heyyo

Konu sahibi son olarak 3539 gün önce görüldü
tarzımdan dolayı muhtemelen bu sitede birileri beni birilerine benzetecek, bunlarla uğraşmak istemediğimden bu başlıkta kendimle ilgili çeşitli bilgiler vereceğim u_u

1-üstteki kadıncağız ile yıldızımız bi türlü barışmadı beni bi türlü sevemiyor.

2-gel ne olursan ol yine gel. çok hakkı yenilenlerden biriyim ama kimseye kırgın değilim! çünkü erenler dergahının kapısına kilit asılmaz yani dont hostility. adımız miskindir bizim.

3-her ne kadar ne olursan ol gel dediysek de atatürk, laiklik ve cumhuriyet düşmanı fetöcüler üzerlerine alınmasınlar please. tanrıya şükür cumhuriyet çocuğuyuz.

4-kullanıcı adım neden fidel? çünkü bi kedim olsa koyacağım isimlerden biri fidel. kullanıcı adımın siyasi görüşümle HİÇBİR ilgisi yok.

Bak dostum bende yenıyım sana bır kac tavsıyem olacak . İster uygula ıster uygulama

burada acaıp ınsanlar var . her turlu ınsanlar var .) gercek dost olacağin ınsanda var . hayatda reelde bile yuzune bakmayacağin insanda var.

Neredeyse günde 3 öğün yemek yemeğip bana laf sokanlarımı dersın. yoksa paylasdiğim veya yorum yaptiğim konu veya oyunlarda hakaret edenlermı dersın.

gecen bırı yıne laf soktu :) şükürler olsun kı 300 mesaj kotasını doldurdumda vatandasa özel mesaj atabiliyorum :D

Bayana neden mesaj atttım . neden boyle yapiyorsunuz nedn laf sokuyorsun bu foruma yabancı kımse gelmeyecekmı vs gıbı soz ve kelımelerde bulundum.

saatler Az ilerkedıkden sonra bir özel mesaj gelir . dediği cevap aynen soyle zaten kendısıde okur bunu ooooooooo beyefendı sen cok havalı olmussun :) hem laf sokar cevap versen havalı olursun vermesen laf sokmaya devam ederler.

Hatta birgun bı pm dahada aldım .) Adamın bırı nerden bılıyım kızın sevgilisıymıs . Adam bana demediğinı bırakmadı. O benım sevgılım ona yazma gormeyım felan :D

bende sunu yazdım madem sevgılın madem sevıyorsun neden zamanını burada harcııyorsun. git yanına cıkın dısarıya el ele goz goze gezın vs

bunun gıbı bır kac ornek verebilirim. ama sen sen ol aldırma umursama onlar ne derse desınler sen ısıne bak :) işine bak ama sakın ama sakın küfür ve hakaret etme . takıldığin baska soru olursa seslen özelde anlatırım sana tosunpaşa :D

5-hah üstteki beyefendiğinin parmak bastığı iyi oldu, KÜFÜR VE HAKARET TARZIM DEĞİLDİR.

6-homofobik değilim. homofobik çomarlardan NEFRET EDERİM. love wins
love.gif

7- bilen bilir; bilim, sanat, felsefe, psikoloji ve sinemaya oldukça ilgi duyarım. u_u

Küfür ve hakaret tarzım değil diyorsun. Tarzın üstü kapalı laf sokmak herhalde. Aslında yazdıklarında hakaret var. Zaten ben yapmam, etmem diyenlerin daha fazla yaptığını gözlemliyorum.

8-bu forumda takıldığım dönemler bu forumun yükselme devridir yani doğruya doğru. banlanmalarım bi pargalı ibrahim paşa'nın, bi şehzade mustafa'nın idamı gibi olmuştur. yeniçeri isyan etse de ne yazık ki hünkar bunu görmek istememiştir.

9-forumda ağzımdan bir kere bile küfür çıkmamıştır çünkü LOKUM GİBİ BİRİYİM. beni sevmeyen de biraz şeydir yani.

11. maddeyi merakla bekliyorum.
Birazcık kişisel kurallar gibi geldi ama keyifli oluyor okumak.
Bu arada , Hoş geldin !

10-ahmet kaya'yı eskiden sevmiyordum ama şimdi o kadar da katı değilim. yani düşündüm de kötü bi adam değildi bence. ölmüş birine 1 soru sorma hakkım olsa ahmet kaya'ya apo'yu neden özlediğini sorardım.

Tanısak severiz gibi duruyor sanki hoş geldin .d

11-eskiden imla kuralı takıntım vardı, onu da biraz törpüledim. imla kurallarını bilmeyen benimle ahbaplık edebilir ama cahilliğini sürekli başına kakarım.

Geri