Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Oldukça iyiyim tanışıyormuyuz acep :p
Hayırlı bayramlar, tekrar hoş geldin.![]()
Hoşgeldiniz iyi bayramlar...
Merhaba tekrardan hoşgeldin ozaman.
Tekrar hoş geldiniz.
Hayırlı bayramlar.
Ahh Yenge Sürekli Geç kalmışlar icinde yüzüyorsun iyi kulac atıyorsun o değil su üstünde durmayı nasıl başarıyorsun onuda anlamış değilim, ne hoşki kadınları zaten bırak erkeğin anlamasını kadın kadını bile anlayamıyor.. : )))O zaman yeniden hoş geldiniz :cici:
@Z-Lined bende bir şey anlamadım :dusun: demek ki sadece erkekler kadınları anlamakta zorlanmıyormuş :p
Yoğunluktan pek bakamıyoruz geç olsun güç olmasın düşüncesinin arkasına sığınarak yakalamaya çalışıyoruz :o
Bu arada hayırlı bayramlarda dilerim :cici:
Puurple < Özgür olmak güzel birşey, ama bakarak özgür olunuyorsa bende sürekli bakmak istiyorum : )
Anlaşıldı sen baya bi aşık olmuşsun, Gök yüzü, kuşlar, yağmurlar, sular, okyanuslar, denizler, gemiler, uçaklar seyahat etmeler, ölmeler, dirilmeler. Canım Bak Ne kadarda Özgürce ucuyor dimi kuş, keşke bizde kuş olup özgürce istediğimiz yere gidebilseydik gibi gibi şeyler işte..Özgürlük güzeldir.
Özgürsen sorun yok gökyüzü hala seninBak gökyüzüne bulutlar kuşlar falan çok hoş. :cici:
Sağolun Efendim Nasılsınız inşallah Görüşmeyeli?İyi bayramlar Gökhan :cici:
Sağolun Efendim Nasılsınız inşallah Görüşmeyeli?
İyi efenim sizi sormalı :cici: