Bak dostum bende yenıyım sana bır kac tavsıyem olacak . İster uygula ıster uygulama
burada acaıp ınsanlar var . her turlu ınsanlar var .) gercek dost olacağin ınsanda var . hayatda reelde bile yuzune bakmayacağin insanda var.
Neredeyse günde 3 öğün yemek yemeğip bana laf sokanlarımı dersın. yoksa paylasdiğim veya yorum yaptiğim konu veya oyunlarda hakaret edenlermı dersın.
gecen bırı yıne laf soktu

şükürler olsun kı 300 mesaj kotasını doldurdumda vatandasa özel mesaj atabiliyorum
Bayana neden mesaj atttım . neden boyle yapiyorsunuz nedn laf sokuyorsun bu foruma yabancı kımse gelmeyecekmı vs gıbı soz ve kelımelerde bulundum.
saatler Az ilerkedıkden sonra bir özel mesaj gelir . dediği cevap aynen soyle zaten kendısıde okur bunu
ooooooooo beyefendı sen cok havalı olmussun 
hem laf sokar cevap versen havalı olursun vermesen laf sokmaya devam ederler.
Hatta birgun bı pm dahada aldım .) Adamın bırı nerden bılıyım kızın sevgilisıymıs . Adam bana demediğinı bırakmadı. O benım sevgılım ona yazma gormeyım felan
bende sunu yazdım madem sevgılın madem sevıyorsun neden zamanını burada harcııyorsun. git yanına cıkın dısarıya el ele goz goze gezın vs
bunun gıbı bır kac ornek verebilirim. ama sen sen ol aldırma umursama onlar ne derse desınler sen ısıne bak

işine bak ama sakın ama sakın küfür ve hakaret etme . takıldığin baska soru olursa seslen özelde anlatırım sana tosunpaşa