Her fırsatta yönetimi eleştiren üye

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
En aktif üyelerin buraya yönetimin mükemmel tarafsızlığı ve mükemmel adaleti için değil,
Diğer üyelerle sohbet etmek, oyun oynamak.. Üslubunca tartışmak için geliyor olabilme ihtimalini düşünmüyor olmanız.. Nasıl bir Egodur :)
Sevmem ben yönetimi, hiçte sevmedim.
Ama forumda takılmayı seviyorum.

katılıyorum

konuya girince yönetim kadrosuna bakasım geldi. çoğunluğuyla sorunum yok bir eleştirimde yok.

eleştirsekte zaten pek dikkate alanda yok. Baştada bu konuyu açan kişinin pek dikkate aldığı yok.

Bir kaç kişiye ama eleştiri yine yapalım isim vermeden.

Forumu bir kaç kişiden ibaret sandığınız için foruma giren o kadar aktif kişi artık girmeyi bıraktı.
sorgu odası konuğundan tutup birçok konuya kadar sürekli aynı kişileri çıkarıp durmanız bile kendinizi tekrar edip durduğunuzu gösteriyor.

gereksiz konu açıp çöp konularla üst sayfaları dolduran bundan dolayı aktiviteyi bile öldüren süper moderatörde var.

yani ortada pekte bir forum bırakmadınız yani.

O zaman niye forumdasın diye ukalaca yanıt verecek kimseler olur diye onlar zahmet etmeden cevabıda vereyim.
Belki eski haline forum yine döner umudu ile.

Forumda ayrımcılığın en büyük göstergeside aranızın iyi olduğu kimseleri kalıcı olarak özel üye yapmanıza bakarak ta anlayabiliriz.

Kalıcı özel üyelerin yönetimden torpilli olduğunu düşünmek hiç sağlıklı gelmedi bana. Normal uyeyken de özel uyeyken de ben aynı bendim kimseye yalakalik yaparak özel üye olmadim.Kimse de olmamıştır bence, yönetim konuşur karar verir bir bakarız sabaha mor olmuşuz. Bunun altında dahi bir şey aramak problemli bir düşünce.

sorgu odası konuğunda sürekli aynı kişileri çıkarıp durmanız bile kendinizi tekrar edip durduğunuzu gösteriyor.

Sorgu Odası'na tekrar tekrar çağırılan kişilere örnek alabilir miyim?

Forumda ayrımcılığın en büyük göstergeside aranızın iyi olduğu kimseleri kalıcı olarak özel üye yapmanıza bakarak ta anlayabiliriz.

Bir de bu bahsettiğiniz özel üyeler kimdir? Bütün özel üyeleri zan altında bırakmamak adına bunu da öğrenebiliyor muyuz?

Geçenlerde yazdığım bir mesajı yönetimden biri beğenmiş diye pm den "yönetim yalakası" sıfatını ısıttım oysa tek bir yönetim üyesi ile sohbetim bile yok, bu laf umurumda olmadı bunu diyen insan da 7/24 yönetimden şikayetçi biri. Simdi bu adama ne anlatacaksın ? Yönetime adildir veya değildir yorumunu yapacak kadar forumda bulunmadım ama sunu diyebilirim ki sorun her ne ise oyunlardan konulardan her yere "adaletsiz yönetim " yazmak ile çözülmez. Yeri gelir uslubunca eleştirirsin çözüm aranır. Ha kayırma var deniyor ise de bunu makul deliller ile ispatlarsin yönetim de hatasını düzeltir. Tabi herkes olaya kendi cephesinden subjektif baktığı icin bu mesele sürekli dillendiriliyor. Ayrıca madem bu kadar şikayet ediyorsun huzursuz oldugun ortamda bulunmama gibi bir alternatifin de var.

kabineyi başkan belirliyor diye güncel soğuk bir espiri yapayım mı ?

Sorgu Odası'na tekrar tekrar çağırılan kişilere örnek alabilir miyim?

Bir de bu bahsettiğiniz özel üyeler kimdir? Bütün özel üyeleri zan altında bırakmamak adına bunu da öğrenebiliyor muyuz?

sorgu odasına tekrar tekrar çağrılan kişiler için sorgu odası konuklarına bakmanız kafidir jose chilavet. hatta adaylara bile bakmanız kafidir. adaylarınız bile aynı olduğu için.

özel üyelerde zan altında kaldığını sanmıyorum o özel üyeler kendilerini bildiği için. yok o üyeleri sen bilmek istiyorsan şöyle diyim. kimin nerede olduğunu görüp bununla ilgili dedikodu yapıp milleti karıştıran özel üyelerden bahsediyorum.

Bildiğin şeyleri bence sormana gerek yok jose chilavet .

yada başka örnek istiyorsan forumda küfürden en az 10 kez yasaklanıp yasaklanması ertesi güne kalkıp sonra özel üye yaptıklarınızla başlayabilirsin incelemeye.

sorgu odasına tekrar tekrar çağrılan kişiler için sorgu odası konuklarına bakmanız kafidir jose chilavet. hatta adaylara bile bakmanız kafidir. adaylarınız bile aynı olduğu için.

özel üyelerde zan altında kaldığını sanmıyorum o özel üyeler kendilerini bildiği için. yok o üyeleri sen bilmek istiyorsan şöyle diyim. kimin nerede olduğunu görüp bununla ilgili dedikodu yapıp milleti karıştıran özel üyelerden bahsediyorum.

yada başka örnek istiyorsan forumda küfürden en az 10 kez yasaklanıp yasaklanması ertesi güne kalkıp sonra özel üye yaptıklarınızla başlayabilirsin incelemeye.

İşte ben de bakıp göremeyenlerdenim. Zahmet olmazsa bakıp siz söyleseniz?

Özel üyeler zan altında kalıyor, bak bir arkadaşımız üzerine alınıp yazmış bile. Ayrıca dışarıda yapılan muhabbetler forumu bağlamaz. Bağlasaydı, dışarıda söylenen şeyler nedeniyle de banlamalar yapılırdı.

Direk beni ilgilendirdiği için sorgu odasıyla ilgili eleştirinize ben cevap vermek istiyorum;

Öncelikle, sorgu odasının konuklarının tekrar tekrar seçilmesi durumu söz konusu değildir. -Üzerinden belli bir süre geçmiş olması dışında- ki biz de bunun farkındayız zaten.

Konuk olarak seçilmiş olan üyeler genelde forumda aktif olan kişilerdir. Bunun sebebi de orayı canlı tutmak zorunda oluşumuzdur. Buna istinaden, foruma pek giriş yapmayan ve fazla aktif olmayan bir üyeyi konuk almak, bölümün aktif ve canlı olmasını etkileyecektir.

Özel üyelerin alımlarında da biz co-adminler değil, kırmızı adminler ilgilenir. Bununla ilgili sorunuzu Emre KaraBiber ve Gülse adminlere iletebilirsiniz.

arkadaşlar renginiz farklı olunca ne oluyor olmayınca ne oluyor, farklı bir renk istiyorsanız orada başvuru formu var doldurun, verirler zaten.
neyini eleştiriyorsunuz adamların, tek kuruş para almadan biz kafamıza göre eğlenip konuları mahvederken her zaman aynı güler yüzlülükle arkamızı topluyorlar. bizzat ben ve mastor alakasız konulara alakasız mesajlar atmamıza rağmen "niyetimiz kötü olmadığı için" neden bize bir kere kötü bir şey demediler yapmadılar. nasıl biriyseniz öyle karşılığını görürsünüz. yanlış anlamayın ne fernandoyu tanırım ne jose yi. sadece karabiber ile uzun yıllardır bir arkadaşlığım var. baya iyi bir arkadaşlığım var. onu da hiç kullanmadım zaten kullanmam.
tabi ki çok yakın arkadaşlarına ayrı davranacaklar. tabi ki aktif kişileri haftanın bilmem nesi seçecekler. haftada 1-2 kere foruma uğrayıp 10-15 mesaj atıp çıkan birisini mi zımbırtı yapacaklar.
ortamı bozmayın arkadaşlar, güzel ilerliyor mahvolmasın.
laflarım kimseye yönelik değil yanlış anlamayın beni, kimin yazdığına bakmadım sadece mesajlara baktım. sizde benim bu mesajımı öyle sayın.

iyi forumlar.

Zamanında forum yönetiminden en çok şikayetçi olan kişi bendim. Adam kayırma gerçekten vardı. Kendisine yakın bulduğu kişinin küfürlü yorumunu beğenen ''yönetici'', ben küfür edince banlıyordu yada editliyordu. Burada mesele altını çizerek söylüyorum beni banlaması değil, diğer üyeye bana gösterdiği davranışı göstermemesiydi.

Bir keresinde bir üyenin konusuna yorum yapmıştım. Fakat küfürlü değildi. Konu sahibi şikayet etmiş, bir yönetici de özel mesajla bana ''x kişisinin konusuna yaptığın yorumu silebilir misin? Rahatsız olmuş'' diye mesaj göndermişti. Bende silerim tabii kusura bakmayın yazmıştım ve mesajı silmiştim. 5 dakika sonra banlanmıştım. 2. bir üyelik alıp neden banlandığımı sordum. Başka bir yönetici ''üyeye hakaretten banlandın'' yazdı. Bende o konuyu başka bir yöneticiyle çözdüğümü, mesajı sildiğimi ve konunun kapandığını belirttim. Bunun üzerine daha neden banlıyorsunuz? diye sordum. Sonra Emre mesaj attı ve ''yanlışlık için o yanlışlığı yapan yönetici adına özür dilerim, gerekli uyarılar yapıldı'' diye mesaj attı ve banım açıldı.

Demem şu; üye kayırma yapılıyor mu? elbet yapılıyordur. Fakat kendin sağa sola köpek gibi saldırıp ağzından salyalar saçarak hakaret edeceksin sonra ben neden banlandım diye sorgulayacaksın?

Eğer gerçekten haksız bir yere banlandığını düşünüyorsan, yöneticilere konuyu açıklayıcı bir mesaj at, elbet gereğini yapacaktır. Bir yöneticinin taraflı bir şekilde davrandığını düşünüyorsan, kanıtlarla birlikte forum yöneticilerine sun, inan bana gereğini yapıyorlar. Bende zamanında çok konular açtım bu hususta, çok yakındım. Ama özel mesaj ile durumu açıklarsan her şey çözülür.

Şampiyon Fenerbahçe.

Dışardan destek alıyorlar.d, dış güçler..

Elestriye acik olun yoneticiler, siz de duzgun elestirin uyeler
Tmm her sey kontrolum de......

Geri