Her arkadaşım , kardeşim dediğiyle ilişki yaşayan kız / erkek

Konu sahibi son olarak 1670 gün önce görüldü
İstediği kadar kardeşim desin, ateşle barut sonuçta.
Arkadaşlıktan sevgililiğe geçiş evresi yadırganmamalı. İnsan tanıdıkça sever birini. Bu zamana kadar oluşan sevgililik olayı böyle olmuştur. Herhalde ilk görüşte yıldırım aşkına mı tutulacaklar ki?
Kardeşim denilenle olması eleştiri götürür; ama arkadaşken sevgili olana eleştiri pek kabul edilemez bir şey.

Yani her şey insanlar içindir bugün öyle der yarın başka hisseder falan filan.
Ama birinin her arkadaşım ya da kardeşim vs dediği herkesle ilişki yaşadığını düşünmek ya da yaşadığı ilişkileri aynı kefeye koymak nedir bilemedim.
Tıpta bir adı var mıdır ki? :dusun:

Karseşim dediğinizle de yaşamayın bir zahmet.
Arkadaş ile olabilir yani gerekli şartlar sağlanmışsa.
Büyük konuşmamalı.

yine birilerine sokmuşlar gibi
tabi ben yine anlamadım

Arkadaşla neyse ve hatta bence daha sağlam. Çünkü iyi tanışmış olunur.
Ama kardeşim diyip sonra sevgili olan mide bulandırıcı.

Yürüyen iğrençtir de sevgili olabildiyse burada bence çok da bir sorun yok. Çünkü demek ki iki kişi arasında da olmuş o kıvılcım. Bazen sırf rahat konuşmak, yanlış anlaşılmamak adına en baştan bu hataya düşüp birbirlerine kardeş, abi falan diyen oluyor sonra tanıdıkça gönlü kayıyor falan. Yaşamış gibi anlattım asdfg lakin olmadı öyle bir şey.

Kardeşim dediğinize sonradan nasıl aşkım diyorsunuz anlatsanıza biraz, çok şey değil mi böyle nasıl desem ımm, sapkınlık gibi? Nebilim bence öyle de.

Boşlukta olan kişinin boşluğu doldurma aşamalarından biridir diye düşünüyorum. Elde alternatif olarak konuştuğu ve ilgisini çekebileceği tek kişidir. :)

arkadaşımı anlarımda kardeşim ne oluyor ensest ilişki meraklısı gibi.

Guven vermeyen bir insandir, burasi kesin.

Elbette, arkadas olarak birbirini taniyip, baslanan iliskilerin daha saglam olduguna inanirim. Ancak, her arkadasiyla bir iliski yasamissa, bunda da art niyet ararim. Arkadaslarina baska gozle bakamiyor belli ki.

Kan bagi olmayan kisiye kardesim kelimesini kullanan hic br insanin samimiyetine inanmam, kimse kusura bakmasin.

Guven vermeyen bir insandir, burasi kesin.

Elbette, arkadas olarak birbirini taniyip, baslanan iliskilerin daha saglam olduguna inanirim. Ancak, her arkadasiyla bir iliski yasamissa, bunda da art niyet ararim. Arkadaslarina baska gozle bakamiyor belli ki.

Kan bagi olmayan kisiye kardesim kelimesini kullanan hic br insanin samimiyetine inanmam, kimse kusura bakmasin.

ben 25 yıllık arkadaşıma kardeşim derim kan bağım yok samimiyetsiz miyiz biz şimdi :(

Evet :p Gereksiz bir laf kalabaligi. Dostum de, kardesim de ne oluyor : )) Ucuz edebiyat romanlari gibi hissettiriyor bu soylemler bana Heisenberg : ))

basit değil ama ya ciddi ciddi kardeş gibiyiz belki fazlamız bile olabilir
25 yıllık bir dostluk karı kocalar bile bu kadar uzun evli kalamıyor yani :)

Bu konuyu neden açtığım dun gibi aklımda hey gidi günler hey :p

Kızına da erkeğine de bir isim veriliyor, ama burada dile getiremem tabi.

Türkiye'de olan ilişkilerin özeti aslında bu başlık.

Forumda Ekim 2014'te kim kardeşim dediği kişiyle sevgili olmuştu hemen hatırlamam lazım.

Geri