Hey kendini bilmez

Konu sahibi son olarak 225 gün önce görüldü
Dogru tek degildir evet , insanlara göre farklilik gösterir .
Ama benim dogrumsa bunu yargilamalarina yada bertaraf etmelerine cok izin vermem , sayet konustularsa ögrenip susmasinida bilecekler.

Dogru tek degildir evet , insanlara göre farklilik gösterir .
Ama benim dogrumsa bunu yargilamalarina yada bertaraf etmelerine cok izin vermem , sayet konustularsa ögrenip susmasinida bilecekler.

Ben olsam susarım!

Kesim dedinde aklıma kurban geldi. Kurbana girelim mi senle?

Ne yapacagiz okadar eti ?
Neyse girelim olmadi mangal gunü duzenleriz .d

Bence devam edin, sayenizde hem eğleniyoruz hem de yeni bilgiler ve bakış açısı öğreniyoruz.

Sie bak ne dicem. Dinazorların atasını bulduğunu iddia eden bir bilim Adamı ve müze müdürü ürüdü. Enbiya suresinin 30. Ayetini okumadıklarını biliyorum. Bunları uyarmalı mı uyarmamalı mı?

Sie bak ne dicem. Dinazorların atasını bulduğunu iddia eden bir bilim Adamı ve müze müdürü ürüdü. Enbiya suresinin 30. Ayetini okumadıklarını biliyorum. Bunları uyarmalı mı uyarmamalı mı?
İddia edilebilir birseydir ve dünyada gercegi yansitmayan bir yıgin iddia söyleniyor mesela nuh'un gemisinin Mısırda oldugu söyleniyor yani simdi ben kimi uyariyim ?
Subliminal veren ve dünyanin sonunu bildiklerini iddia eden tek gözlü varliklarimi ?
Anlayan gelsin.

İddia edilebilir birseydir ve dünyada gercegi yansitmayan bir yıgin iddia söyleniyor mesela nuh'un gemisinin Mısırda oldugu söyleniyor yani simdi ben kimi uyariyim ?

Subliminal veren ve dünyanin sonunu bildiklerini iddia eden tek gözlü varliklarimi ?

Anlayan gelsin.

Onlarında yatağı kirli diyorlar. Artık geçinemeyip Çin'e yerleşecekler falan filan yani.
Hem tek gözde birşey mi. Bazılarının teki bile yok.

İncelendiginde epey ciddi bulgular söz konusu , yapilacak eylemlerin bilmem kac yüzyil önce kartlara görseller le yazilmis olmasi vs.
Bu konu derin

O da birşey mi? Sirus yıldınızını 1400 yıl önce bildiren var. H-he ile Şems'i bildiren var.
Bence bırakalım şu kart işlerini de şu sorun cevap ver. Verebilirsen.
Kralın çıplaklığı salaklığından mı, yoksa terzinin uyanıklığından mı?

Terzinin uyanikligindan.
Kral egosuyla maşallah.

Geri