Herkesle arası iyi olan insan

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 895 gün önce görüldü
Birbirinden farkli karakterde bircok insana kalpler, öpücükler, sevgi sozcukleri dağıtan insan bana da yapmacik geliyor. Hem eleştirip hem sevse anlarim da oyle de degil. Hic mi kusurları yok hic mi seni rahatsiz eden bir taraflari olmadi?
Sevilmeye muhtaç geliyor bana bu insanlar. Tepki çekmekten hoşlanmayan, herkesle aram iyi olsun belki lazim olurcular.

Arkadaşlarım var boyle. Tanimadigim insani bana gelip bir ton sikayet ediyor. Bunlari ona da soyledin mi? diyorum. Yok. Sabirliyim, kalp kırmayı sevmiyorum, icime atiyorum falan diyor. Ya bi birak. Öyleysen lafini da yapmayacaksin. Karşısındaki de hicbir sorun yok, beni seviyor diye dusunuyordur.

Herkesle arası iyi olan insan yalaka,
Herkesle kavgalı olan geçimsiz
Ne çok seviyoruz kulp takmayı.

( evet ben söylüyorum bunları, şaşırmayın xd )

Alavarez olsa bu konuda kime laf sokuyoruz derdi. Heh işte ondan. xd

Peygamberimizin bile herkesle arası iyi değildi. Bazılarının biririlierinden nefret etmek için hep bir nedenleri olur.

Kimseye laf sokmuyosak sanmayin ki herkesle aramiz iyi. Useniyosak demek .p

uzaktan kızlarla aram iyi
kesin yazmışımdır
bakın bi

O kadar rol yapamıyorum. Ya vardır ya yoktur.
Çevremin süslü yalanlar ve riya ile kalabalık olmasındansa az ve öz olmasını hep yeğlerim.
İnsan kendine karşı da sorumludur.

Etrafina surekli gulucukler, tebessumler, kalpler dagitan, insanlar hakkinda surekli olumlu cumleler ve dusunceler ifade eden, hicbir sekilde tartisma icerisine girmeyen insan ise eger, net samimiyetsizdir. Sevgiye muhtactir. Insanlar tarafindan gelecek en ufak sevgi soylemleri ile kendini doyuruyordur.

- Tehlikeli insandir.

Kalbindeki iyiligi disariya da gosteren, savasma sevis mantalitesiyle hareket eden, iyi ile kotu arasindaki ayrimi yapamayan, dunyayi iyilik kurtaracak diyen; gonlu saf, ruhu saf insanlar da vardir. Herkesle de arasi iyidir. En azindan icten gelen bir merhabasi vardir.

+ Kulbu insanlara degil de, ruhumuza mi taksak acaba ?

etrafta herkes o kadar kotuydu ki ben aziz gibi gorunuyordum
ve etrafta herkes o kadar yalanciydi ki beni durust saydilar
herkes bir bucuk metre boyundaydi yao ming tadindaydim
ortalama bir matematik yetenegine sahiptim, hayir, bes diyolardi iki ile ikiyi carpip
belki cok kavga ettikleri icin bana bariscil diyolardi
ve o kadar hirsli olduklari icin kuul
etrafta herkes o kadar cirkindi ki neredeyse guzel diyeceklerdi bana
cok kavga ediyolardi, cok ince hesaplar yiyip bitirmisti beyinlerini
sadece yuruyordum, hic bir yerin ortasinda
etrafta o kadar cok beni sevmeyen vardi ki ve balkonun demirleri yoktu
atlayiverdim!
etrafta buna cok sevindiler
her sey eskisi gibi oldu

kime göre neye göre iyi ???
herkesin işine geldiği kadar iyisin bu hayatta
kimseye tepeden bakmam sonuçta herkes aynı derinliğe gidecek
sicakkanliymis öyle diyorlar
içeri sağlam girip beş dakika sonra başınız sağolsun denilen bir yerde çalışınca ruhuma yansıyor belkide bilmiyorum

Bir karakteri, kişiliği ve özgül ağırlığı olmayan insandır.
Karakter sahibi bir insanın herkesle arası iyi olamaz. Bu tipler menfaatleri ve kisiliksizligi nedeniyle hamur gibidirler. Her şekile girebilirler, her yere eğilip bükülebilirler.
Açıkçası kolay kolay hayatıma da giremezler.

Insan iliskilerim iyi . Bir yigin insan idare ediyorum sevmesem de gecinmek zorunlulugu var ayni isi yaptigim icin ama herkesle ayni mesafede, yakinlikta da degilim

Iyi davranirim ama herkesi hayatima almam.

Nabza göre şerbet vermede usta olmuş insan modelidir.Çıkarları uğruna karakterlerinden ödün verirler.İstisna olanlar var mıdır :liv: belki..

Benim herkesle aram iyi değil, herkesin benimle arası iyi olsun.

Geri