Her iki partide kadının yeri

Konu sahibi son olarak 1223 gün önce görüldü
Google a CHPli kadinlar yazilinca cikan;

chpli_kadinlar_konakta_bir_adim_onde_h2579.jpg

Akpli Kadinlar diye yazilinca cikan;

42816.jpg

Yani ne anlamamız gerekiyor bundan? İl başkanlıklarına üye olurken kıyafet şartı aranmıyor. Bilin istedim.

chp'de hep islam karşıtı kadınlar var yaa.hepsi dinsiz,imansız, başı açık.ama akp öyle mi ? bakın Türkiye mozaiği her kesimden kadınımız var.la bırakın bu partizan ayaklarını.işiniz gücünüz insanları kışkırtmak.yoksa bu resimlerin başka açıklaması olamaz.
chpli falan değilim.

Eee ne olmuş?
Şu an telefonda olduğum için resim paylaşamıyorum
Akşam Tütbanlı kardeşlerimizin akp yi eleştiren resimlerini paylaşırım :D

Turban gericiligin simgesidir diye dusunnen bi zihniyet bunlar @ıssız

fft17_mf165931.Jpeg

Şu fotoğraf akepeli kadınların Filistin'e düzenledikleri yardım gecesinden alıntıdır .. EĞER BUNLAR MÜMİNE İSE ....................

Turban gericiligin simgesidir diye dusunnen bi zihniyet bunlar @ıssız

Başörtüsünü elbette gericilik olarak nitelendirirler canım , çünkü okumasınlar çalışmasınlar diye önlerine türlü engeller koyanlar bunlar değiller mi? Bugüne kadar eğer müsade etseydi bugün başıörtülü hakim savcı hatta başbakan bile olabilirdi.Şimdi başı açık olanlarla başı kapalı olanların kıyaslamasını yaparken içleri rahat mı acaba merak ediyorum .

fft17_mf165931.Jpeg

Şu fotoğraf akepeli kadınların Filistin'e düzenledikleri yardım gecesinden alıntıdır .. EĞER BUNLAR MÜMİNE İSE ....................

Eksen abi akp lilere fazla yükleniyorsun bence, hangimiz kimin mümin ya da mümine olduğunu bilebiliriz ki ? Hele senin bu tür yorumları yapmaman lazım bence , ki yanına bir de eğer mümine diye yorum yazıyorsun. Filistin yardım gecesinde oynayan kapalı ve akp ye oy veren birilerinin mümin yahut mümine olmasına engel olan nedir ki?

Sırf bu sözler yüzünden gidip akp ye oy vericem imanımı sorgulamak isteyen varsa da buyrun sorgulayın.

Canim benim annemi bas ortusu var diye asker ziyaretine gittigi askeriyenin icine almadilar. Biz bunlari yasadik gorduk. Sizin hic basiniz acik diye biyere alinmadiginiz oldu mu ?

Bunun gericilik olduğunu düşünenler kadar siyasi simge olduğunu düşünenler için peki neden aynı tepkiyi vermiyorsunuz ? Böyle düşünenler yüzünden laiklik yıllarca yanlış anlaşıldı insanlara din in Cumhuriyet düşmanı olduğu lanse edildi.

Çok uzakta aramaya gerek yok. Benim başım açık diye bi yere alınmadığım olmadı ama mini etek giydiğim için taciz edilmeyi hak ettiğimi düşünen çok gerzek oldu. Burada mağdurum edebiyatı yapmaya gerek yok. Bugün bile hakimler tecavüz edilen mini etekli biri ise indirim yaparken siz neden bahsediyorsunuz?

Ne Farkı var bu zihniyetten diğerinin?

Başörtülü diye gerici ve yobaz sayılan kadın ile açık seçik giyindiğinde taciz ve tecavüzü hakediyor olarak görülen kadının kaderleri aynı.. İkisi de kadına verilen değerin apaçık göstergesi..

Bunun gericilik olduğunu düşünenler kadar siyasi simge olduğunu düşünenler için peki neden aynı tepkiyi vermiyorsunuz ? Böyle düşünenler yüzünden laiklik yıllarca yanlış anlaşıldı insanlara din in Cumhuriyet düşmanı olduğu lanse edildi.

Çok uzakta aramaya gerek yok. Benim başım açık diye bi yere alınmadığım olmadı ama mini etek giydiğim için taciz edilmeyi hak ettiğimi düşünen çok gerzek oldu. Burada mağdurum edebiyatı yapmaya gerek yok. Bugün bile hakimler tecavüz edilen mini etekli biri ise indirim yaparken siz neden bahsediyorsunuz?

Ne Farkı var bu zihniyetten diğerinin?

Laiklik yıllarca yanlış anlaşıldı insanlara din in Cumhuriyet düşmanı olduğu lanse edildi. buna ben de katiliyorum. Bu iki zihniyet arasında da bi fark aramıyorum ikisi de birbirinden b*k çünkü. Tesettürlüler gerici, zihniyet yoksunu, Aciklar iste tacize mahkum. Kadinlara ozgurluk diye bir yerlerini yirtip, tesetture karsi eylem yaparlar, iki mini etekli kiz gorunce de salya akitirlar. Bu iki zihniyeti de ayni kefede tutuyorum ben zaten..

Eskiden annelerimiz kirli,pis ve yırtık yerleri yamardi.
Meselenin acik yada kapali olmasindn ziyade bu tür seylerle yapilanlarin goz boyamasi olmamali.
Bir insanin beyni kapaliysa baktigi resimden anca boyle basit bir sonuç cikarir.

O halde bana basın açık diye alinmadigin bi yer oldu mu diye sormayacaksin bi tutuyorsan Sayet. Çünkü savunduğun konu akp yi şu an burada oven bi konu ki RTE nin kendisi turbani siyasi bi simge olarak gösterip halkın kafasında her türbanlı yi akp li algısı yaratmış birisi.

Başı kapalı ya gerici diyenler
başı açık mini etek giyene de **Spam/Adversiting** diyorlar merak etmeyin.

Dekolte giyen kadın tacizi hak etmiştir diyen adam da akp li mesela bütün akp illere sapık mi demeliyim?

Ne yazık ki yıl olmuş 2015 biz hala kadını bir yere oturtamamış bunu tartışır olmuşuz...

Geri