Psinoza
Bronz Üye
kürtce küfür dili degildir. kürtceyi salt küfür dili olarak kullananların gözümde ırkçı bir eblehten farkı yoktur.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir şey deyince dedi oluyor -,-Niye hep küfür ediyorsunuz ya.... Ne güzel sözler var deyimler atasözleri var.....
hatırlamıyorum , mekanı cennet olsun sonra kendiside üzülmüştü ettiğine ama sanırım karşı tarafın vefat eden babasına küfür etmişti.Ne demek
sana demedim hep küfürlü şeyler yazıyorlardı ona dedim.Bir şey deyince dedi oluyor -,-
Blas için değil yabani için dedimsana demedim hep küfürlü şeyler yazıyorlardı ona dedim.
Mesela bak blasphemous'un dediği küfür mesela çevirirse banlanır sormasaydın hiç jshdfkjf
Hevalen heja ;
Yapmayın, ırkçı hisleri beslemeyin. Zaten Kürtçenin k si geçince ; kesin bana küfür ediyorlar diye bir fikre girenler var. Beslemeyin lütfen bu düşünceyi.
bana küfretti bi de deli midir nedir... Kurduğum cümleyi kendi kafasında çevirmiş, sanki ben kendime küfretmişim gibi bir anlam çıkarmış...ben deli miyim kendime küfürlü cümle kurayım ya jshjdjsdkjBlas için değil yabani için dedim
Engelli bende takip etmedim küfür mü etti kskxlxldl
Şaşırtmıyorlar çünkü kddkdkdkdld