F
Fenerbahçe
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Boşvereceksin, üstünde durmayacaksın.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kabullenmenin, işin özü olduğu kısmına katılıyorum fakat o aşamaya gelene kadar geçen süreç oldukça uzun ve zahmetli. Belki kabullenmeyi içselleştirmiş bir çevrede yetişmek, bu süreci geçmeden direk atlamayı sağlıyordur. Ama bu bir hayalden öte değil benim için.Bende oncelerden her seyi kafama takardim ve her seferinde bunu yaptigim icin, takili kalirdim, bir adim ileriye gidemezdim. Her seyi kabullendigim vakit, daha rahat ve mutlu oluyorsun. Bana sorsan, her sey kabullenmekle baslar.
Ayrica Antidepresan ilaclarin yan etkilerini okursaniz, yine 'depresyon' yazar. Yani ilacin yan etkileri, kendi vermesi gereken etkilerden daha fazla. Ilac fayda etmez (fayda etmez derken, ILK olarak hic birzaman ilac tercih etmemeli insan. Bircok seyi denedikten sonra ve olmadiysa, sonra olabilir). Cogu sey insanin beyninde baslar, hastalik da buna dahil. Konusmalisin, derdini anlatmalisin, takili kalmamalisin olmus olanlara, boylece daha iyi hisseder insan.