Her iki partide kadının yeri

Konu sahibi son olarak 1226 gün önce görüldü

Eksen abi akp lilere fazla yükleniyorsun bence, hangimiz kimin mümin ya da mümine olduğunu bilebiliriz ki ? Hele senin bu tür yorumları yapmaman lazım bence , ki yanına bir de eğer mümine diye yorum yazıyorsun. Filistin yardım gecesinde oynayan kapalı ve akp ye oy veren birilerinin mümin yahut mümine olmasına engel olan nedir ki?

Sırf bu sözler yüzünden gidip akp ye oy vericem imanımı sorgulamak isteyen varsa da buyrun sorgulayın.

Ben sizin kendinize bile itiraf edemediğiniz gerçekleri yazıyorum ..
BEN AYRINTILARA SAKLI ŞEYTANI İŞARET PARMAĞIMLA GÖSTERİYORUM ..

Bu kadınlar ki dışarıda dolaşan açık kadınlara BURUN KIVIRIP CEHENNEMLİK GÖZÜYLE BAKANLARDIR .. Ama aynı kadınlar dışı farklı içi farklı ÇÜRÜMÜŞ YOZLAŞMIŞ BİR TESETTÜRÜ MAHVETTİLER ..

nAvDZ0.png

Senin özgürlüğün başkasının özgürlüğünü kısıtliyorsa orada sorun var demektir.

Gördüğüm kadarıyla sadece kadınların olduğu bir ortam
Bu kadınların eğlenmeye hakkı yokmu.

Efendimizin mübarek hanımları ve kızlarının kendi aralarında bu şekilde eğlendiklerine dair TEK BİR BİLGİ VAR MI BİLDİĞİN ?
Kaldı ki şu fotoğraf gazetecilerin olduğu bir ortamda çekilmiş .. EĞLENMEYİ BİR KENARA BIRAKIN ŞU TARZ BİR TESETTÜR YOK BİZİM DİNİMİZDE ..

Buraya bu şekilde bir başlık açarsan VE SANARSAN Kİ BAŞI KAPALILAR MELEKTİR, BENDE HER ZAMAN Kİ ADİLANE TAVRIMI ORTAYA KOYAR VE GÖRMEK İSTEMEDİĞİNİZ GERÇEKLERİ HATIRLATIRIM ..

O halde bana basın açık diye alinmadigin bi yer oldu mu diye sormayacaksin bi tutuyorsan Sayet. Çünkü savunduğun konu akp yi şu an burada oven bi konu ki RTE nin kendisi turbani siyasi bi simge olarak gösterip halkın kafasında her türbanlı yi akp li algısı yaratmış birisi.

Başı kapalı ya gerici diyenler
başı açık mini etek giyene de **Spam/Adversiting** diyorlar merak etmeyin.

Dekolte giyen kadın tacizi hak etmiştir diyen adam da akp li mesela bütün akp illere sapık mi demeliyim?

Sorarim canim cunku bu konudaki esitsizlik bariz ortada. Benim de hos gormedigim, onaylamadigim bir cok durum var. Benim kimseyi ovdugum de yok. Bir zamanlar aciklar her yerde istedigini diledigi gibi yaparken, turbanlilara ikinci sinif insan muamelesi yapiliyordu. O zaman niye hic sesiniz cikmiyodu, esitlikten bahsetmiyodunuz? cunku bana dokunmayan yilan bin yasasin kafasinda cogu kisi. Askeriyede bir cok insana goruntu bozuklugu yapiyosunuz giremezsiniz denildiyse, basortusu var diye okuyamadiysa, toplumda pasifize edildiyse simdi bunlari bu denli soylemeye hakkinizin olmadigini dusunuyorum. Aciksin mini etek giyersin, istersen ciplak gezersin o da senin tercihin, sapigini, serefsizini goz ardi edip giyip cikabiliyosan bu senin ozgurlugundur. Kapalilarin goz ardi edebilecekleri bi durum bile soz konusu degildi, YASAKdı cunku :)

Siz derken biz kimiz EkSen abi ? Siyaset yüzünden o parti bu parti yüzünden insanların imanına kadar laf ediyorsunuz.Bu tür yorumlar bana abartılı geliyor.Her seçimde aynı hakaretler karşılıklı, aynı suçlamalar.Ama mümin münafık kelimeleri olunca araya girmeden edemiyorum.Fazla da uzatacak değilim , zaten yeterince hakarete dönecek mevzu.Geçmişten biliyoruz bu tür konuların sonunun nereye vardığını.Sadece ben diyorum ki , herhangi bir partiye oy verenlerin imanına kimse laf edemez.Bu hangi parti olursa olsun bu böyledir benim gözümde.

İyi tartışmalar.

Siz derken biz kimiz EkSen abi ? Siyaset yüzünden o parti bu parti yüzünden insanların imanına kadar laf ediyorsunuz.Bu tür yorumlar bana abartılı geliyor.Her seçimde aynı hakaretler karşılıklı, aynı suçlamalar.Ama mümin münafık kelimeleri olunca araya girmeden edemiyorum.Fazla da uzatacak değilim , zaten yeterince hakarete dönecek mevzu.Geçmişten biliyoruz bu tür konuların sonunun nereye vardığını.Sadece ben diyorum ki , herhangi bir partiye oy verenlerin imanına kimse laf edemez.Bu hangi parti olursa olsun bu böyledir benim gözümde.

İyi tartışmalar.

İşte bu dediğini akepeliler yapıyor .. Akepeye oy vermeyenlere dinsiz imansız gözüyle bakıyorlar ..

Sorarim canim cunku bu konudaki esitsizlik bariz ortada. Benim de hos gormedigim, onaylamadigim bir cok durum var. Benim kimseyi ovdugum de yok. Bir zamanlar aciklar her yerde istedigini diledigi gibi yaparken, turbanlilara ikinci sinif insan muamelesi yapiliyordu. O zaman niye hic sesiniz cikmiyodu, esitlikten bahsetmiyodunuz? cunku bana dokunmayan yilan bin yasasin kafasinda cogu kisi. Askeriyede bir cok insana goruntu bozuklugu yapiyosunuz giremezsiniz denildiyse, basortusu var diye okuyamadiysa, toplumda pasifize edildiyse simdi bunlari bu denli soylemeye hakkinizin olmadigini dusunuyorum. Aciksin mini etek giyersin, istersen ciplak gezersin o da senin tercihin, sapigini, serefsizini goz ardi edip giyip cikabiliyosan bu senin ozgurlugundur. Kapalilarin goz ardi edebilecekleri bi durum bile soz konusu degildi, YASAKdı cunku :)

Sapigina şerefsizine gereken yaptirimi yapamayacak aciziyette insan yetiştirmekte sanırım bunu düşünenlerin işi oluyor öyle mi?
1.Ben o dönemler çocuktum
2. Benim senin gibi savunduğum birsey yok ki nefretle kalkıp birine gerici diye itham edeyim.

haklısınız aslında Dünün mazlum bugünün zalimi oluyor bi nevi.

Peki ya onu düşünenler şu an nerde?

Kutuplasmayi yapan insanı ayıranlar hala var fakat şu an sizin işinize gelen ayrımı yaptıkları için siz de bunu savunuyorsunuz değişen bir şey olmadı aslında düzen aynı sadece hitap ettikleri kesim farklilasti hepsi bu.

İşte bu dediğini akepeliler yapıyor .. Akepeye oy vermeyenlere dinsiz imansız gözüyle bakıyorlar ..

Abi kac kere denk geldim her akpliye ve savunanlara munafik diyosun. Once kendi onyargi ve tabularini yikmaya basla sonra bizlere sira gelsin. Daha saglikli olur bence.

ya sıkmaya basladınız
turbanlı olupta Atasını seven var bırde.
turbanli-ataturkculer_346798.jpg

yada daha evvel türbanlı olupta akepe karsıtı brosur dagıtan ablamz
Habere bakınız

Herkesin düşünceleri ışığında kırmadan/dökmeden kendini ifade etmesi ne güzel! Bir katkı da ben sunayım.

Kadın bedeni ve kıyafetleri üzerinden siyaset yapılmasının hiç kimseye bir katkısı olmaz. Sadece aradaki çizgileri keskinleştirir o kadar. Bu yüzden kadınlarımızın her türlü siyasi söylemlerden uzak durup asli sorunlarını (çalışma hayatındaki zorluklar, şiddet, taciz vs.) bir uzlaşı içinde ön plana çıkarmaları daha anlamlı olur diye düşünüyorum.

Dikkat edin hiç erkeğin sakalı-bıyığı, şalvarı, şortunun boyu veya farklı bir obje gündeme geliyor mu? Gelse dahi prim yapmaz. İşte bu yüzden kimse gündemine almıyor.

Lütfen birbirinizi kırmayın.

Abi kac kere denk geldim her akpliye ve savunanlara munafik diyosun. Once kendi onyargi ve tabularini yikmaya basla sonra bizlere sira gelsin. Daha saglikli olur bence.

Bakara ile makara geçenlere sesini çıkaramayan dahası onları aklayan bir zihniyet münafığın önde gidenidir ..

Sapigina şerefsizine gereken yaptirimi yapamayacak aciziyette insan yetiştirmekte sanırım bunu düşünenlerin işi oluyor öyle mi?
1.Ben o dönemler çocuktum
2. Benim senin gibi savunduğum birsey yok ki nefretle kalkıp birine gerici diye itham edeyim.

haklısınız aslında Dünün mazlum bugünün zalimi oluyor bi nevi.

Peki ya onu düşünenler şu an nerde?

Kutuplasmayi yapan insanı ayıranlar hala var fakat şu an sizin işinize gelen ayrımı yaptıkları için siz de bunu savunuyorsunuz değişen bir şey olmadı aslında düzen aynı sadece hitap ettikleri kesim farklilasti hepsi bu.

Siyaset bu cancazim. Tabiki işime gelene oy verip savunucam, gelmeyene mi verecektim? Karsi tarafa sunulanla bana sunulan bir degilse esitlemek adina her seyi yapar savunurum.

Benim etrafımda kaç akp li var biliyor musunuz ? Ben kimseden böyle bir şey görmedim.Size öyleleri denk gelmiş demek ki.Ama bana geçen seçimde telefon açıp hal hatır bile sormadan," hangi partiye oy vereceksiniz bak akp ye vermeyin siz bilemezsiniz şimdi chp ye verin.Zaten sizin yüzünüzden başımıza çöreklendiler aklınızı başınıza alın,anneni de uyar" diyen zati muhterem akrabalarımız var.Bende şimdi chp liler akp ye oy verenleri aptal olarak görüyor onlar akplileri gerizekalı zannediyor diyerek başıma gelen türlü olumsuız şeyleri anlatmalı mıyım ? Ben yolda giderken , geçen yıl anneler gününde herkese çiçek dağıtan chp bilmem ne kolu başkanı bayanın, benim gibi başı kapalı bayanlara yüz çevirdiği falan mı anlatmalıyım? Bu insanları birbirine düşürmek değilde nedir?

Siyaset bu cancazim. Tabiki işime gelene oy verip savunucam, gelmeyene mi verecektim? Karsi tarafa sunulanla bana sunulan bir degilse esitlemek adina her seyi yapar savunurum.

Peki o halde su an sana dokunmayan yılan bin yaşasın diyen sen olmuyor musun bu durumda? :)))

Ben mesela ne akp liyin ne chp li
Oy kullanmadım.

Objektif olma hakkımı kullanıyorum işte bu yüzden ki rahatça eleştiriyorum.

Eğer bir gün türban takarsam akp'li olduğum için olmaz inançlı olduğum için olur. Bu fotoğrafta her türbanlı akp li diyor ..

O halde herkes yaşadıklarından etkilenir diyelim Müeddeb ..
Bende ramazanda içki içen akepelileri gördüm ..
Kıldığım namazıma akapeye oy vermiyorum diye " senin namazın kabul olmaz " diyenlerini gördüm ..
E.İhsanoğluna oy verenleri cehennemlik ilan edenlerini gördüm ..

Akepe benim için münafık bir zihniyettir NOKTA

Abi sana şu kadarını söylüyorum, ben partizan bir insan değilim her ne kadar burada akp damgasını vursalarda. Lakin şöyle bir şey var her ne kadar kahpede olsan, her ne kadar şeref yoksunu da olsan ben inanmıyorumki Filistin için yapılan bir etkinlikte ne A partisi ne B partisi nede başka bir kuruluş kalkıp böyle oynamaz. Hepimiz biliyoruz ki hangi parti olursa olsun yaptıkları etkinlikte kendi reklamlarını yapmak için boy boy liderlerinin fotoğrafları amblemleri olurken, bu fotoğrafta hiç bir parti amblemi yok.

Bak abi sana abi dememin tek nedeni İslam görüşlerini bir şekilde elinden geldiğince insanlara anlatıp açıklamaya çalışmandan mütevellit. Yoksa ne kara kaşına ne kara gözüne abi demiyorum. Bana göre bir çok kişide bu yüzden abi diyor. Bundan mütevellit bence gözünle görmediğin şeyleri bunlar böyle yapmış diye lanse etmemeni bir kardeşin olarak rica ediyorum.

O halde herkes yaşadıklarından etkilenir diyelim Müeddeb ..
Bende ramazanda içki içen akepelileri gördüm ..
Kıldığım namazıma akapeye oy vermiyorum diye " senin namazın kabul olmaz " diyenlerini gördüm ..
E.İhsanoğluna oy verenleri cehennemlik ilan edenlerini gördüm ..

Akepe benim için münafık bir zihniyettir NOKTA

Başbakana (rte) dokunmak ibadettir diyenleri gördük abi dahası var mı?

Geri