Her fırsatta yönetimi eleştiren üye

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
aynı anda her iki karşıt görüşün yapabildiği şey :liv:
iki tarafta haklıysa, haksız kim?:sleep:

Yönetimi eleştiriyor lakin foruma çok takılmıyor ise sonuna kadar haklıdır. Bir de yönetime sürekli laf edip 7/24 forumda olanlar var işte onları pek aklım almıyor. Ayrıca yonetimsiniz diye sizi elestirmeyecek miyiz? Elestiririm arkadaş :p

Kim neyden memnun ki sanki, sadece forum icin gecerli degil bu memnuniyetsizlik hayatimizin her yerinde

Sen git üyelere hakaret et, provokatör de, kansız de, ne bekliyorsun ki?
Sadece eleştiri ile kalması için dua et.
Eden bulur.

Benim eleştirim yok size maaş bağlamayı bile düşünüyorum.yalnız Myselfi bağlamanız beni eccük kızdırdı bi kere dövim barışak

her halt oylama sunuluyor yönetici olacak kişiler oylama sunulmuyor ee demokrasi halkın kendi kendini yönetmesidir adalet arayan üyeler öncelikle yöneticileri kendilerinin seçmesini gerektiğinide anlamalı.

Bambaşka bir not* : Forum içerisinde birilerini kast ederek terörist sempetizanı, veya daha dün yaşanan Atarürk'e hakarette bulunulduğu gibi iddialar ortaya atan kişişerin iddialarını ispatlamaları ve akabinde gerekli yasal işlemlerde bulunulmasına yardımcı olması gerekir yöneticilerin. Ama ispatlanamazsa gurur kırıcı bir suçlama olduğu için en sert şekilde bu iddiayı öne sunan kişinin cezalandırılması gerek bu konular hassas konular.

Kadroya alın o üyeleri :T:

Nasrettin Hocanın evine hırsız girince ertesi gün bütün komşuları "Şunu yapsaydın olmazdı, bunu yapsaydın giremezdi" vs derlerken Hoca da demiş hırsızın hiç mi suçu yok.

Diyeceğim, üyelerin hiç mi suçu yok?

Hatun geliyor başka forumun adminlerini buraya yazıyor, bunlardan lazım işte buraya diye. O zaman bu foruma girmeyiverin efendim.

Yönetime gelince, adaletine *çok* güvenmesemde bu kadar fazla eleştiriyi hak ettiğini düşünmüyorum.
Demirkubuz'un bir filminde şöyle bir replik vardı sanırım;
Adalet en çok hak arayanların elinde zavallılaşır.

Forum dahil dünyanın birçok yerinde bu böyle olduğuna göre, herkes kendine sahip çıkmalı.

*İki taraflı düşüncem bu.

Burada onuruma ve kişiliğime saldırılar oldu. Yönetimi temsil eden zat-ı muhterem küfür edenleri uyardım deyip görmezden geldi. Tüm bunlara rağmen ban listesindeki Tahrik nedenli banlar yonetimin nasıl insan kayırdığının açık göstergesidir.

Yönetimdeki birkaç kişi sürekli siyasi konularda görüş bildiriyor. Haliyle kendi gibi düşünenleri kayırıyor yönetici dediğin rengini belli etmez ediyorsa da yetkilerini bırakmalı kişisel düşüncem

Cumhurbaskani da tarafsizlik ilkesine aykiri hareket ediyor.
Bence istifa etmeli.

haksızsa eleştiririm, haklısa arkasında dururum. bu benim üyelik görevim. :cici:

Uyeler yonetımı elestırecek tabı. Kımse kımseye bıat etmek zorunda degıl.

Yanlıs bulduklarını soyleyecekler yonetım bu ınsanları cıddıye alacak ve varsa bır hata duzeltecek. Yonetıcı olmak forumsal net cercevesınde bıle boyle olmayı gerektırır.

Forum yonetemıyor ınsanlar arasında kendı fıkrıne yakın olanları kayırıyorsa yaptıgı su basıt gorevı bıle yapamadıgına kanıttır.

Uye ıster sıyası olarak, ıster hayat gorusu ve dusunce olarak kendısıne ters olabılır, zaten forum burası kımse kımsenın kankası olmak zorunda degıl, sana renk verılıp yonetıcı olma ıstegın degerlendırıldıyse sen de su kadarcık basıt bır yetkıyı kendı cıkarına kullanmayacaksın.

Cok zor degıl arkadas, herkese esıt olmak, seffaf olmak, tarafsız davranmak cok zor degıl.

Uyeler yonetımı elestırecek tabı. Kımse kımseye bıat etmek zorunda degıl.

Yanlıs bulduklarını soyleyecekler yonetım bu ınsanları cıddıye alacak ve varsa bır hata duzeltecek. Yonetıcı olmak forumsal net cercevesınde bıle boyle olmayı gerektırır.

Forum yonetemıyor ınsanlar arasında kendı fıkrıne yakın olanları kayırıyorsa yaptıgı su basıt gorevı bıle yapamadıgına kanıttır.

Uye ıster sıyası olarak, ıster hayat gorusu ve dusunce olarak kendısıne ters olabılır, zaten forum burası kımse kımsenın kankası olmak zorunda degıl, sana renk verılıp yonetıcı olma ıstegın degerlendırıldıyse sen de su kadarcık basıt bır yetkıyı kendı cıkarına kullanmayacaksın.

Cok zor degıl arkadas, herkese esıt olmak, seffaf olmak, tarafsız davranmak cok zor degıl.

helal sana be

Fernando açmış yine tehlikeli bir konu. :D

Genişce bir yorum yapacaktım ama bize gelen raporlar, PM'ler hakkında bilgisi olmadan; sanki forumun tüm alt tabanından haberdarlarmış gibi yorum yapanları görünce yazmaktan vazgeçtim.

Bu arada yönetimi eleştirmek üyelerin en tabii hakkıdır. Ama her şeyin bir sınırı var. Biz düzgün bir üslupla sorulan eleştirel sorulara hiç bir zaman arkamızı dönmedik. Eleştirecek üye, üyeyse üyeliği bilecek. Biz burda maaşlı çalışan değil, gönüllüyüz. Kimsenin de hizmetçisi değiliz. Herkes olayları kendi keyfine göre yorumluyor. Lakin ki öyle değildir.

Öte yandan günümüz Türkiye'sinde tarafsızlık diye bir şey yoktur. Onu da unutun. Yönetimdeki kişiler taraflıdır, yalnız verdiği kararlar tarafsızdır. Bu nedenle yönetimdeki karşıt görüşlü arkadaşlar, "Ben doğru mu düşünüyorum? Siz ne diyorsunuz?" diye birbirlerine sorarlar. Yönetimde bu işi en iyi yapanlar arasında No Pasaran Fernando ve şahsım Jose Chilavert bulunuyor. Yani bir çok karar bir kişinin kafasından çıkmış kararlar değildir.

Madem ki şeffaflık istiyorsunuz, buyrun size şeffaflık. Anlattım işte.

İyi forumlar dostlar.

Asla kimseyi memnun edemezsiniz. En çok şikayet eden kişilerin, en çok aktif olan kişiler olması da ayrı bir ironi gibi geliyor bana. Neyse...

Üyelerin şikayetlerinin büyük çoğunluğu tartışma içerikli siyasi konular ve benzeri haberler üzerinden şekilleniyor. Yazılanları okuyunca birbirine zıt olan kişiler taraflı olduğumuzu yada haksızlık yapıldığını ileri sürüyor. Bakın tek taraf değil bu. Muhalif görünen kişiler de taraflı olduğumuzu ileri sürüyor, diğer taraf da. O niye banlanmadı, şu niye silinmedi diye feveran edilip duruluyor. Oysa taraflı bir yönetimin bir taraf tarafından eleştirilmesi değil, övülmesi gerekir değil mi?

Bizler tartışmalı kararları Jose Chilavert 'in de belirttiği gibi kollektif bir şekilde alıyoruz. Aldığımız kararlar bazı düşüncelere dayalıdır. Düşüncelerimiz bazen A kişinin bazen de B kişinin hoşuna gideceği bir sonuçla gelişiyor olması taraflı olduğumuz anlamına gelmez. Elbette, moderatör olmaktan öte insanız. Hatalı kararlar alabilir ve bu karardan ötürü geri adım atabiliriz, düzeltebilmek adına. Ki bu yeri geldiğinde yapılıyor da.

Ben buradan kendine güvenen arkadaşlara sesleniyorum. Gelsin moderatör başvurusu yapsın. Nasıl başedebiliyormuş hep beraber görelim. Ben de köşede tütünümü sarıp içeceğim. Bakalım herkesi memnun edebiliyormuymuş...

En aktif üyelerin buraya yönetimin mükemmel tarafsızlığı ve mükemmel adaleti için değil,
Diğer üyelerle sohbet etmek, oyun oynamak.. Üslubunca tartışmak için geliyor olabilme ihtimalini düşünmüyor olmanız.. Nasıl bir Egodur :)
Sevmem ben yönetimi, hiçte sevmedim.
Ama forumda takılmayı seviyorum.

Asla kimseyi memnun edemezsiniz. En çok şikayet eden kişilerin, en çok aktif olan kişiler olması da ayrı bir ironi gibi geliyor bana. Neyse...

Üyelerin şikayetlerinin büyük çoğunluğu tartışma içerikli siyasi konular ve benzeri haberler üzerinden şekilleniyor. Yazılanları okuyunca birbirine zıt olan kişiler taraflı olduğumuzu yada haksızlık yapıldığını ileri sürüyor. Bakın tek taraf değil bu. Muhalif görünen kişiler de taraflı olduğumuzu ileri sürüyor, diğer taraf da. O niye banlanmadı, şu niye silinmedi diye feveran edilip duruluyor. Oysa taraflı bir yönetimin bir taraf tarafından eleştirilmesi değil, övülmesi gerekir değil mi?

Bizler tartışmalı kararları Jose Chilavert 'in de belirttiği gibi kollektif bir şekilde alıyoruz. Aldığımız kararlar bazı düşüncelere dayalıdır. Düşüncelerimiz bazen A kişinin bazen de B kişinin hoşuna gideceği bir sonuçla gelişiyor olması taraflı olduğumuz anlamına gelmez. Elbette, moderatör olmaktan öte insanız. Hatalı kararlar alabilir ve bu karardan ötürü geri adım atabiliriz, düzeltebilmek adına. Ki bu yeri geldiğinde yapılıyor da.

Ben buradan kendine güvenen arkadaşlara sesleniyorum. Gelsin moderatör başvurusu yapsın. Nasıl başedebiliyormuş hep beraber görelim. Ben de köşede tütünümü sarıp içeceğim. Bakalım herkesi memnun edebiliyormuymuş...

Cölde karsilastiginiz kurtlarin sayilarini ormandakilerle bir tutmayiniz. En aktif uye diyorsunuz ki buraya en cok girenlerin bu yur davranislara sahit olmasi gayet normaldir.

Ben kufur yedigimde dalga gecer gibi "ama uyardik" diyen yonetici gormek istemiyorum. Bu forumda birine kufur edersem uyarilir ikincisinde ban atilir. Banim acilir gelirim yine kufur edersem cezam katlanir. Normali ve uygulanmasi gereken budur.

Rapor ediyorum ustune aktif kim varsa mesaj atiyorum gelen cevap "ama uyardik" olacaksa o yetkiye layik degilsinizdir.

Durust olup kendinize sunu sorun;

Xerath benim onuruma serefime hakaretler etseydi ne yapardim?

Geri