Herhangi bir küfür duyduğu zaman sanki o an icat edilmiş veya ilk kez duymuş gibi ilginç tepki veren

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
- Güneş yüzü görmemiş bir küfür duymuş olabilir.
- Genelde küfürbaz tiplerdir, ama ortam gereği tavır koyarlar.

Küfür edilen bir ortamda yetişmemiş, çevresinde küfür pek işitmemiş insandır belki.
Ben küfürlerden haberdar olsam da etmiyorum mesela, edildiği zaman da yüzüm kızarıyor. Bu da gayet insani bir tepkidir bence.

Komik geliyor ben gülüyorum..

"Öldükten sonra senin cenazenin ön safında yer tutanları gondikliyeyim" küfrünü duyunca insan bir an affallayıp, düşünmüyor değil.

Bugün arkadaş bir diğer arkadaşa "seni işe alan şirketin vergi levhasını gibeyim" dedi. Kanım dondu, şok oldum.

Her yörenin kendine has küfürleri vardır, küfür eden kişinin hangi yörenin insanı olduğu kolayca tahmin edilir.

Duymak istemiyordur
Rahatsiz oluyordur
Bir de kufrun derecesine bagli tabi bunlar
Misal, Hic Dusunce'nin kufurleri cok tatliydi [ARGO] mesela --> Yildizli Got [/ARGO], her gun olsa, her gun okurum. Ama bazilarinizinki hakikaten ne karizmatik, ne zeka pariltisi barindiran, ne eglenceli, ne biseye benziyor.

Küfrü icat eden insan kimdi acaba :) Fakat küfür deyip geçmeyin ; Freud ,uygarlığın kurulmasında büyük katkısı olduğunu söyler :

"Kavga etmek yerine küfür etmeyi seçen ilk insan uygarlığın kurucusuydu."

Askerde bir Kastamonulu arkadşım vardı. Ona küfür etmemesini söyledim. O da küfür etmediğini söyledi. Orada normalmiş her cümleye küfürle başlamak. Yada cümleyi küfürle sonlandırmak.

Şey gibi mi ? Sabahtan akşama kadar [ARGO]götlük[/ARGO] yapanların, [ARGO] göt yazınca ahlaklarının bozulması gibi? [/ARGO]

Birine hareket bildiren küfürleri ben hiç etmiyorum zaten.
Çocukça geliyor.
onun dışında şiir gibi söverim

Bak edri senden umitliyim, bir kac tane guzel kufur yazsana suraya :p
Lazim oldugu vakit kullanalim :d

Forumda sürekli küfür ederek ban yiyenlerin "yokluğu hissedilen üye" bölümüne yazılıyor olması ilginç :)
- yerinde edilen küfür şiir gibidir oysa.
Dolar olmuş 12 lira, küfürsüz nasıl yaşanır bu hayat.

Hiç küfür duymuyor değiliz diye küfürden hoşlanmamız ya da tepkisiz kalmamız gerekmez. Ben çok hoşlanmam mesela her cümle sonuna **Spam/Adversiting** vs tarzı konuşmalar.

Küfür etmek çoğu zaman öfke kontrolsüzlüğü ile alakalıdır ve insanı karaktersiz birisi yapmaz ancak öfkesine yenildiğini gösterir ki bu da ciddi bir irade sorunudur.
Asıl dikkatli olunması gereken kişiler ise insanlara iftira atmaktan çekinmeyen ve başkalarını hiç tanımadan kesin yargıda bulunanlardır, bu kişilerden uzak durmak gerekiyor.

Bizim oralarda "poksiyen" derler cok. bir cok kisi bunun anlamini bilmez. duyduklari zaman gercekten de bakarlar e bu simdi ne dedi diye. mahallemizde yasayan hollandalilar, faslilar, arablar, somaliler bile artik bu kelimenin anlamini biliyor. babam sagolsun.

Biz oylama yaptık ve forumca seviyoruz küfür işlerini :)
Birisi küfür edince bir şey dediğinde demokratik hakkım ile küfür ediyorum.. evet çıktı oylamadan derse bence haklı. Ama böyle esprili mizahi küfürler gerçekten komik..

Geri