Her Erkek Aldatır Sözüne Katılıyor musunuz?

Konu sahibi son olarak 3031 gün önce görüldü
Bizim bir tane hocamız kadınlar günü hasebiyle yaptığı konuşmada şöyle demişti. Bir erkek aldatmıyorsa ya parası yoktur ya zamanı ya da erkek değildir.
Dipnot: Bunu diyen de bir erkekti.

Güzel demiş(!)
Allah tan ben aldatıyorum
Yoksa fakir ya da top olacaktım :)

Genelde aldatma potansiyelleri yüksek bu yüzden güvenmiyorum.

Kesinlikle Katılmıyorum!
5 parmağın 5'ide bir değildir.
Genelleme olarak nitelendirmek çok saçma ve yanlış!

Bu erkeklik kadınlık meselesi değil. Her erkek aldatmaz. Bunu diyeceğim aklıma dahi gelmezdi lol ama öyle biriyle tanıştım ve tüm benliğimle güvendim hiç de yaniltmamisti beni,sonrasında ise terkettim yıllar önce.

Son düzenleme:
Erkeği kadını yok bence, beklentisi tatmin edilmeyen herkes aldatabilir..

6 aylık evli kadının bana neler yazdığını buraya attırmayın şimdi, bu işin kadını erkeği yok. duygusal boşlukmuş yok otmuş yok bkmuş, bütün söylemleriniz "çıkar şu üstündekileri ne dediğin anlaşılmıyor" bahanesinden öteye geçmez. özellikle günümüzde çok fazla çift birbirini tam olarak tanımadan, belirli bir cinsel olgunluğa ulaşmadan alelacele evlenmeye, hemen ardından da boşanmaya çalışıyorlar. boşanamayanlar da bu eylemlere müdahil oluyor. mevcut ilişkisinde düzenli bir cinsel hayatı olmadan evlenmiş insanların evliliği ya çok kısa sürüyor, ya da çok çalkantılı geçiyor. bir erkek karısını sevmediği için aldatmaz, cinsel açlığından ötürü aldatır. çok nadirdir öyle evliyken başka bir kadına aşık olsun da ondan aldatsın onu bir geç. "hayır yaa benim karım/kocam öyle değil, biz çok mutluyuz ki beni aldatmaz" diye düşünüyorsanız dikkatli olun derim, çanların kimin için çaldığını söylememe gerek yok herhalde. aldatanların da çocukluğuna veriyorum ama bilin bakalım ne çocukluğu.

Son düzenleme:
Erkeği, kadını kalmamış bu işin, karakter eksikliği işte.. Şöyle uzun bir yazıyı yazmak isterim sonrası için.
Ayrıca, Aze hanim hep haklidir.

aldatmadım, aldatmam. mesela aldatacak gibi olsam bi ayrılık mesajı şeederim sonra öyle şeedip sonra tekrar barışma şeysine şeederim..

Bunun cinsiyetle alakasi yok

Karakter meselesi

Geri