Her iki partide kadının yeri

Konu sahibi son olarak 1234 gün önce görüldü

Kimin munafik oldugunu Allah bilir, yanlis soylemlerde bulunmamakta fayda var..

Her şeyi ALLAH bilir ama ALLAH kuluna akıl vermiş kullansın diye .. Siz eğer gerçekten objektif olmuş olsaydınız şunu kendinize itiraf ederdiniz ..

BAKARA İLE MAKARA GEÇEN BİR CEHAPELİ BAKAN OLSAYDI YERİ GÖĞÜ İNLETİRDİNİZ .. AMA AKEPELİ OLUNCA İNANMAMAYI YA DA UNUTMAYI TERCİH EDİYORSUNUZ .. SİLKELENİN ..

Akp hükümetinin dinini imanını ben bilmem, ben kendimi bilirim.Ve bu hiçbir zaman oy verdiğim partiye göre değişmez .Partiye göre değişecek en son şeydir din ve iman.

Hayırlı sohbetler diler ve çekilirim.Fazla bile bu bana:)

ayrıca eklemek ıstıyorum bu akepelı hatunlarımız kendılerı kapalılar mı.
eskılerın sagcı solcu otekılestırmesı su an acık-kapalı seklınde
...

Peki o halde su an sana dokunmayan yılan bin yaşasın diyen sen olmuyor musun bu durumda? :)))

Ben mesela ne akp liyin ne chp li
Oy kullanmadım.

Objektif olma hakkımı kullanıyorum işte bu yüzden ki rahatça eleştiriyorum.

Eğer bir gün türban takarsam akp'li olduğum için olmaz inançlı olduğum için olur.

Ozenli okumadin sanirim, gecmis donemi orneklendirerek o zamana ithafen kullandigim bi ornekti. Kendimi ifade edemiyorum sanirim ben. Turbanın akp ya da chp ile bi ilgisi oldugunu kim asiladi size. Herkesin dini, inanci, gorusu kendinedir. İc dunyasinda ozgurce yasayabildigi gibi sosyal ortamında da yasama hakki olmasi gerekir. Ben de bunu en normal ve dogru seviyeye getirecek olanı savunuyorum. Farkındaysan absurd zıt goruslerde degiliz amacımız herkesin esitce diledigi gibi yasayabilecegi bir ulke.. sadece hassasiyetler konusunca konu farklı lanse ediliyor.

Her şeyi ALLAH bilir ama ALLAH kuluna akıl vermiş kullansın diye .. Siz eğer gerçekten objektif olmuş olsaydınız şunu kendinize itiraf ederdiniz ..

BAKARA İLE MAKARA GEÇEN BİR CEHAPELİ BAKAN OLSAYDI YERİ GÖĞÜ İNLETİRDİNİZ .. AMA AKEPELİ OLUNCA İNANMAMAYI YA DA UNUTMAYI TERCİH EDİYORSUNUZ .. SİLKELENİN ..

Ben Chp ile kisitlandirmayacagim diger partilerin de ne rezilliklerini gorduk nelere benzemez. Hepsinin cehaleti, geriligi kendine. Bunu yapan bir akpliyse onun da cehaleti kendinedir. Ben kimsenin savunucusu ya da ayip orteni falan degilim. Ben kendi bildigimi yapar, kendi isteklerim dogrultusunda nasil saglikli bi yasam surerim, nasil duzeylli bi topluma sahip olurum, refaha nasıl yaklasirim bunun derdindeyim. akpsinde chpsinde degilim anlayin artik.

Abi sana şu kadarını söylüyorum, ben partizan bir insan değilim her ne kadar burada akp damgasını vursalarda. Lakin şöyle bir şey var her ne kadar kahpede olsan, her ne kadar şeref yoksunu da olsan ben inanmıyorumki Filistin için yapılan bir etkinlikte ne A partisi ne B partisi nede başka bir kuruluş kalkıp böyle oynamaz. Hepimiz biliyoruz ki hangi parti olursa olsun yaptıkları etkinlikte kendi reklamlarını yapmak için boy boy liderlerinin fotoğrafları amblemleri olurken, bu fotoğrafta hiç bir parti amblemi yok.

Bak abi sana abi dememin tek nedeni İslam görüşlerini bir şekilde elinden geldiğince insanlara anlatıp açıklamaya çalışmandan mütevellit. Yoksa ne kara kaşına ne kara gözüne abi demiyorum. Bana göre bir çok kişide bu yüzden abi diyor. Bundan mütevellit bence gözünle görmediğin şeyleri bunlar böyle yapmış diye lanse etmemeni bir kardeşin olarak rica ediyorum.

Yine sevmediğim şeyi yapıp konu dışına çıkıyor ve benim şahsımı yorumluyorsunuz .. Yapmayın yahu .. Bana abi demen ya da dememen seni bağlar kardeşim .. Niye abi dediğinle ilgili düşüncelerim olmadı hiç ..
Habere gelince .. İŞİNİZE GELEN HABERLERİ KABUL EDİP İŞİNİZE GELMEDİ Mİ SORGULAMANIZ DA bana doğru gelmiyor .. En fazla bu haber inandırıcı değil dersin ve yorumunu bu şekilde noktalarsın .. BENSE HABERİN DOĞRU OLDUĞUNA EMİNİM .. Kaldı ki burada başı kapalı ama hayası açık kadınlardan bir sürü örnek verebilirim bu haber ne ki ! YANİ ŞUNU YAPMAYIN .. BU TÜR BAŞLIKLAR AÇIP BAŞI AÇIK KADINLAR KAPALILARI KIYASLAMAYA KALKIŞMAYIN ..

Ben Chp ile kisitlandirmayacagim diger partilerin de ne rezilliklerini gorduk nelere benzemez. Hepsinin cehaleti, geriligi kendine. Bunu yapan bir akpliyse onun da cehaleti kendinedir. Ben kimsenin savunucusu ya da ayip orteni falan degilim. Ben kendi bildigimi yapar, kendi isteklerim dogrultusunda nasil saglikli bi yasam surerim, nasil duzeylli bi topluma sahip olurum, refaha nasıl yaklasirim bunun derdindeyim. akpsinde chpsinde degilim anlayin artik.

Kendine değil işte güzel kardeşim .. Bir akepeli bakan BAKARA SURESİ İLE MAKARA GEÇTİ VE ÜÇYÜZBİLMEM KAÇ AKEPELİ VEKİL BU MÜNAFIĞI AKLADI ..

Yine sevmediğim şeyi yapıp konu dışına çıkıyor ve benim şahsımı yorumluyorsunuz .. Yapmayın yahu .. Bana abi demen ya da dememen seni bağlar kardeşim .. Niye abi dediğinle ilgili düşüncelerim olmadı hiç ..
Habere gelince .. İŞİNİZE GELEN HABERLERİ KABUL EDİP İŞİNİZE GELMEDİ Mİ SORGULAMANIZ DA bana doğru gelmiyor .. En fazla bu haber inandırıcı değil dersin ve yorumunu bu şekilde noktalarsın .. BENSE HABERİN DOĞRU OLDUĞUNA EMİNİM .. Kaldı ki burada başı kapalı ama hayası açık kadınlardan bir sürü örnek verebilirim bu haber ne ki ! YANİ ŞUNU YAPMAYIN .. BU TÜR BAŞLIKLAR AÇIP BAŞI AÇIK KADINLAR KAPALILARI KIYASLAMAYA KALKIŞMAYIN ..

Haklısın abi eşşeklik bende. Konuyu açıp milleti birbirine düşürdüm. Özür dilerim.

Konuyu açan benim saçma buluyorsanız gelip yorum yazmazsınız.
Not : Başım acık ama AKP liyim
Kimseyede münafık diyerek harama girmeyecek kadar dinimi biliyorum.
İNSANLARA MÜNAFIK DEMEK BÜYÜK GÜNAHLARDANDIR.

Google a CHPli kadinlar yazilinca cikan;

chpli_kadinlar_konakta_bir_adim_onde_h2579.jpg

Akpli Kadinlar diye yazilinca cikan;

42816.jpg

Şu konu ile ilgili fikirlerimi bir toplayayım ..

Tesettür ALLAH'ın emridir .. Tesettüre giren bu emri dinlemiş olur .. Tesettüre girmeyen de bu emri dinlememiş olur .. Tesettüre giren bu yüzden sevap kazanır .. Tesettüre girmeyen ise kayıptadır.. Tesettüre giren bayan cennetlik değildir .. Girmeyen ise cehennemlik değildir .. Tesettürü kabul eden ama tesettürü uygulamayan bayan günahkardır .. Tesettürün olmadığını ve kabul etmediğini söyleyen bayan Ayeti inkardan ALLAH'a isyan etmiş olur .. Tesettürü kabul eden ve tesettüre bürünen ama tesettürü KENDİ HEVA HEVESİNE GÖRE GÜZELLEŞMEK İÇİN KULLANAN kimse de GÜNAHKARDIR.

Namus iki karışlık bez parçasında değildir .. Namus kadının edep ve hayasındadır ..

Konuyu açan benim saçma buluyorsanız gelip yorum yazmazsınız.
Not : Başım acık ama AKP liyim
Kimseyede münafık diyerek harama girmeyecek kadar dinimi biliyorum.
İNSANLARA MÜNAFIK DEMEK BÜYÜK GÜNAHLARDANDIR.

He he tabi .. MÜNAFIKLARI KOLLAMAK ALLAH'IN KİTABI İLE DALGA GEÇENLERE KARŞI SUSMAK ASIL BÜYÜK GÜNAHTIR .. BAK NE BUYURMUŞ EFENDİMİZ ÖĞREN ..

Kim kötü ve çirkin bir iş görürse onu eliyle düzeltsin; eğer buna gücü yetmiyorsa diliyle düzeltsin; buna da gücü yetmezse, kalben karşı koysun. Bu da imanın en zayıf derecesidir.

* Müslim, Îmân, 78; Ebû Dâvûd, Salât, 248

arkadaşlar başörtü siyasi bir gösterge olmaması gerekir. Bunlara bağlı olmamak gerekir ben kendi açımdan söylüyorum yapılan işe ve Türkiye'nin gidişatına bakarım. İlk önce Türkiye içindeki fakirleri yardım edilse ve Türkiye daha iyi şartlarda yaşamımızı sağlasak da daha sonra komşu ülkelere yardım etsek. Türkiye'yi bölmek için yapılan kumpaslara gelmeyelim arkadaşlar.

Yani öyle konular açılıyor tartışmalar öyle noktalara gidiyor ki sanırsın Akp den önce başörtü yoktu Akp buldu bunu ve Akp ile bağdaştırılıyor. Bu çok büyük bir yanlış.

Uzun uzun karalayacaktım bir şeyler ama vazgeçtim.

Namus iki karışlık bez parçasında değildir .. Namus kadının edep ve hayasındadır ..
Bunu diyen kişi nasıl olurda o zaman paylaştığı resimdeki kadınları ya da tüm AKP lileri münafık olmakla suçlar.
Burada insan ayrımı yapan sensin abi kusura bakmada.
Ben sadece CHP ve AKP de kadın vurgulamasını yapmak için paylaştım o resimleri
CHP zihniyetinde başörtülü kadın sadece araçtır.Bunu inkar etmekten vazgeçin artık.Öyle olmasaydı geçmişte başörtülüyede değer verilirdi ikinci sınıf kadım muamelesi görmezdi. Şimdimi kıymete geldiler.İNANMIYORUMMMMMM.

Yani öyle konular açılıyor tartışmalar öyle noktalara gidiyor ki sanırsın Akp den önce başörtü yoktu Akp buldu bunu ve Akp ile bağdaştırılıyor. Bu çok büyük bir yanlış.

Uzun uzun karalayacaktım bir şeyler ama vazgeçtim.
Evet yoktular yok sayılıyorlardı sadece tarlada tapanda evlerinde vardılar.Yüksek mercilerde olmak onlara cok uzaktıııııııı.Çünkü başörtüleri vardı !

Bunu diyen kişi nasıl olurda o zaman paylaştığı resimdeki kadınları ya da tüm AKP lileri münafık olmakla suçlar.
Burada insan ayrımı yapan sensin abi kusura bakmada.
Ben sadece CHP ve AKP de kadın vurgulamasını yapmak için paylaştım o resimleri
CHP zihniyetinde başörtülü kadın sadece araçtır.Bunu inkar etmekten vazgeçin artık.Öyle olmasaydı geçmişte başörtülüyede değer verilirdi ikinci sınıf kadım muamelesi görmezdi. Şimdimi kıymete geldiler.İNANMIYORUMMMMMM.

Ya sözlerimi yanlış anlıyor ya da bunu bilerek yapıyorsun ..
Tüm akepeliler münafıktır hiç bir zaman yazmadım .. Akepe zihniyeti münafıktır dedim yani başımızdakilerden bahsediyorum ..
Ayrıca resmini paylaştığım kadınlarda münafık olduklarından değil cahil olduklarından o haldeler ama bugünkü Türkiye'nin yaşadığı din İslam'ın özü değil bunu bilin ..

Cehape benim umurumda değil benim derdim akepe ile :)

He he tabi .. MÜNAFIKLARI KOLLAMAK ALLAH'IN KİTABI İLE DALGA GEÇENLERE KARŞI SUSMAK ASIL BÜYÜK GÜNAHTIR .. BAK NE BUYURMUŞ EFENDİMİZ ÖĞREN ..

Kim kötü ve çirkin bir iş görürse onu eliyle düzeltsin; eğer buna gücü yetmiyorsa diliyle düzeltsin; buna da gücü yetmezse, kalben karşı koysun. Bu da imanın en zayıf derecesidir.

* Müslim, Îmân, 78; Ebû Dâvûd, Salât, 248
Kimse benim babamın oğlu anamın kızı değil AKP dengesiz bir herif bişey yaptı diye bütün değerlerimden vazgeçecek değilim.Ben dinle dalga gecen zaten herkesin karşısındayım ki yorum yazabiliyorum.
Acık olduğum halde başörtülüleri savunabiliyorum.
Ama siz AKP düşmanlığından kör olmuş tüm AKP ye oy verenlere münafık diyecek kadar ileri gidip günaha giriyorsunuz.
Kusura bakmayın .

Kendine değil işte güzel kardeşim .. Bir akepeli bakan BAKARA SURESİ İLE MAKARA GEÇTİ VE ÜÇYÜZBİLMEM KAÇ AKEPELİ VEKİL BU MÜNAFIĞI AKLADI ..

E aklayanlari savunan yokki burda. sen oyle bi genelleme yapiyosunki aklinda fikrinde olmayan insanlar kiriliyo. Uyarmak istedigim konu buydu. Genelleme yapilmasi kirici olabiliyor.

Geri