ÜSözlük Hiç Düşünce

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bana bak kadın çık gel şuraya..

Hamilesin de hormonların mı böyle yapıyor nerdesin nerdaaa.:(

merhaba,
iyi ki gelmişsin..
seni seven insanlara 1 yenisi daha eklendi, şanslısın gerçekten….
ılımlı, kibar ve bir o kadar komik birisin..
hayat sana o kadar güzel şeyler getirsin ki yaşadığın tüm olumsuz anları unut..
ben yine uğrarım :)

mavi kristallerle bezeli saçlarının her bir teli ona ayrı bir mutluluk ve şans getirmesini dilediğim, insanda daha iyi biri olma hissiyatını uyandıran forum üyesi.

Yani tanımıyorum ama tatlı bir kız. Ne zaman görsem sincap yavrusu gibi dolaşıyorken buluyorum. Kattığı neşe kıymetli, daim olsun dileklerimizle.

Eskilerden o da uzaktan uzağa teee o zamanlar birbirimize sempati duyardık. (Biriyle bu forumda kavga etmemişsem kesinlikle karşılıklı bir sempati vardır)

Şimdilerde tekrar yazıyor, yazsın efendim. Hepimizin yaşı geçti bayağı. Artık kaos değil eğlence arar olduk forumda, o da bu yükü kaldıran üyelerden.

Belki bir kaç sene sonra konuya bir kaç sıfat yazmak için tekrar gelirim. Çüzzz.

kendime benzetiyorum biraz özellikle kendisiyle dalga geçmesini….hiç düşünce benim daha sevimli ve zevksiz versiyonum bence kgljfkj vurma ya dur. doğallıyla ve samimiyetiyle diğer üyelerden ayrılıyor. birebir hiç sohbetim olmadı sanırım ya da hatırlamıyorum ama uzaktan bana hissettirdikleri bunlar. (sanki zamanında bi hoslasmıyordum ama onu da pek hatırlamıyamadım bana b12 şart glbasjflj) ve ayrıca çok da güzel..güzel kızları bi bşks severim….bize renk katmaya devam et hiç düşünce :emoji_tulip:

bir dönem seviştik, bir dönem dövüştük. şimdilerde tekrardan ısınmaya çalışıyoruz birbirimize. benim gibi o da kinci değil, bu konularda gevşek.jkfdf ki en sevdiğim özelliğimdir.sdljf hoş geldin heidi..... bir daha gitme<3

Henüz çok tanımıyorum ama gayet mütevazı ve sempatik pozitif enerji alıyorum daha iyi analiz edip uzun uzun yorumlar yazmaya geleceğim enşallah:)

Geri