Her Girişimde Bir Merhaba.

Konu sahibi son olarak 1853 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkeze merhabalar arkadaşlar, Forumdaki eski nickim Gökhan.
Her gelişimde Bir merhaba konusu aciyordum :)
Bugun bayram sizinde bayramınızı kutlamak istedim,
Hepinizin Bayramı kutlu olsun
İyi Günler Dilerim.

Hayırlı bayramlar, tekrar hoş geldin. :)

Tekrar hoş geldiniz.
Hayırlı bayramlar.

Hayırlı bayramlar, tekrar hoş geldin. :)

hoş buldum sağolun : )
Hoşgeldiniz iyi bayramlar...

Sağol Sanada : )
Merhaba tekrardan hoşgeldin ozaman.

Hoş Buldum Sağol Renksiz arkadaş.
Tekrar hoş geldiniz.
Hayırlı bayramlar.

Sağolun Efendim Sizede

Şimdi Gideyim, Birdaki bayrama veya yıl başı günü gelirim hoşcakalın.

O zaman yeniden hoş geldiniz :cici:
Ahh Yenge Sürekli Geç kalmışlar icinde yüzüyorsun iyi kulac atıyorsun o değil su üstünde durmayı nasıl başarıyorsun onuda anlamış değilim, ne hoşki kadınları zaten bırak erkeğin anlamasını kadın kadını bile anlayamıyor.. : )))
Belki Başka Zamana Görüşürüz : ) EmRe Sanırım Hala Küskün Bize? Eskilere Dayanaraktan, ''Slm''ımı Almaz ''Slm'' vermez Hakkında hayırlısı olsun nediyeyim

Büyümek Bu olsa gerek diye düşünmeye başladım nedense : )

Z-Lined bende bir şey anlamadım :dusun: demek ki sadece erkekler kadınları anlamakta zorlanmıyormuş :o
Yoğunluktan pek bakamıyoruz geç olsun güç olmasın düşüncesinin arkasına sığınarak yakalamaya çalışıyoruz :o
Bu arada hayırlı bayramlarda dilerim :cici:

@Z-Lined bende bir şey anlamadım :dusun: demek ki sadece erkekler kadınları anlamakta zorlanmıyormuş :p
Yoğunluktan pek bakamıyoruz geç olsun güç olmasın düşüncesinin arkasına sığınarak yakalamaya çalışıyoruz :o
Bu arada hayırlı bayramlarda dilerim :cici:

Senden tek istedidiğim birşey var ona benden basset Z-Lined böyle böyle dedi dersen sevinirim. : )))
yokluğunda bol bol elma yedim şimdi dünya güzeliyim !! : ))))))))))) << Sözunu kullana bilirsin kız olsaydım ben kullanacaktım ;p
Sağolun Sizede Hayırlı bayramlar hadi kaçanzi :=)

Özgürlük güzeldir. :)
Özgürsen sorun yok gökyüzü hala senin :) Bak gökyüzüne bulutlar kuşlar falan çok hoş. :cici:
Anlaşıldı sen baya bi aşık olmuşsun, Gök yüzü, kuşlar, yağmurlar, sular, okyanuslar, denizler, gemiler, uçaklar seyahat etmeler, ölmeler, dirilmeler. Canım Bak Ne kadarda Özgürce ucuyor dimi kuş, keşke bizde kuş olup özgürce istediğimiz yere gidebilseydik gibi gibi şeyler işte..
İyi bayramlar Gökhan :cici:
Sağolun Efendim Nasılsınız inşallah Görüşmeyeli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri