Her yediğini içtiğini paylaşmak görgüsüzlük müdür?

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü

Her yediğini içtiğini paylaşmak görgüsüzlük müdür?​

kahve servisini paylaşan çok kişi oluyor, bunu o anki hislerini yansıtmak için paylaşıyorlar ve normal karşılıyorum ama yemek paylaşmanın bende bir karşılığı olmuyor. niye yaptıklarını da anlayamıyorum..

yemek yemekten çekmeye fırsat bulamadığımdan bu davranışın motivasyonunu anlayamıyorum ben.

Kendi hazırladıklarını paylaşıyorsa görgüsüzlük olduğunu düşünmüyorum. Emek harcamış, maharetini sergiliyor bu gayet normal ama durmadan dışarda yediği içtiği şeyleri paylaşıyorsa görgüsüzlük.

Görgüsüzlük diye adlandırmak istemiyorum fakat hoş bulmadığım, hiç bir zamanda yapmadığım bir şey bu. Gerek yok, yemek yerken aklıma gelecek son şey fotoğrafını çekmek, odak noktam ve önceliğim tamamen karnımı doyurmak o an. Ben tercih etmiyorum, edeceğimi de sanmıyorum.

isiniz gucunuz show taam kardeşim en kral yerde sen kahveni icip yemegini yiyorsun bide bunun şey versionu var 7 24 türk kahvesi icip story atan omg.

Isiniz gücünüz show.ddd

Merhaba ben görgüsüz hiç görmedim daha önce

Başlıktaki gibi her yediğini içtiğini paylaşıyorsan evet. İnstada bazıları ile beraber yemek yiyoruz sanki.

@Ocean in bir yazısı vardı bu konu hakkında. rehberde sanırım post. bir ara bakarım çok güzel yazmıştı kendiside hatirlarsa atar sanırım

@Ocean in bir yazısı vardı bu konu hakkında. rehberde sanırım post. bir ara bakarım çok güzel yazmıştı kendiside hatirlarsa atar sanırım

azizim ne yazdığımı hatırlamıyorum ama ben yemek fotoğrafının paylaşılması yerine yemeğin kendisinin paylaşılması taraftarıyım.

• Beğen
Tepkiler: L_
onu yapma şunu yapma
ne yapacak bu millet
seviştikleri yok zaten

arkadaşlar insanlar kişisel hesaplarında istediklerini paylaşabilirler, istemiyorsan ve saçma buluyorsan takipten çıkarsın. kimse listesinde zorla tutmuyordur sizi diye düşünüyorum.

Aslında paylaşmasak en doğrusu ama irili ufaklı da olsa yapıyoruz…
Önceden paylaştığım oldu ama şimdi paylaşmak biraz garip geliyor. 2-3 kere anlığa fotoğraf atacaktım. Sildim son anda…

Geri