Her yediğini içtiğini paylaşmak görgüsüzlük müdür?

Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
Görgüsüzlük çok ağır bir itham. Tercih yahut tercih etmeme meselesi olabilir ancak.
Ben tercih etmiyorum, sosyal medyayı aktif kullanan biri de değilim. Şayet daha aktif kullanıyor olsaydım yediğim yemeği paylaşmayı tercih etmezdim. Bu konuda biraz eski kafalıyım ben.. Bulunduğum atmosferden keyif almak ve o anı fotoğraf arşivimde tutmak çok daha bana göre..

Görgüsüzlük olmasa da yapılmamalı. Ulaşabilen, ulaşamayan olduğu düşünülerek paylaşılmasa daha iyi sanki.

Çağın getirdikleri bazi dayatmalar paylasmayinca" bu da hiç hayatını yaşamıyor hep evde asosyal " itemleri duyduk fazla paylaşınca " bu da hiç evde oturmuyor " itemleri carti curtu insanlar doyumsuz gösterseniz de göstermesenizde herkes gösterişe aç gösteren de aç bakan da.

Bu insanlardan uzak durun. Takipten falan çıkın.

yediğin içtiğin manzaran senin olsun
fotonu at demişler

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Hepsinden ayrı;insan neden yediği veyahut içtiği şeyi sosyal medya platformlarında paylaşır ki.
Hiçbir mantıklı açıklaması bulunmayan,olamayan durumlardandır.Görgüsüzlük değil,ilgi çekme çabasında olan bir durumdur.

Yediğini içtiğini paylaşan insanlar hadi ben buradayım demek için ya da sevdiği için ya da canı paylaşmak istediği için paylaşıyor, peki sürekli eleştiri halinde olanlar ne yapmaya çalışıyor??

Geri