Herhangi bir küfür duyduğu zaman sanki o an icat edilmiş veya ilk kez duymuş gibi ilginç tepki veren

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Run seni hic küfür eder iken görmedim.

Hiç kullanmam hiç bilmem hiiç de duymadım. Eden arkadaşlarıda anında selamı sabahı kesip, engelliyorum .
Dükkanımda dahi tek bir argolu konuşma duysam müşteriyi kapıya atıyorum . Esnaf arkadaşlar ettiğinde cimere bildiriyorum .

Run seni hic küfür eder iken görmedim.
Toplu kullanım alanlarında hayatımda hiç küfür etmedim, buna sokak dahil. Kendi özel alanımda baya küfürbaz biriyim. Ama biraz sempatik küfür ederim, hele şive ile birleşince baya güzel olur. Küfürler de her zaman kişiyi hedef alır ve fazla cinsiyetçi küfür etmem ahah.
Neyse arkadaşlar küfür kötü bir şey, aman yapmayın..

Salak, aptal demişimdir. Sonra da üzülmüşümdür.
En çok şerefsiz demişimdir, ama onun haberi yoktur.:)

Bazen forum ekrani bos gozukuo bende ve bir tarih yaziyor sebebi ne acaba?

Başkalarını rahatsız edecek şekilde küfürlü konuşmam..
Benim bir küfür gurmesi olduğumu sadece sevenlerim bilir..
Her küfür duyduğunda saçma salak pozlar yapanları da sevmem.. samimiyetsiz gelir.

Çok küfür duymuyoruz ondan olabilir. Hem aşırısı da hoş değil.

Günümüzde bir inşaatın önünden geçerken bile ''Ahmo,benim keseri sen mi aldın ulan ****''diye bir küfür bile duyarsınız.Yani boş yere kimse kimseye entellik taslamamalı bu konuda.

Çok bel altı olmadığı sürece rahatsız olmuyorum.

Küfür ne demek? Google a yazıp şu an öğrendim.
Kızların etmesine tahammül edemiyorum, biraz zarif olun lütfen, kamyoncu musunuz?

Küfür eden insanların daha mutlu sağlıklı dürüst olduğu gibi bir rivayet var doğrumu ki

Neee lan mi dedi o? Aloooo admin yokmu yaaaaa ayyyyy banlasaniza sunu
20161207_213109.png

Geri