Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

Köle sistemi mi devreye geçsin yanihesabi erkek odesin diyen kadin da erkeginin ayaklarini yikasin aksamlari
erkeginin ayagini yikayan kadina kole denmez kor kutuk asik denirKöle sistemi mi devreye geçsin yani
Kendi eli yokmu?erkeginin ayagini yikayan kadina kole denmez kor kutuk asik denir
kadinin kendi parasi yok mu? kor kutuk asik olmayan kadin hesaba ortak olsunKendi eli yokmu?
Bak ben kendi adıma konuşayım o halde erkek olsam aşık olduğum kadına para ödetmem mekanda yine erkek olsam eğer sakat falan değilsem asla ayağımı falan yıkatmam ama değilim işte Sjsjsjkadinin kendi parasi yok mu? kor kutuk asik olmayan kadin hesaba ortak olsun
kendi adina konus erkek olarak konusmaBak ben kendi adıma konuşayım o halde erkek olsam aşık olduğum kadına para ödetmem mekanda yine erkek olsam eğer sakat falan değilsem asla ayağımı falan yıkatmam ama değilim işte Sjsjsj
Ben zaten fikrimi söyledim sen kadına ödetir eve gidince de ayağını yıkatırsınkendi adina konus erkek olarak konusma
hesabi oderse yikamasina gerek yok, hesabi odemezse yikarBen zaten fikrimi söyledim sen kadına ödetir eve gidince de ayağını yıkatırsın