Her forumda olan üye tipleri

Konu sahibi son olarak 1040 gün önce görüldü
Yabancı müzik seviyoruz diye keko olmuşuz.. İyi mi?
Millete durduk yere sataşan tipler..

Ben bu şarkıyı seviyorsam benim ekibimde sevecek diyen kullanıcılar...
Ben bu diziyi izledim haydi ekip siz de izleyin diyen kullanıcılar...
Ve "hey ekip beni biraz övün" diyen kullanıcılar...

Cool görünmeye çalışanlar; “Mesajları okumuyorum, daha önemli işlerim var” diyip 7/24 forumda olan tiplerdir. Uzman olduğunu sandıkları tek konu vardır. Onunla ilgili jargon kelimeler kullanarak entel olduklarını düşünürler. Soğuk ve kendini beğenmiş davranışlarının cool olduğunu zannederler. Sabit fikirli ve dar görüşlülerdir. Yazıktır onlara, kıyamamdır xd

Yazdıklarını kendinden başka kimsenin anlamadığı üyeler: Savunma gerektiren bir konuda gılgamış destanı gibi bir metin yazarlar. Tabii ki çok cool yazarlar xd karşısına geçip “şair burda ne demek istemiş” diye düşünmeniz gerekir. Sonuç olarak he diyip geçersiniz xd

Sinsirellalar; Olaylara karışmayıp uzaktan sadece izleyerek yanındakini fişekleyen üye tipleridir. Kendileri hiçbir olaya karışmadığı için melek ilan edilir. Olası tartışma durumunda kankilerini öne atarlar xd

Arkadan konuşan tipler: ilgili üye forumdayken tek kelime dahi etmeyip, olmadığı ilk fırsatta arkasından sallayan delikanlılardır. Nasıl bir kralsınız helal dedirtirler xd

Konuyu bilmeden banlayan tipler: Tartışmayı okuyamayacak kadar cool ve yoğun oldukları için ismi geçen herkesi banlayarak geçerler xd
Yani hâlâ banlı olmasına üzülüyorum.. tamam tartışma yaptım, biraz laflaştık ama gelse kesinlikle kamki olurum ya.
Yıllar öncesinin ne güzel tespitleri. Ah @Başak açılsın banlar, yıkılsın forumlar.. seni Abdül yalnızlığına bırakmam..

Geri