Her iki partide kadının yeri

Konu sahibi son olarak 1226 gün önce görüldü

Ben bu dediklerine uymuyorum ama AKP liyim şimdi münafıkmı oluyorum yapma Allah aşkına az önce başı kapalı acık ayrımı yapmayın diyen insan sen şimdi AKP li diye bir adamın söylediği laf yüzünden bizleri münafık ilan ediyorsun.

Ve bunu sırf AKP ye nefretinden yapıosun ama farkında bile değilsin.

Bak hala YALAN VE İFTİRAYA DEVAM ETMİŞSİN .. Bıraktığım yerde kalmışsın hemen zorla tersten anlayıp küçük emrah edebiyatına başlıyorsun .. :)

Asıl merak ettiğim;
Bunca yorumdan sonra foruma yada yazdıklarımıza bir yaptırım gelebilir mi?
Malum A derseniz içeri tıkılıyorsunuz.
:umursama:

İnsanları nasıl birbirine düşürürüz mantığıyla ortaya sunulan fotoğraflar.
Çokta güzel gaza gelip,birbirimizin inancını-görüşünü SORGULAMIYORUZ DİREKT YARGILIYORUZ.
Ne güzel bir dünya yahu : )

Aynen ..

saçma sapan bir fotoğrafın altına yorum yazıyosunuz yuh

Al işte .. Daha okuduğunu idrak edemiyorsun .. BENİ AKEPELİ SEÇMENLERİN TÜMÜNE MÜNAFIK DEMEKLE SUÇLADIN .. Bu alıntımda ise akepeli vekillerden bahsettiğim aşikar zira MECLİSTE O MÜNAFIĞI AKLAYANLAR ONLARDI VE AKEPE ZİHNİYETİ ONLARDIR .. Zihin yöneten kısımdır .. Ben münafıklar demeye devam edeceğim ve DİLSİZ ŞEYTAN'I OYNAMAYACAĞIM ..
Senin dediğin gibi olsun abi. Ben yanlış anladıysam bu beni sevindirir ama sen tüm AKP lileri kast ettiysen o zaman bilmiyorum .Çünkü AKP zihniyeti meclisten ibaret değil.

Benim şu resimden anladığım "Chp de hiç türbanlı yok ama Akp de var" sanki türbanlıyı almıyor Chp. Yine insanları ayrıştırma ve kutuplaştırma, yine partizanlık. Sıkılmıyor musunuz Allah aşkına?

Senin dediğin gibi olsun abi. Ben yanlış anladıysam bu beni sevindirir ama sen tüm AKP lileri kast ettiysen o zaman bilmiyorum .Çünkü AKP zihniyeti meclisten ibaret değil.

Var ya aslında kızıyorum kendime .. Beş para etmez siyasiler yüzünden şurada bir birimize girdiğimize değmez normalde .. Ama engel olamıyorum içimde ki öfkeye .. Bunların alayı VEKİL MAAŞLARI ZAMLANACAĞI ZAMAN sarmaş dolaş olan insanlar .. Ya bizler ..? Bizler de birbirimizi yiyen figüranlar ..
Bir daha bu münafıklar yüzünden şu forum içinde elimden geldiğince hiç bir kardeşimi üzmemeye özen göstereceğim .. Umarım aynı özeni de bana gösterirler ..
Selametle ..

20114_885254878198911_6042829767659708258_n.jpg

Geri