Her forumda sevgili yapan tip

B
  • Kullanıcı bburrccu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Her gittiği forumda 3 ten aşağı sevgilisi olmamıştır ....

Bu arkadaşı çok kızdırmışlar bu tipler.. Forumda varsa böylesi hemen itiraf etsin.. Nasıl başarmış pek bir merak ettim açıkçası.. :şaşkın:

Değişik bir misyon. Maksat zaman öldürmek olsa gerek. 3 kişi ile aynı anda sevgili gibi takılıyorsa zamanı 4 e böldüğü anlamına geliyor helal olsun başarabilen birileri varsa, özellikle de o kişi erkekse ekstra ekstra helal olsun diyorum.

Niyetini belli edene yine lafim yok kabul eden onun gibi biridir ama bir de agir takilanlari var, kirdigi cevizlerden haberin olmuyor o fena. ;p

Hepsine nasıl yetişebiliyor halen anlayamadığım tiplerden biridir. Bizim bir tane sevgilimiz olsa iş hayatından kafamızı kaşıyıp mesaj atamayız sanırım :)

Kim oldukları hep bilinerek açılan sözlük konularından biri daha :O

Forumlardan kanka edinmemenin kötü yanları. Hiçbir halttan haberdar olamıyorsunuz. Kanka olmak isteyenler için dm açık. Tşk.

Ayıp be kardeşim.

Bunları salamla pataklayacaksın.

CompetentCraftyDrongo-size_restricted.gif

iftmidir ziftmidir bütün forumu elden geçirmiş anlaşılan aradan kurtuldaysam kendimi şanslı hissediyorum:P
ayrıca konuyu açan ve entry uyumu )

isteyen yapsın karışmayın
benim yok o ayrı

Destekli Yorum.

Kisileri birbirine karistirma ihtimali yuksek olur. Kime ne dedigini unutur. Tehlikeli bir durum bence.

Geri