Her forumda olan üye tipleri

Konu sahibi son olarak 1041 gün önce görüldü
La'edri gibiler...
Bunlar şiir okur, şiir yazar ve şiir icerler...
özlü sözler onlardan sorulur.
giden sevgilinin ardından kapak sözler yazar.. " Sen bitmiş bir kitabın ölmüş karakterisin" gibi..
en iyi laf sokucu, atarlı, intikam sözleri sitemli sözler, acı sözler, ağır abi sözleri, acıklı sözler vs. vs. edri gibi üyelerin kimliğini oluşturur.
ve depresyona yatkındırlar.
senede 2,3 defa depresyona girerler.. ruhları cekilmiş bir vaziyette foruma girer ve "siz hala yaşıyor musunuz?" diyerek etrafa depresyon yaymaya başlarlar..
ve ardından belli saat aralıklarıyla, her şeyden nefret ettiklerini dile getiren üyeler görülmeye başlar..

Abi beni dövdüler dediğinde gelip seni adminlerin elinden almadım mı ?
Seni savunmadım mı ? eee bu ne şimdi ?

Sen şimdi naneyi yimedin mi?

Abi beni dövdüler dediğinde gelip seni adminlerin elinden almadım mı ?
Seni savunmadım mı ? eee bu ne şimdi ?

Sen şimdi naneyi yimedin mi?
slkjj
Ne olmuş beni biri dövmüşse, senden yardım isitemişsem..
cesaret dövenlerin elinden kurtarmak değil onlara rağmen hayatta kalmaktır.. tamam mı..

videotogif_2020.11.30_17.42.25.gif

Son düzenleme:
Çöp gibi takılanlar.
Bknz; EkSen

öyle yaptım, böyle yaptım, diyenler.

Önüne gelen kadın üyelere beğeni tıklayan evli bekar yaşlı genç düşünmeden sırf kadın nicki görünen herkesi kovalayan dm nii aç diye yalvaran ezikler haaaa bi de bunların niyetini anlasa da yalnızlıktan zavallılıktan bu eziğin mesajlarına dönebilen ilgi açlığından birisi bir şey söylese azıcık kendimi iyi hissetsem diyen vahim düzeyde çaresizler forum forum üyedir. Kesin net

Futbolcu gibiler..
Efendim bu üyeler genellikle konu acma ve kafa acma odaklıdır.
her ne kadar böyle konu olur mu desekte bir şeyler yazarak konulara hit kazandırıyoruz.
en son "Klavyede bir tuş olsaydın hangisi olurdun" konusunu görünce 'ayy bu ne' dedim.. fekat,hangi tuş olsam diye düşündüm. İnsanı istemsizce düşünmeye zorluyorlar..
Bu tarz üyelerimiz, üyelerin yazdıklarını okuyup kendilerine konu başlığı seciyorlar.
kağıt kalem ellerinde, peşimizde geziniyorlar...
hoh yazsan, buğulu cama ne yazardınız diyorlar.
Bir de inanılmaz meraklılar.
hic aldatıldınız mı.. boyunuz uzun mu.. bacaklarınız carpık mı gibi meraklı garip konular acıp insanı zıvanadan cıkartıyorlar.

Forumların yüzde doksanı birbirine yürüyen, birbirini yoklayan libidolarla doludur.

Kendini dokunulmaz ve üstün gören kullanıcılar.

Ben değilim, buraya bile davet üzerine geldim. Başka yerden de davet aldım ama gitmedim. Bunlar bile çok.

eskiden irc sunucularında dolaşıp herkesin kankası olan bi TuNÇ vardı, bunun bir de forum tabanlı olanları var.
herkesi kankası tipler.

Ben değilim, buraya bile davet üzerine geldim. Başka yerden de davet aldım ama gitmedim. Bunlar bile çok.
ay ben de değilim, ben de davet üzerine geldim, yoksa sittin sene x forum harici başka forumlara girmezdim. başka forumdan davet almadım ama alsam giderdim. bunlar bile çok : ddd

ay ben de değilim, ben de davet üzerine geldim, yoksa sittin sene x forum harici başka forumlara girmezdim. başka forumdan davet almadım ama alsam giderdim. bunlar bile çok : ddd
Seni kim niye davet etsin allah aşkına?

Geri