Herkes kandil pişilerinden alsın.

Konu sahibi son olarak 1663 gün önce görüldü
Bende resim açılmıyor.
Bizim buralarda pişi tuzlu ve böyledir

Sanırım sizin pişi tatlı ve daha ufak.Neyse zaten beni etiketlememişsin.Küstüm oynamıyorum ;p

Yok ya tuzlu bizim pişi, tatlı değil ama şekli değişik heralde=) Sen forumda pek görünmüyorsun ya ben online olanlara baktım .Küsemen hem sen bana:p

Yok ya tuzlu bizim pişi, tatlı değil ama şekli değişik heralde=) Sen forumda pek görünmüyorsun ya ben online olanlara baktım .Küsemen hem sen bana:p

He tamam tuzluysa pişi.Dediğim gibi görüntü açılmadı.7/24 forumda mı olacağız? demek ki gözden ırak olan gönülden de ırak oluyormuş :nee:

He tamam tuzluysa pişi.Dediğim gibi görüntü açılmadı.7/24 forumda mı olacağız? demek ki gözden ırak olan gönülden de ırak oluyormuş :nee:

Açılsaydı bir gurme olarak yorum yapardın.Yok yaahu ırak olsaydın sana buzdolabı demezdim:p

Ellerine sağlık bayılırım reçele bana bana yiyeceksin yanında da peynir Kandilin mübarek olsun canım .

Eline saglik bunların hepsi benim mi[emoji14]

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ellerinize sağlık Mueddeb.:)

Burada da sabahtan pişi, öğleden sonra da pilav dağıtıldı. Neredeyse her sokakta hayır arabalarını görmek mümkündü.

Hayırlı kandiller efenim.

Bana neden yok ? :T:
Oysa çok severim ben :T:

Ellerinize sağlık Mueddeb.:)

Burada da sabahtan pişi, öğleden sonra da pilav dağıtıldı. Neredeyse her sokakta hayır arabalarını görmek mümkündü.

Hayırlı kandiller efenim.

Afiyet olsun efenim=)

Kandillerde ve bayramlarda geleneklerimizi unutmamak lazım ne hoş sizin oralarda da hatırlanıyor olması :)
Dilerim ki sadece kandil ve bayramlarda değil her zaman hayır arabalarını görelim her köşede.

Afiyet olsun efenim=)

Kandillerde ve bayramlarda geleneklerimizi unutmamak lazım ne hoş sizin oralarda da hatırlanıyor olması :)
Dilerim ki sadece kandil ve bayramlarda değil her zaman hayır arabalarını görelim her köşede.

her cuma dagitilir burada. :)

Bi tane yetmez be :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pişi kaldımi acaba geciktim (( ; $

Geri