Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlginç...
Forumlar düşünce platformlarıdır...
Hadi.diyelim uzun zaman muhabetiniz oldu aşk başladı aranızda bunuda doğal karşılarım. Sonuçta doğru insan için sanalda reelde birdir. Hayatı parçacı yaşamaz. Hayatı bir bütün olarak görür...
Ama şunu anlamam. Nasıl bir kaç.forumda aynı anda olabiliyor. Ben bir foruma gönül bağlandığında başka yere gidilmez diye düşünürdüm. Mesela bu benim ikinci forumum. Diğerinden ayrılmasaydım asla buraya gelmezdim. Ya ben çok safım yada insanlar enteresan....
Demek ki herkes başka amaçlar için kullanıyor....
Hayırlısı diyelim...
Ama ilginç...
Hanım kardeşlerime yazık oluyor. Böyle it leri farkederseniz hanım kardeşlerimizi uyarın. O hanımcık kız bizim kardeşimiz de olabilirdi... Yazık...
Pardon buranın sözlük olduğunu yeni farkettim.
Kişiler bir yerde karar kırmalı, hem kendini hemde orayı geliştirmeli diğer yerleride bilgilenmek için kullanmalı. Ama sabite tek yer olmalı yoksa böyle çelişkiler çıkabiliyor...
Sevgili olup olmamayı tanışma ortamına göre sınırlandirmak saçma olur. Teknoloji cagindayiz. Ve artık sosyal ağlar üzerinden tanışmak sevgili arkadaş vs olmak çok doğal bir durum. Birinin her forumdan sevgili yapmasini, aynı anda sevgili yapmadığı sürece, anormal bir durum olarak görmüyorum.
Ama ben forumdan sevgili yapar miyim? Yapmam. Reel torbaya mi girdi asfsk