Her forumda sevgili yapan tip

B
  • Kullanıcı bburrccu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Altı üstü forum..
Bu kadar sadık olmaya gerek yok değişik ortamlarda değişik duygular besliyor demekki insan yada doyumsuzluk denilebilir

İlginç...
Forumlar düşünce platformlarıdır...
Hadi.diyelim uzun zaman muhabetiniz oldu aşk başladı aranızda bunuda doğal karşılarım. Sonuçta doğru insan için sanalda reelde birdir. Hayatı parçacı yaşamaz. Hayatı bir bütün olarak görür...

Ama şunu anlamam. Nasıl bir kaç.forumda aynı anda olabiliyor. Ben bir foruma gönül bağlandığında başka yere gidilmez diye düşünürdüm. Mesela bu benim ikinci forumum. Diğerinden ayrılmasaydım asla buraya gelmezdim. Ya ben çok safım yada insanlar enteresan....

Demek ki herkes başka amaçlar için kullanıyor....
Hayırlısı diyelim...
Ama ilginç...
Hanım kardeşlerime yazık oluyor. Böyle it leri farkederseniz hanım kardeşlerimizi uyarın. O hanımcık kız bizim kardeşimiz de olabilirdi... Yazık...

Neden erkeklere bağlandı mesele anlamadım. Tip diyince erkek mi geliyor akla?

Her forumda nasıl sevgili yapak la? Her forumda aynı kişiler var zaten.

Pardon buranın sözlük olduğunu yeni farkettim.
Kişiler bir yerde karar kırmalı, hem kendini hemde orayı geliştirmeli diğer yerleride bilgilenmek için kullanmalı. Ama sabite tek yer olmalı yoksa böyle çelişkiler çıkabiliyor...

Sonra bazı forumlar bu tipleri saf dışı eder, gider baska foruma illet olur. Dul olmaları olasi

Aynı forumda birden fazla sevgili yapanların yanında daha masumdur :p

Sevgili olup olmamayı tanışma ortamına göre sınırlandirmak saçma olur. Teknoloji cagindayiz. Ve artık sosyal ağlar üzerinden tanışmak sevgili arkadaş vs olmak çok doğal bir durum. Birinin her forumdan sevgili yapmasini, aynı anda sevgili yapmadığı sürece, anormal bir durum olarak görmüyorum.

Ama ben forumdan sevgili yapar miyim? Yapmam. Reel torbaya mi girdi asfsk :D

Bi insanın üzerine bu kadar da gelinmez ki karşiim
adımız çıkmış yeminle, kısmetimi kapatıyosunuz

her forumda oldugu gibi bu forumda da var ondan :)

Bide her forumda sevgili yapanları eleştiren sözde masumane tipler :)

İşiniz gücünüz dedektifcilik oynamak =)

Geri