ÜSözlük Hiç Düşünce

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
wFi85U.jpg

Bugüne kadar en uzun süreli konuştuğu kişi ben olabilir miyim acaba? bi iki-üç ay gider herhalde bize bu :D
Vefanı sevsinler güzel (her anlamda) kadın.:1085970j9cygvm4c3:​

Yanlis yere yazmistim kafa gitti jkljl

Tekrar konuşma zamanı geldi sanki.
Bir yılı geçmiş bak, bir daha altı ay sonra görüşelim demiştin . Ahah.
Ne çabuk geçti.

@Hiç Düşünce selam...

Üç özelliğin üzerinde duracağım. Yanılgı payım mutlaka vardır ama yakaladıklarım yüksek oranda olduğundan kendi adıma eminim.

Birden aklıma geldin. Girip yazmasam sıcaklığı kaçacak ve araya başka şeyler girip unutacaktım. Akla gelen o an yapılmazsa soğuk çay etkisi oluyor bende.

1- kuvvet ve muhtemel evin en küçüğüsün. Kardeşlerinle yaş farkın var hatta tekne kasıntısı diyebilinir bu böyle olunca hep çocuk kalmışsın. Asla kötü anlamda değil içindeki çocuk hep yaşıyor.

2- Kendinden çok etrafına koşuyorsun özellikle ailene, eşine ve burda tam tersiymiş gibi yansıtsan da sen etrafını mutlu etmeye çalışırken kendini ihmal ediyorsun. Tipik bir aslan kadını. Yanılıyor olabilirim Derin gerçekten bilmiyorum ama bana öyleymiş gibi geliyor.

3- Çok temiz kızsın. Evet herkes evini temizler ama yansıttığın detaylar temizlik yapmıyor yaşıyorsun. Bunun da altında bir şeyler vardır çünkü temizlik bana terapi mesela.

Sadece evin değil giydiğin bir gömlekte gördüğüm ütü ve temizliğin net karşılığıydı. Ha tamam doğru söylüyor dedirten detay ordan yani.

Şimdi aklıma geldi 4 oldu özellik hayatına insanları çok zor alıyorsun. Çok seçiyor çok ince eliyorsun. Aslında duygusalsın bence ama bunu gizlemek için umursamaz davranıyorsun yine dediğim gibi hadi sen de ne alakası var olabilir. Bunlar 5-6 senenin uzaktan gözlemleri.

Ne kadar yakaladım bilmiyorum: )

yaa @Noah nasıl kibarsın. yanlış anlmayayım diye nasıl özenmiş yazarken teşekkür ederimm ^^

Ben gayet başarıl buldum analizini sadece ailemle olan ilişkim hariç djdjdjdj
ama son yazdığın nokta atışıdır benim için. Uğraşamam kimseyle dkdjddjjd
Minnettarım zamanın, fikirleri için Barış. Almiş'e selamlar kendine iyi bak ^^

ne yazdığımı hiç anlamayacak ama bir noktada kaderdaşım. olsun................ sormazsın ama sorsan da cevap vermeyeceğim.

"kıskananlar oldu, üzülenler oldu, delirenler oldu; dedim olabilir"

Konuşmayı ve dedikoduyu sevmeyen zeki ve güzel bir kadının, bir akşam arayıp 38 dk. konuşması ne demek çoğunuz bilmez...ama ben bilirim :cool:
Derin ya enerjini seviyorum senin. Yeni hesap satın aldim mlbb oynuyorsan ekleşiriz bı ara.
Sağlıcakla kal <3

Konuşmayı ve dedikoduyu sevmeyen zeki ve güzel bir kadının, bir akşam arayıp 38 dk. konuşması ne demek çoğunuz bilmez...ama ben bilirim :cool:
Derin ya enerjini seviyorum senin. Yeni hesap satın aldim mlbb oynuyorsan ekleşiriz bı ara.
Sağlıcakla kal <3
yaa geçelim o zaman iletişime yeniden. 1 yılı geçti:( Geçen haftalarda Larien de aynısını dedi biliyor musun dkfjfjfj Araşacaktık diyor ki "uzun zaman oldu bi araşalım yine birkaç ay konuşmayız" ahahajdlfıfjfjfkfjfjfj
Bana sizin gibi anlayışlı bebekler lazım <3
Oyuna devam ediyorum kuzu. Ekleşelim yaz bana id ni. <3

Bir on on beş güne gelirsin inşallah..Bu beklemek niye neden niçinn..
''Milattan Önce'ye adım atacağım hasretinden ve sen daha yoksun...çabuk gel be kadın...

abb76035d3ca8537b1dcfca2be2c0f8f.jpg

Ben sana ne desem hı ne desem...

Gelsen bu gece biraz geçince kimseye söylemeden
Bulsan bi' yolunu, ah, içimde külleri sönmeden
Yaklaş yanıma, otur, çekinme, seyrine bırakırsan
Geçiyor bak yıldızlar bir bir, manzara önümüzdee

Üf..:(

yılın güzeli seçilip 90'lar miss törkilerinin sırra kadem basması gibi aniden kaybolman bizi derinden yaralıyor... baharın gelmesiyle güneş gibi doğabilirsin bence buralara. özledik <3 iletişimde olan varsa selam söylesin...

Bi ben mi görüşüyorum kendisiyle .p
Gayet iyi.
Mistik zaferiz bu sezon by

Ya ben de diyorum bi eksiklik var. guzelliginden buralari mahrum birakmistir. Nerededir? Nerelerdedir. Ayiptir gunahdir hiccim. Geri don.

pide yapıyo. çok susamlı. slk. :*

Evet arkadaşlar bu sayfaya bir tur yazmayanlara ban atılıyor, neyse buralar değerlenir ve yerimizi alalım.
Her şey o yılın güzeli seçimleri sonrasında, yılın güzeli rankını alması ve forumun birkaç gün geriye gidip tacının kafasından düşmesi ile başladı..
Oysa bütün sokaklara afişler asılmış, billboardlara reklamlar verilmişti.. yılın güzeli seçildiğini bütün komşular akşam beş çayında öğrenmişti. Bu ana şahitlik etmek isteyenlerin gelip kafasında tacı görmemesi üzerine yaşanan yıkım büyük..
Forumun güzellik seviyesini %12 oranında arttıran birisi, şu an hamur makinesi ile karşılıklı bakışıyor muhtemelen ve yanında taşıdığı maskotu sayılan mikser robotu ile oturup çayını yudumlayarak müzik dinliyor olma ihtimali yüksek.
Siyasetçiler gibi seçim zamanı ortalıkta görünüp sonrasında kaybolması bizi bir miktar üzdü.. yakın bir zamanda gelmezse gelecek yıl seçimlerde desteğimi çekeceğim ahah.
Umarım iyisindir, iyi olmanı diliyorum ve kendine iyi bak.. bu kadar çok iyi kelimesini kullanmanın iyi geleceğini düşünüyorum. Mutluluklar dilerim.

Geri