ÜSözlük Hiç Düşünce

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kimse mesaj atmıyor yalan soyliyur

Foyani ortaya çıkarayım derken seni ovmeyi unuttum.
Hatirlatta oveyim bir ara

Rakınzel nickinin manası nedir acabaa google baktım bulamadım iyi modifiye hny

Onu sanirim burada en eski taniyanlardan biriyim .) Nasil soguk nevaleydi ilk zamanlar bi mesafeler bi pimpimpim hareketler. Ama o zamanlar da sevmistim, hala seviyorum o ayri mevzu tabi.

Dilan deniz çiçek kopyası
Birde hiç bir kelimeyi gerçek anlamıyla yazmıyor

Ben uydurdum zaten Bi anlamı yok skdıdjdh
İleride Rakınzel diye Cafe mibi bar açmayı istiyorum inş :dd
Yabancı Sanıp Aslında Türk Olduklarını Öğrenince Çok Şaşıracağınız markalarda seni görürrüz inş :d

W’ e katılıyorum eskiden gestopa gibiydi...

Burnu cok güzel.
Minicik bişey kondurmuşlar oraya..
Ay kuş musunuz??
Bu ne sevimlilik.. demeyi cok isterdim lakin kendisi bunu hayatta istemez.
cünkü toplum içerisinde edililen her iltifat onun için yüz kızartırcıdır...

Günün sonunda mesafeli, keskin duruşlu mizaçı içindeki eğlenceli, güleç yanına yenik düştü ve iyi ki de öyle oldu.

Bu şarkısız olmazdı bu arada.

Son düzenleme:
Öncelikle şuraya bunu bırakayım sjsns

Acık övmeye geldim seğniiii. Seni herkese anlattım dero. Ailem tanıyor seni, artık sadece annem değil aksj peki neyi anlatıyorum bil bakalım akaj
Çok iyi arkadaşım oldu, gerçekten konuşurken sesimin tonu bile değişiyor öylesine sevdim. Sarılasım var hep. Her şeyden bahsedesim var. Pop art bişi gördüğümde "aa dero" diyorum. Günlük yaşantımda yer etti yani. Aklını seveyim canımın içi. Kalbini seveyim.

Son olarak senin ses tonunda -köpeksoyuuu- diyorum birilerine kızdım çünkü yine.

Evet çok öpüyorum seni.

Hiç tanışmıyoruz kendisiyle isimlerimizi bile bilmiyoruz. :) Paylaşımları ile bende pozitif izlenimler uyandıran kendini olduğu gibi en doğal şekilde ifade eden bişeylerden kaçmayan birisi o nedenle tanımak istediğim hanımefendilerden @Hiç Düşünce :)

images

images

Geri