üye sözlüğe de ihtiyacımız yok birbirimize sevgilerimizi iliştirmek için değil mi canım? bir telefon mesafemiz var.

Bu nickle yatacakyerin yokkk dağlarkızııı. Severim kanatlanırcasına. Senin çok mu çok çok hatrı sayılır bir gallbin var bende..Çoluk çocuk sevcez mi? Çünkü bir daha ki geldiğimde torunun olur bu gidişle.: D

Bu nickle yatacakyerin yokkk dağlarkızııı. Severim kanatlanırcasına. Senin çok mu çok çok hatrı sayılır bir gallbin var bende..Çoluk çocuk sevcez mi? Çünkü bir daha ki geldiğimde torunun olur bu gidişle.: D
Mor balım senin BAĞZI şilerden haberin yok sanırım. E normal, her yüzyılda bir dolunayda girince foruma sjdhdjddjfj
Çok özledik seni <333

Geri