Hey kendini bilmez

Konu sahibi son olarak 224 gün önce görüldü
Sie ve embesil
efendim konudaki tebessümü görünce daldım kusura bakmayın. EkSen dayaklıksınız diyorsun yani ? (Tebessüm eder)
daha fazla konuyu ihlal etmeyeyim der kaçarım.

Ben de biraz kendinibilmezgillerdenimdir diyip merak ettim geldim ve gidiyorum :T:

Yok yok ben bu kalp agrisi ile ölürüm , helvamdan yeyiniz efendim.
Ah Necati ah.

Konu hepimizin tabi ask olsun yazmazsaniz küserim : (

Duyuyorsun değil mi Sie bak. Necati bunu duymalı görmeli.
Yoksa öyle kafasına sıçılacak biri değilim hani!

Valla ben çok anlamadim arkadasin cümlesini demekki kardeslerinin basini oksayip seviyor sefkatli olsa gerek .d
Necati sahibisin diye rahat davraniyor olabilir (:

Nerden görsün o üç harflilerle içli dısli Necati deki güzelligi göremez ,d

Necati gagalasın seni. Yakışıklıya güzel dedin.
Bak ne dicem sie; " hekim, tedavi eden midir, yoksa iyi hissettiren midir?"

Bunun dallari vardir pskolog iyi hissettirebilir digerleri bedensel müdahele ile vücuduna şifa verebilir.
Geniş bir konu bu hekim mi olacaksin .d

Hep soran olarak cevap beklemek alışılmış birşeydi. Fakat sorunun gelmesi heyecanlandırdığını itiraf edebilirim.
Yo hekim olayını tam çözebilirsem karara vereceğim olup olmamaya. Ama hala cevabı almış sayılmam. Neyse bilmedin sayıyorum. Ve başka soruya geçiyorum. Bir düşüncenin doğru mu yanlış mı olduğunu gördükten sonra ve doğru olduğuna karar verip doğruluğunu ispata mı kalkarsın yoksa derin bir nefes alıp arkana mı yaslanırsın?

Dogrulugunu ispat edebilirim , bu ruhumda var sanirim.
Hekim tedavi edip iyi hissettirendir ./
- iyi yazdim cok yaratici oldu

Gerek var mı doğruluğunu ispata? Yani eğer bir olgu sana doğru ise bir başkasına yanlış olması o olgunun yanlış mı doğru mu olması mı yi analiz edilmemiştir? Yoksa doğru olduğu halde doğru görülmemiş midir?

Geri