Her arkadaşım , kardeşim dediğiyle ilişki yaşayan kız / erkek

Konu sahibi son olarak 1666 gün önce görüldü
Restfulun konularını görünce benimde bu aklıma geldi :)

Bir gün önce arkadaşken ertesi gün sevgili olan çifttir .
Örnekler bir gün önce kardeş , abi iken ertesi gün sevgili olan insanlar diye çoğaltılabilir. Hatta hemen hemen her arkaşı ile çıkan insan diye de arttırılabilir

İbretle izliyorum :)

Kardeş, Bacı Dee..
Sonra Kankan Olur...

Boşa da Denmiyor, Kanka Ayağı G..t Ayağı Diye..

Bunun da örnekleri mevcuttur. Genişlikte sınır tanımazlar.
Bluz değiştirir gibi sevgili değiştirirler zira çevrelerinde kardeş-abi-abla çoktur.
Hepsiyle vakit geçirmek gönül eğlendirmek gerekir.

Sizin insanlığınızı sevsinler..

Arkadaşım kankam muhabbetini bir nebze de olsa anlayabiliyorum.
Ama öyleleri var ki kardeşim gibi seviyorum kardeşim gibi o dedikten sonra aşk yaşıyor ya yok öyle bir genişlik yok öyle bir mide.
Madem kendi çapına güvenmiyorsun o lafı kullanma ki milletin midesini bulanmasın.

kıza kardeş ayağına yürüme, kankası olma sevgili olcan kesin, kıza laf atma zaten senin ağzını kırarım slk şey nasıl yüricez bu kızlara sen söyle yaren!!!

Arkadaştan sevgililiğe geçiş daha sağlamdır, çünkü her şeyi ile biliyor olursun.
Direkt tanışıp sevgili olmak tehlikeli bence.
Ama her arkadaşı ile sevgili oluyorsa aklıma açlıktan başka bi şey gelmez.

sevgiliyi cinsel obje olarak gören yaratiklarda mevcut bir durum.. kime saldiracaklarini sasırıyorlar..

ben diyorum işte kızla erkekten arkadaş olmaz
sizler de olamazsınız :PP

Kendimden şahidim. :))

Bigün işyerinde çalışıyorum öğlen işi bırakıcam eve gidicem :)) Bitane kız aradı tanıdık kardeşim işin varmı Merkez caminin ordayım gelebilirmisin dedi tabi o zamanlar Adana'da yaşıyorum gelirim kardeşim dedim :D

Gitmez olaydım.

Konuşmaya başladık vs.. Muhabbet uzadı gitti en sonunda demezmi.

Volkan ya ben sana Aşık oldum :T: Şok oldum..

Kardeş ayağına yanına çağırıyorsun Aşığım diyorsun :honk:

Kızlara güven olmaz şeytandır onlar :D

Ya normal arkadassindir ama bir etkilesim olmustur bir ask baslar bu istisna.Hepimizin basina gelebilir ama bakiyorum adamin /kizin en az 5 arkadasim dedigindrn 4 tanesiyle iliskisi olmus.Ee uc gun once ayni kisi dostundu nasil asik oldun hemen ?o gecti baska arkadasin iki gun sonra sevgilin oldu bu ne kadar genis bir mezhep ayol ? bi yavass daaa

Arkadas kismina birsey Diyemem Kismet nasip sonucta..arkadasken hoslanabilirsin bundan dogal ne var acaba ..kinancak bir durum yok ..
Ama kardesimsin diyenler cok itici geliyor .kardesse Adam gibi kardes ol.yada hic olma..atesle barut Yan yana durmaz misali .

Olur öyle şeyler çok da şey yapmamak lazım:p

O yüzden kimseye kardeşim,arkadaşım demeyin.Umutlarınızı taze tutun :T:

niye bu kadar atarlandınız anlamadım ki bırakın insanları kimle neyi yaşamak istiyosa yaşasınlar.

arkadaşız diyen normalde,

gardaşız diyen anormal geliyo bana. bende gardaşım derim başıma gelmesin aman diyim. (:

Hiç bir zaman güzel ve sevgili potansiyeli olabilecek kıza o tabirleri kullanmam sonradan bu tip sözlere maruz kalmamak için ama kardeşim dediğinize de bakmayın olm bi zahmet..

Buna gerek yok ki yerin dibine soktuğu insanla da iliski yasayanlar var.

Geri