Her iki partide kadının yeri

Konu sahibi son olarak 1231 gün önce görüldü

Kimse benim babamın oğlu anamın kızı değil AKP dengesiz bir herif bişey yaptı diye bütün değerlerimden vazgeçecek değilim.Ben dinle dalga gecen zaten herkesin karşısındayım ki yorum yazabiliyorum.
Acık olduğum halde başörtülüleri savunabiliyorum.
Ama siz AKP düşmanlığından kör olmuş tüm AKP ye oy verenlere münafık diyecek kadar ileri gidip günaha giriyorsunuz.
Kusura bakmayın .

Yahu DENGESİZ BİR HERİF PİSLİK YAPTI DA O DENGESİZ MÜNAFIĞI DA AKEPELİ VEKİLLER AKLADILAR MECLİSTE BUNA NE DİYECEKSİN ? Ve bak kızmaya başlıyorum bana iftira atıp durma .. Hiç bir yerde hiç bir yazımda " tüm akepeliler münafıktır " diye yazmadım .. Benim babam bir kere koyu akepeli BÖYLE BİR ŞEY SÖYLEYEBİLİR MİYİM İNSAF !

Konuyu açan benim saçma buluyorsanız gelip yorum yazmazsınız.
Not : Başım acık ama AKP liyim
Kimseyede münafık diyerek harama girmeyecek kadar dinimi biliyorum.
İNSANLARA MÜNAFIK DEMEK BÜYÜK GÜNAHLARDANDIR.

Sanirim bu konuyu, bu habere yönelik actin Nil.
Yaniliyormuyum?

Aslinda cok ilgili bir konu, haklisin.

CHP'nin reklamında başörtülüler, yaptıkları iş ve sahip oldukları meslekler üzerinden bariz bir şekilde dışlandı.
CHP'nin “milletçe alkışlıyoruz” kampanyası için çektiği reklam filminde Türkiye'nin belli bir kesiminden çok sayıda başörtülüye yer verildi. Fakat başörtülüler, yaptıkları iş ve sahip oldukları meslekler üzerinden bariz bir şekilde dışlandı.

chpnin_reklaminda_basortululer_boyle_dislandi_1428863907_3744.jpg

WZOkN_1428864994_2139.jpg

CHP'nin 7 Haziran seçimleri için özel olarak hazırlattığı ve içerisinde 10 ayrı sektörde çalışma ortamlarının gösterildiği seçim reklamında, başörtülüler konfeksiyon atölyesindeki makineci ve tarladaki mevsimlik işçiler olarak canlandırıldı.

7Pmfd_1428864956_5714.jpg

Konfeksiyonda 4 başörtülü

CHP'nin iktidara karşı protesto amaçlı alkışlattığı doktorlar, avukatlar ve ofis ortamındaki çalışanlar arasında ise başörtülü kadınlar yer almadı. Konfeksiyon atölyesindeki çalışanlar arasında 4 başörtülü kadına yer veren CHP, hastane sahnesinde ise başörtülü doktor veya hemşirelere yer vermedi.
xLKoH_1428864947_8571.jpg

Başörtülüler tarlada

CHP aynı şekilde tarlada çalışan mevsimlik işçilerin çoğunu başörtülü olarak resmederken, bayan kuaförü, adalet sarayı, ofis ortamı, kapalı çarşı ve meydanda toplanan insanlar arasındaki hiçbir kadını başörtülü olarak göstermedi.

sgvrN_1428864982_8888.jpg

Özgürlük, adalet, demokrasi..

Ali Taran'ın CHP için hazırladığı reklam filmi ilk kez Kartal mitinginde izletildi. “Özgürlüğe" de vurgu yapılan filmde başörtülülerin çalıştıkları iş alanları ve meslekleri ile adeta kamusal alandan dışlanması sosyal medyada da gündem oldu. Reklam metninde iktidarı “özgürlüğe, adalete, demokrasiye ve Cumhuriyete" zulmetmekle suçlayan CHP'nin, başörtülülere yönelik bu yaklaşımı 28 Şubat zihniyetini tekrar gözler önüne serdi.
LvskG_1428864971_1116.jpg

Haber 7
[/SIZE][/COLOR]

Evet yoktular yok sayılıyorlardı sadece tarlada tapanda evlerinde vardılar.Yüksek mercilerde olmak onlara cok uzaktıııııııı.Çünkü başörtüleri vardı !

Benim Annem de başörtülü. Üniversite de sınava başörtülü girdiği için hocası tarafından sınavdan atıldığını birçok kez anlatmıştır.

Annem yine 28 yıl Devlet dairesinde başını açarak memurluk yaptı ! Başını açtıranları Allaha havale etti, gitti devletine 28 yıl hizmet etti. Ne eve kapandı ağladı ne sızladı ne de diğerleri gibi bunu seçim malzemesi yaptı !

Benim Dayım emekli başçavuş.Eskiden Diyarbakır da 8.Alay komutanlığındaa görev yaptığı yıllarda ziyaretine gittiğimiz de askerler yine sıkıntı çıkardı Annem baş örtüsünde ki toplu iğneyi çıkarmak zorunda kaldı.

Bunu burda dile getirmek istemezdim ama artık çok boş muhabbetler dönüyor buna bi son vermek için söyledim.

Eskiden bu ülkede bir başörtü zulmü vardı bunu inkar etmiyorum.Akp sayesin de bir nebzede olsa düzelir gibi oldu fakat;sonradan seçim propagandasına dönüştü. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Ben nasıl geçmişte başörtü zulmunu kabul ediyorsam sen ve senin gibilerin de bunu kabul etmesini bekliyorum.

Yahu DENGESİZ BİR HERİF PİSLİK YAPTI DA O DENGESİZ MÜNAFIĞI DA AKEPELİ VEKİLLER AKLADILAR MECLİSTE BUNA NE DİYECEKSİN ? Ve bak kızmaya başlıyorum bana iftira atıp durma .. Hiç bir yerde hiç bir yazımda " tüm akepeliler münafıktır " diye yazmadım .. Benim babam bir kere koyu akepeli BÖYLE BİR ŞEY SÖYLEYEBİLİR MİYİM İNSAF !
O zaman sende bir adamın söylediği laf yüzünden tüm AKP zihniyeti yada AKP liler farkı yok bence sen münafık kelimesini çok kullanıyorsun abi neyse çoğul kelime kullanma bence çünkü kimsenin içi dışı bilinmez .Benim babamda MHP li abimde öyle ama başka partililere münafık demiyorum bennn

O zaman sende bir adamın söylediği laf yüzünden tüm AKP zihniyeti yada AKP liler farkı yok bence sen münafık kelimesini çok kullanıyorsun abi neyse çoğul kelime kullanma bence çünkü kimsenin içi dışı bilinmez .Benim babamda MHP li abimde öyle ama başka partililere münafık demiyorum bennn

Bak şimdi sana bir de Türkçe dersi mi vereyim ..
Evvela Münafık bir çoğulluğu ifade etmez bunu öğren .. Ayrıca ben münafık zihniyet derken başımızdakileri kastediyorum .. E.Bağış münafığına gelince .. Bu münafık Kuran ile makara yapmıştır ve diğer vekiller de bu münafığın lehine oy kullanıp onu yargıdan kaçırmışlardır .. Dolayısıyla onun lehine oy atanlarda münafıktır .. BUGÜN DÜNYANIN MAHKEMESİNDEN KAÇTILAR AMA YARIN MAHKEME-İ KÜBRADAN NASIL KAÇACAKLAR :)

Münafığın Özellikleri

51- Abdullah îbn Amr (r.a)'tan rivayet edildiğine göre, Resulullah (s.a.v.) şöyle buyurmaktadır:

“Dört haslet vardır ki, bunlar kimde bulunursa, o kimse saf münafık olur. Kimde de bu hasletlerden birisi bulunursa onu bırakıncaya kadar kendisinde nifaktan bir haslet var demektir:

1- Konuştuğunda yalan söyler,

2- Söz verdiğinde sözünde durmaz,

3- Vaad ettiğinde vaadinden döner,

4- Kavga ettiğinde/tartıştığında haksızlık eder.” [100]

Açıklama:

Münafık: içinden kafir olup dışından müslüman görünen kimsedir. Eğer bu renkli gö*rünüş, “İman” hususunda ise münafıklığı “Küfür”dür. İman hususunda değil de, “Amel” hu*susunda ise o kimsenin münafıklığı, “Ameli” olur.

Burada “Münafıklık” ile kast edilen, itikad yönünden olan münafıklık değil de “Amel” yönünden münafıklık kast edilmektedir. Çünkü bu ve benzeri ameller, kamil müslümanlar da değil de münafıklarda bulunan amellerdir. Bu amelleri işleyen müslüman da, yaptığı bu dav*ranış gereği zahiren münafığa benzemiş olmaktadır. Dolayısıyla müslümanlar, bu tür davra*nışlardan sakındırılmaktadır. Zira müslüman; konuştuğunda yalan konuşmayan, söz verdi*ğinde sözünde duran, tartıştığında haksızlık yapmayan ve kendisine bîr şey emanet edildiğin*de onu koruyup sonradan sahibine veren kimsedir. Böylece gerçek müslüman ile amel yö*nünden zayıf olan müslüman arasında bir çizgi ortaya konulmaktadır.

[100] Buhârî. İman 24, Mezâlim 17, Cizye 17; Ebu Dâvud, Sünnet 15, 4688; Tirmizî, İmân 14, 2632;Nesâî, İman 20.

arkadaşlar ben şuandaki hükümet yanlısı değilim baştan onu söyleyim ama onlar geldikten sonra başörtülü bayanlarımızda iş hayatında daha rahat etmeye başladılar. Ben kendim şahit olduğum konulardan teki bir bayan hocam başı kapalı diye okula giremiyordu hocamda başını açmamak içinde mecbur peruk takarak girmek zorunda kalıyordu böyle olması normal bir şey mi acaba

,

Seni bu iftiranı İSPATA DAVET EDİYORUM .. BUNU YAZDIĞIM YAZIMI ALINTILA PAYLAŞ BURADA ..

(Bakara ile makara geçenlere sesini çıkaramayan dahası onları aklayan bir zihniyet münafığın önde gidenidir .. )

AKP zihniyeti demek tüm AKP ye oy verenleri kapsar öyle olmasalr zaten AKP liyim demezler.
Ve sen sadece bu konuda değil hemen hemen siyasi tüm haberlerde münafıklar diyorsun insanlara.

Münafığın Özellikleri

51- Abdullah îbn Amr (r.a)'tan rivayet edildiğine göre, Resulullah (s.a.v.) şöyle buyurmaktadır:

“Dört haslet vardır ki, bunlar kimde bulunursa, o kimse saf münafık olur. Kimde de bu hasletlerden birisi bulunursa onu bırakıncaya kadar kendisinde nifaktan bir haslet var demektir:

1- Konuştuğunda yalan söyler,

2- Söz verdiğinde sözünde durmaz,

3- Vaad ettiğinde vaadinden döner,

4- Kavga ettiğinde/tartıştığında haksızlık eder.” [100]

Açıklama:

Münafık: içinden kafir olup dışından müslüman görünen kimsedir. Eğer bu renkli gö*rünüş, “İman” hususunda ise münafıklığı “Küfür”dür. İman hususunda değil de, “Amel” hu*susunda ise o kimsenin münafıklığı, “Ameli” olur.

Burada “Münafıklık” ile kast edilen, itikad yönünden olan münafıklık değil de “Amel” yönünden münafıklık kast edilmektedir. Çünkü bu ve benzeri ameller, kamil müslümanlar da değil de münafıklarda bulunan amellerdir. Bu amelleri işleyen müslüman da, yaptığı bu dav*ranış gereği zahiren münafığa benzemiş olmaktadır. Dolayısıyla müslümanlar, bu tür davra*nışlardan sakındırılmaktadır. Zira müslüman; konuştuğunda yalan konuşmayan, söz verdi*ğinde sözünde duran, tartıştığında haksızlık yapmayan ve kendisine bîr şey emanet edildiğin*de onu koruyup sonradan sahibine veren kimsedir. Böylece gerçek müslüman ile amel yö*nünden zayıf olan müslüman arasında bir çizgi ortaya konulmaktadır.

[100] Buhârî. İman 24, Mezâlim 17, Cizye 17; Ebu Dâvud, Sünnet 15, 4688; Tirmizî, İmân 14, 2632;Nesâî, İman 20.
Ben bu dediklerine uymuyorum ama AKP liyim şimdi münafıkmı oluyorum yapma Allah aşkına az önce başı kapalı acık ayrımı yapmayın diyen insan sen şimdi AKP li diye bir adamın söylediği laf yüzünden bizleri münafık ilan ediyorsun.

Ve bunu sırf AKP ye nefretinden yapıosun ama farkında bile değilsin.

Bak şimdi sana bir de Türkçe dersi mi vereyim ..
Evvela Münafık bir çoğulluğu ifade etmez bunu öğren .. Ayrıca ben münafık zihniyet derken başımızdakileri kastediyorum .. E.Bağış münafığına gelince .. Bu münafık Kuran ile makara yapmıştır ve diğer vekiller de bu münafığın lehine oy kullanıp onu yargıdan kaçırmışlardır .. Dolayısıyla onun lehine oy atanlarda münafıktır .. BUGÜN DÜNYANIN MAHKEMESİNDEN KAÇTILAR AMA YARIN MAHKEME-İ KÜBRADAN NASIL KAÇACAKLAR :)
Türkçe dersi vermene gerek yok sen gibi senaryo yazacak kadar belki usta değilim ama lise bilgilerime dayanarak münafık münafıklar tekil ve çoğul ayrımını yapacak kadarda bilgim var abi.

arkadaşlar ben şuandaki hükümet yanlısı değilim baştan onu söyleyim ama onlar geldikten sonra başörtülü bayanlarımızda iş hayatında daha rahat etmeye başladılar. Ben kendim şahit olduğum konulardan teki bir bayan hocam başı kapalı diye okula giremiyordu hocamda başını açmamak içinde mecbur peruk takarak girmek zorunda kalıyordu böyle olması normal bir şey mi acaba

Başörtülü bayanlarımız iş hayatında rahatlama felan gelmedi !
Niye mi ?
Bak güzel kardeşim...
Şimdi yazacaklarımı iyi oku ...

29 Aralık 2005.
Yer:Bursa
Tekstil fabrikasında çıkan yangın sonucu 5 işçi kadın hayatını kaybetti.
Bu 5 kadının 3'nün yaşı 15-16-17 arasında değişiyordu.
Bu 5 kadının 5'i de başörtülüydü .
Hiçbirinin sigortası yoktu günde 16 saat çalışıyorlardı !

Türkiye de tekstil sektöründe 3 milyon çalışan var. 18 yaşın altında 1 milyon çocuk işçi,sendikasız,sigortasız,kölelik koşullarında karın tokluğuna çalışıyor.
Ve bu kadınlarımızın emin ol çoğu başörtülü ! (İnanmayan varsa gitsin Bursa da birçok tekstil fabrikasını gezsin bakalım)

Sen hiç mecliste 1 tane Akp li vekil gördün mü başörtülü bu kadınlarımızın sorunlarını çözecek yazılı veya sözlü soru önergesi vereni ? Varsa yoksa üniversitelerde türban sorunu , chp türbana hakaret etti vs ... :)

arkadaşlar parti içine girersek ilk önce niye parti isminin akp diye değil de ak parti diye okunmasını istediklerine bakmamız gerekiyor

İnsanları nasıl birbirine düşürürüz mantığıyla ortaya sunulan fotoğraflar.
Çokta güzel gaza gelip,birbirimizin inancını-görüşünü SORGULAMIYORUZ DİREKT YARGILIYORUZ.
Ne güzel bir dünya yahu : )

şimdi konuya ilk baktığımda gördüğüm açıklık yada kapanıklık değil
kaldiki akp fotografında açık kadın kapalı kadından daha fazla
ama fotografta benim dikkatimi çeken ögrsel olarak daha hoş bir kare ortaya çıkmış chpp akp kıyslaması
bu şekilde belki olabilir bunu hemen akp dinsiz yok başı açıklar öteleniyor yok şu oluyor yok bu oluyor diye
siyasi edebiyata girmeye gerek yok.
ve bu gibi durumlarda hemen bazı fotografları aha bunlarda başı başğı akp liler diye ortaya atlamaya hiç gerek yok
akp ye oy verenlerin hepsi dinini dört dörtlük yaşayan insanlar olmadığı gibi chp li olup dinini yaşayan insanlarda tabiki vardır.
akp yi katı dinci bir parti gibi göstermek çok yanlış başı açık vey kapalı bunlardan önce edep ar namus haya gelir
bunlar yoksa başını kapamış açmış ne farkeder.
ama akp ye münafık demek yada chp ye münafık demek veya bu gibi yakıştırmalar yapmak da münafıklıktır.

paylaşılan fotografları benim algım bu şekilde değerlendirdi sizlerde konu başlığına değil de fotografa bakmış olsanız detayları farkeder ve siyasi fotograf paylaşma yarışmasına girmeden konuyu açan arkadaşa saldırmadan değerlendirme yapabilirdiniz bence.

İnsanları nasıl birbirine düşürürüz mantığıyla ortaya sunulan fotoğraflar.
Çokta güzel gaza gelip,birbirimizin inancını-görüşünü SORGULAMIYORUZ DİREKT YARGILIYORUZ.
Ne güzel bir dünya yahu : )
İnsanları birbirine düşürmeyi hiç düşünerek açmadım.
İnsanlar birbirine düşmeyecek kadar aklı başında olursa seviyesinide bozmazsa tartışmakta sakınca yok .

İnsanları birbirine düşürmeyi hiç düşünerek açmadım.
İnsanlar birbirine düşmeyecek kadar aklı başında olursa seviyesinide bozmazsa tartışmakta sakınca yok .

ille belirtmem mi gerekiyor konuyu açan kişiye değil lafım.
bu fotoğrafları bu zihniyetle ortalığa yayan içindi cümlem.
farkındaysan tartışma durumu olmuyor.herkes siyaset bilgesi herkes din adamı..
neyse.

Bürokratik oligarsi diye bi zikkim var açıp okuyun öyle tartışalım.

Aslında baştan beri her konuda yorumlarımı takip edenler benim asıl derdimin ne olduğunu anlayacaklarda işte ya ben anlatamıyorum ya anlamak istemeyenler anlamıyor.
AKP sadece tuttuğum bir parti.
Benim daha önemli değerlerim var bu hayatta :)

(Bakara ile makara geçenlere sesini çıkaramayan dahası onları aklayan bir zihniyet münafığın önde gidenidir .. )

AKP zihniyeti demek tüm AKP ye oy verenleri kapsar öyle olmasalr zaten AKP liyim demezler.
Ve sen sadece bu konuda değil hemen hemen siyasi tüm haberlerde münafıklar diyorsun insanlara.

Al işte .. Daha okuduğunu idrak edemiyorsun .. BENİ AKEPELİ SEÇMENLERİN TÜMÜNE MÜNAFIK DEMEKLE SUÇLADIN .. Bu alıntımda ise akepeli vekillerden bahsettiğim aşikar zira MECLİSTE O MÜNAFIĞI AKLAYANLAR ONLARDI VE AKEPE ZİHNİYETİ ONLARDIR .. Zihin yöneten kısımdır .. Ben münafıklar demeye devam edeceğim ve DİLSİZ ŞEYTAN'I OYNAMAYACAĞIM ..

Geri