Stockholm Sendromu
Elmas Üye
Kadın, ilişkilerinin patronunun erkek olduğunu kabul ettiği sürece erkek hesabı koşa koşa öder zaten![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kadın, ilişkilerinin patronunun erkek olduğunu kabul ettiği sürece erkek hesabı koşa koşa öder zaten![]()
görev değil de jest olarak gören erkekten bi cacık olmaz. canım 500 lira hesabımı ödedin ne müthis bi jest bu böyle aman allahım jgljdjsjKadının bakış açısı önemli. Bunu bir jest olarak mı görüyor yoksa erkeğin görevi olarak mı?
500 lira ne? o para anca bahşiş bırakılır masaya.djkfggörev değil de jest olarak gören erkekten bi cacık olmaz. canım 500 lira hesabımı ödedin ne müthis bi jest bu böyle aman allahım jgljdjsj
işte my görl jfldjjdj500 lira ne? o para anca bahşiş bırakılır masaya.djkfg
İşte böyle düşünen bir kadının 5 kuruş hesabını bile ödemem. Ayrıca jest olması için ne gerekiyor altına araba mı çekelim?görev değil de jest olarak gören erkekten bi cacık olmaz. canım 500 lira hesabımı ödedin ne müthis bi jest bu böyle aman allahım jgljdjsj
sen benim hesabımı ödemeyi gec, yanımdan bile gecemezsin zaten dert etme.İşte böyle düşünen bir kadının 5 kuruş hesabını bile ödemem. Ayrıca jest olması için ne gerekiyor altına araba mı çekelim?
www.instagram.com
Vallahi haklısın. Karşısındaki adamı ATM gibi gören kişilerden nefret ediyorum. Gelen hesap önemli değil ama kıymet bilecek kişiler değil. İşin komik tarafı bahsettiği meblağ benim günlük yakıt masrafım.İşte böyle düşünen bir kadının 5 kuruş hesabını bile ödemem. Ayrıca jest olması için ne gerekiyor altına araba mı çekelim?
görev değil de jest olarak gören erkekten bi cacık olmaz. canım 500 lira hesabımı ödedin ne müthis bi jest bu böyle aman allahım jgljdjsj