Otantik Varoluş
Bronz Üye
Devlet
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
öderim kız aşkolsun.. ama sadece seninkini.. bi de melomunkini hadi belki bir de ufak bir ihtimal @Raskolnikov unkini.@juju ödesin
Benimkini ödemen yeterli tüm forum yemeğe çıkmıyoruz neticede :döderim kız aşkolsun.. ama sadece seninkini.. bi de melomunkini hadi belki bir de ufak bir ihtimal @Raskolnikov unkini.
zaten hepinizinkini aynı anda ödeyemem.. kız biz çok yeriz kesin. şu an ağzıma simit tıkıyorum ama işte size kebap ısmarlama sözü veriyorum. bana güven olmaz...Benimkini ödemen yeterli tüm forum yemeğe çıkmıyoruz neticede :d
Alıntılama yapayım da sözün burda baki kalsın ksjdjdfkszaten hepinizinkini aynı anda ödeyemem.. kız biz çok yeriz kesin. şu an ağzıma simit tıkıyorum ama işte size kebap ısmarlama sözü veriyorum. bana güven olmaz...
Paramızın değeri yok şu anda zaten merak etme ;dParaniz kiymetliyse date falan cikmayin yani
Ben oderim arkadaslar cok hosuma gidiyor odemek aliskanlik oldu....
Param yoksa çıkmam xd@aegishjalmur sen zenginsin aglama bakalim..