Hazırda var ayran zaten getireyim hemen bir bardak .
Mercii hocam.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hazırda var ayran zaten getireyim hemen bir bardak .
şöför unutulur mu bee![]()
Yok ya tuzlu bizim pişi, tatlı değil ama şekli değişik heralde=) Sen forumda pek görünmüyorsun ya ben online olanlara baktım .Küsemen hem sen bana:p
He tamam tuzluysa pişi.Dediğim gibi görüntü açılmadı.7/24 forumda mı olacağız? demek ki gözden ırak olan gönülden de ırak oluyormuş :nee:
Ellerine sağlık bayılırım reçele bana bana yiyeceksin yanında da peynir Kandilin mübarek olsun canım .
Amin tüm İslam aleminin İnşallah canım :ask
Teşekkürler güzellik ben de bayılana bayılırım:p Senin de kandilin mübarek olsun.
Konuyu açtığımda burda olaydın unutmazdım:p Zaten herkes birbirine ikram etsin dedim bak gel al bir tane şöfer=)
Yolluk da yap yolda yeriz![]()
Yok bir tane al :pEline saglik bunların hepsi benim mi[emoji14]
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bana neden yok ? :T:
Oysa çok severim ben :T:
Ellerinize sağlık Mueddeb.
Burada da sabahtan pişi, öğleden sonra da pilav dağıtıldı. Neredeyse her sokakta hayır arabalarını görmek mümkündü.
Hayırlı kandiller efenim.
Afiyet olsun efenim=)
Kandillerde ve bayramlarda geleneklerimizi unutmamak lazım ne hoş sizin oralarda da hatırlanıyor olması![]()
Dilerim ki sadece kandil ve bayramlarda değil her zaman hayır arabalarını görelim her köşede.
Tamam üç olsun=)Bi tane yetmez be
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pişi kaldımi acaba geciktim (( ; $