Hey kendini bilmez

Konu sahibi son olarak 224 gün önce görüldü
Küllerim sağlamsa suç benim mi ¿

Galeyana getirip beni banlatacak bence Rose. .S

Güzel güzel atışmışlar burada gerilim olmaz :D

Cahil gibi davranma ya.
Neyse Anka kuşuna gelelim. İyi dinle beni! Anka kuşu öldükten sonra aklın çizdiği mutluluk yolunu izleyerek doğdu.
Peki sen öldükten sonra mutluluk yolunu çizdin mi?

Öleyimde konuşuruz.

Bunu bir salıncak gibi düşün mani. Bir dünyadan bir başka dünyaya gidip gelen gelip giden gidemeyen ve gidip gelemeyen.
Aslında bu günde bilmem kaç yüz defa tekrarlanan ama her defasında "dur biraz daha yayılayım" diyerek pişman oluruz. Birde Bahar'da pişman oluruz. En son be Zaman pişman oldun?

Her sallanışta yüzüne degen rüzgarın sana anlattigi birşeyler olmalı değil mi.
Baharda kuşlar gibi uçamadıgımız icin pişmanızdır belki de. Anımsamıyorum , zaten yaptiklarimi pişmanlik kategorisine koymuyorum.
Yaşa unut benim felsefem çogu zaman.

Bencil şey unutulacaksak yaşamanın ne anlamı var sende!
Neyse şu rüzgar diyorduk değil mi? Sanki rüzgar bize birşey anlatmak istiyor diyorsun ama rüzgara karşı tükürüyorsun. "Çıkamasaydı kuyudan Yusuf düşemezdi zindana" Yakup'un o sözleri hala kulağımda "ne din üzere buldunuz"
O değilde rüzgarı dinlemiyorum artık. Ben dinletiyorum aha bak " bom bom bang bang"

Hayat ikiye ayrilir insanlar icin , yaşamak ölmek diye , sonra insanlar arasında bir ayrısım baslar.
Zayıf güçlü , unutulacaklar hatirlanacaklar , deger verilecekler verilmeyecekler of bana bunlari listeye döktürme , sen nerde durdugunu bilecek çagdasın .d
Gel gelelim rüzgara , ben bir iskeletim rüzgara karsi durur ve icimden geçmesini sağlarim.
Eklem yerlerime bir kaç toz bıraksada uçurmaz beni.
Kim bilir belkide esemedigimiz icin tozutuyoruzdur.

Ayyy. Bu resmen rüzgarla sevişiyor.
Al bi söz daha buldum otur dinle

Rüzgar eserken gözlerimi kapatır icime huzur doldururum , hoş sen ne anlarsin ahenkten :X
Seni bi ucuruma götürsek çay yaparsın odun toplayıp .d
Buda bir yaratıcılık ister değil mi . Neden kendi kendime konuşturuyorsun beni !

Geri