Her konuda tek doğru olduğunu sanan insan

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Bir de bunu kabullenemeyip.....neyse.
@Sanem dm ye gidelim mi?

Ya @Sanem bugün pazar ve izinli günün, iki gündür iş işlemen gerekirken özel mesajlarda geziyorsun.
Hayır yani bu işleri bırakıp da benim lifi örmeye devam etsen diyorum.
Kızlarla dm de ben ilgilenirim sen merak etme, kızlar Sanem hanımın işi var bana yazabilirsiniz..
Bekliyorum güzeller :)

bayram gunleri siz benim sulaleyi ayni evde bir arada gorseniz var ya..

bazen benim herkese hak veresim tutuyor..... sonra geçiyor

Bir fıkra okumuştum _ yunan filozoflari yukarda eşeğin kaç dişi var diye tartisiyormus_ birisi 5 birisi 10 birisi 7 diyormuş _ tartışma hararetlenmis_ herkes duyuyor_ duyan birisi bağırmış _ hayvan herifler eşek ahırda aşağı inip saysaniza_ felsefenin kisa tarifi _ bilinmeyen bir sey hakkında atmazyon_ bilinmeyen net bilgi olmayan her konuda birşeyler yumurtlamislar_ sonra gelen filozof senin yumurtan olmamış _ al benim yumurtam_ bir sürü ekol çıkmış

Son düzenleme:
bir sorunun kaç cevabı olabilir ki.
görüşler,öneriler,yorumlar ayrı bir durum.
göreceli sorular harici bende tek cevaptan yanayım.

Her ne olursa olsun tek bir doğru vardır. Bunun aşağısı yukarısı yada artısi eksisi yoktur. Ancak söyle bir söylem daha var. Her doğru her yerde söylenmez diye. Napalim bazıları gibi kafamız önde her dediklerine ses çıkartmayalım mi .
Bu gerek sosyal hayatımızda gerekse farklı alanlarda geçerlidir.Ama yok bu benim kardeşim bu benim arkadaşım bu benim dostum diyerekde Karşı tarafın yapmış olduğu hatayı savunmak da apayrı bir şey
O yüzden olaylara geniş yelpazeden bakmak her daim iyidir.
Tabiki herşeyi ben bilirim ben yaparım mantığı yerine empati kurmak her daim iyidir. Yani karşı tarafın durumuna kendinizi koyduğunuz zaman doğruyu yanlışı kısmen ayırt edebiliriz.Ama arkadaş dost gibi şeylerde taraf tuttuğumuzda ise doğrunun yanina dahi yanaşamayız

Her konuda doğrunun tek adresi, Glu ibni Gluittin.

Nikini yazsam alıntı yapıp iki saat açıklama yapar.
Samara'nin laneti gibi

Geri