Her Erkek Aldatır Sözüne Katılıyor musunuz?

Konu sahibi son olarak 3031 gün önce görüldü
Her Erkek Aldatır Sözüne Katılıyor musunuz?

Evet, katılıyorum. Aldatmayan erkek yoktur; fırsat ve zaman bulamayan erkek vardır.
Fiili olmasa bile düşüncede de olsa istisnasız her erkek aldatır. Polyannacılığa gerek yok.

Katilmiyorum eger erkek aldatiyorsa kadinda aldatiyor demektir. Cünkü erkek yalniz aldatmiyor sonucta bir kadinla aldatiyor. :p

Aldatmaz desem kendimi kandirmish olurmuyum acaba

Katılmıyorum, var tanıdığım aldatmaz dediğim kişiler yanıltmadılar da beni.

Hayır kesinlikle katılmıyorum çünkü bunu hemcinslerimizdende çok gördüm, bunu tek erkek yapıyormuş gibi lanse edilmesinden ben bile rahatsızım..

Sonya aynen katiliyorum cünkü aldatma olayi iki kisi arasinda oluyor. Yani o da aldatiyor o da aldatiyor..

Her erkek aldatır diyen zihniyetlere gülüp geçiyorum,
zira her birlikte olduğunuz erkeğin sizi aldattığı düşüncesiyle hala duygunuza hakim yada sahip olamıyosanız bu durumda midesiz olan yine sizsiniz .

Çoğunluğu aldatıyor , her diye genelleme yapılmasını doğru bulmuyorum .

Aldatınca kendini büyük bir iş yapmış gibi böbürlenenlerde var ki bunlara adam demiyoruz bunlarda erkeğin kaşarı oluyor.

Aldatılana bir şey olmaz ,üç gün sonra unutur ,sen yaptığın şerefsizlikle kalırsın.

Ha bir de yüzsüzlük kısmı var oraya hiç değinmiyorum :o

Erkek / Kadın fark etmez bu karakter meselesidir. Karakteri olmayan insan aldatır..

Erkelerin cogunlugunun aldattigi bir gercek. Ama ömrünü tek bir kadina baglayip baska bir kadina gözünün ucuyla bakmayan adamlar da var. Demek ki neymis; karakter meselesiymis.

katılmıyorum.
zira aldatmak gibi bir durumun cinsiyetle ne alakası var?
siz ne kadar kendinizden eminseniz karşı tarafta o kadar emindir.
tutup ta kesin erkek aldatır şöyle yapar böyle eder dersem çok saçma olur.
Sadece bu lanet toplumda erkeklerin aldatması olağan gibi dururken kadının aldatması çok sıra dışı gelmekte.. O yüzden erkek aldatır diyebiliyoruz ne yazık ki..

O bu değil de ben böyle uç üstü uç genellemelerden nefret ediyorum. 5 parmağın 5i bile bir değilken milyarlarca erkeği aynı kefeye koymak ilginç bir yaklaşım olmuş doğrusu.

Ben ilişkimde güven ararım. Beni her an aldatıyor ya da aldatacak gözüyle bakamam. Genelleme yapmam bu yüzden doğru olmaz.

Flörtözlerimin hiçbiri erkek değildi, bilemiyorum, her erkek aldatır mı? Dünyadaki tüm erkeklerin ilişkilerini veya ilişki geçmişlerini irdeleyerek belki bu cevabı elde edebiliriz.​

Bizim bir tane hocamız kadınlar günü hasebiyle yaptığı konuşmada şöyle demişti. Bir erkek aldatmıyorsa ya parası yoktur ya zamanı ya da erkek değildir.
Dipnot: Bunu diyen de bir erkekti.

İhanetin kadını erkeği olmuyor malesef.
Karakter meselesi. Kişinin kendi içinde ki kişiliksizliği.

Geri