Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet, katılıyorum. Aldatmayan erkek yoktur; fırsat ve zaman bulamayan erkek vardır.
Fiili olmasa bile düşüncede de olsa istisnasız her erkek aldatır. Polyannacılığa gerek yok.
Her erkek aldatır diyen zihniyetlere gülüp geçiyorum,
zira her birlikte olduğunuz erkeğin sizi aldattığı düşüncesiyle hala duygunuza hakim yada sahip olamıyosanız bu durumda midesiz olan yine sizsiniz .
Erkelerin cogunlugunun aldattigi bir gercek. Ama ömrünü tek bir kadina baglayip baska bir kadina gözünün ucuyla bakmayan adamlar da var. Demek ki neymis; karakter meselesiymis.
katılmıyorum.
zira aldatmak gibi bir durumun cinsiyetle ne alakası var?
siz ne kadar kendinizden eminseniz karşı tarafta o kadar emindir.
tutup ta kesin erkek aldatır şöyle yapar böyle eder dersem çok saçma olur.
Sadece bu lanet toplumda erkeklerin aldatması olağan gibi dururken kadının aldatması çok sıra dışı gelmekte.. O yüzden erkek aldatır diyebiliyoruz ne yazık ki..
O bu değil de ben böyle uç üstü uç genellemelerden nefret ediyorum. 5 parmağın 5i bile bir değilken milyarlarca erkeği aynı kefeye koymak ilginç bir yaklaşım olmuş doğrusu.
Flörtözlerimin hiçbiri erkek değildi, bilemiyorum, her erkek aldatır mı? Dünyadaki tüm erkeklerin ilişkilerini veya ilişki geçmişlerini irdeleyerek belki bu cevabı elde edebiliriz.
Bizim bir tane hocamız kadınlar günü hasebiyle yaptığı konuşmada şöyle demişti. Bir erkek aldatmıyorsa ya parası yoktur ya zamanı ya da erkek değildir. Dipnot: Bunu diyen de bir erkekti.