Hesabı Kim Ödemeli?

• Kullanıcı eSc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 4831 gün önce görüldü

Hesabı Kim Ödemeli?

• Hesabı paylaşmak uygun olur yada sıra ile ödemeli

Kullanılan: 13 31.0%
  • Hesabı erkek öder ben hesabı ödemeyen erkeğe erkek demem

Kullanılan: 14 33.3%
  • Ben hesabı erkeğe ödetmem kendim öderim

Kullanılan: 0 0.0%
  • Daveti kim yaptıysa hesabı o öder.

Kullanılan: 15 35.7%

• Kullanılan toplam oy
    42
Paranız çok kıymetliyse ananızın dizinin dibinden ayrılmayın. Ben bu erkekler kadar kolaycı bir tür görmedim…

görev değil de jest olarak gören erkekten bi cacık olmaz. canım 500 lira hesabımı ödedin ne müthis bi jest bu böyle aman allahım jgljdjsj
İşte böyle düşünen bir kadının 5 kuruş hesabını bile ödemem. Ayrıca jest olması için ne gerekiyor altına araba mı çekelim?

Hatunuma hesap ödetiyorsam tüü benim erkekliğime, benim olduğum masada hesabı ben öderim tabiside.

Kalkmak üzereyken lavaboya gideyim diyen hesabi öder xD

burdan anlaşın öyle gidin
sonra kavga falan edersiniz
anlaşın anlaşın

Hesabi kimse ödememiş ortalık 56 olmuş sjsjsj

Ya demeyeyim demeyeyim dedim ama...normalde asla takılmam böyle şeye öderim sorun değil,karşımdaki de öder yeri gelince.ama biriyle görüşmüştüm,sanal parada bilmem kaç milyonum var şu bu anlatıp anlatıp duruyor...neyse sonra baktım hesap gelince pek bi atak davranmadı anladım hemen,ben ödemiştim... öderim orası sorun değil dediğim gibi ama hava atıp atıp bir yemeği ödemekte pasif kalması komik gelmişti...

Böyle şeylerin lafı olmamalı ama hesabını ödeyemeyeceğin masaya da oturmayacaksın…

• Beğen
Tepkiler: Aze
İşte böyle düşünen bir kadının 5 kuruş hesabını bile ödemem. Ayrıca jest olması için ne gerekiyor altına araba mı çekelim?
Vallahi haklısın. Karşısındaki adamı ATM gibi gören kişilerden nefret ediyorum. Gelen hesap önemli değil ama kıymet bilecek kişiler değil. İşin komik tarafı bahsettiği meblağ benim günlük yakıt masrafım.:D

görev değil de jest olarak gören erkekten bi cacık olmaz. canım 500 lira hesabımı ödedin ne müthis bi jest bu böyle aman allahım jgljdjsj

Geri