Hep böyle oturum aldık.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O senin dediğin tipler oggy gillerden.
Hiçbir TÜRK ülkesini kötülemez, satmaz. Sallama. Kendi yanlışını Türklere yamamaya çalışma.

Olm sen kafayı milliyetçilikle yemişsin sende biliyorsun tavuk pisliği kadar değerinin olmadığını ancak askeri üniforma altında seni birşeyden sayıyorlar kimin umrundasın ki gelde bu ringoya birşey izah et övdüğün o Türklük güzel birşey olsa o kadar kişi ülkesine hainlik yapıpta çıkarları uğruna milletini devletini bombalamazdı işte o 15 temmuzu senin gibi milliyetçi gezinenler yaptı bu ülkeye bi gram faydanız yok bayrak toprak siyasetini aşalı yıllar oldu git boş yapma

Adam mermer kafa. Övdüğüm Türklük güzel bişey olsa diyor. Sen Türklere kurban ol lan. O kadar karşıysan ne işin var bu forumda ! Git ypg forumlarına takıl.

Adam türküm diyor ne dediğimi anlamayacak kadar yabancı duruyor harbiden sana hangi sıfatı yakıştırayım şaşırdım bunlar bir ara Fetullah gülenin Türkçe olimpiyatlarını izlerken orgazm olan tipler şimdi vatan haini diyorlar unutma Türkiye’de yaşayan herkese Türk halkı denir odun

Kıvır kıvır.
Böyle Türk düşmanlarına yüz verende kabahat. Ayrıca ne kadar fetöcü ve işbirlikçisi varsa taaa ....

Olm senin yaşın kaç ergen gibi konuşuyorsun Türk düşlmanı olsam Kürtçeden çok Türkçe konuşmazdım müzikleri dinlemez mekanlarına gitmezdim harbi malsın sövmemek için sabrediyorum o kadar çeşit insan yaşıyor Türkiye’de hangisinin kültürünü dillini iki kelimede olsa öğrendin ben senin gibi embesillere düşmanım sisteme düşmanım bizler iç içe girmişsiz yakınen sen bir hiçsin olm türküm demekten başka ne önemin var Türkiye’nin kaymağını bir kaç zengin aile yiyor gerisi onlara hizmet için vardır onların rahatı bozulmasın diye mücadele edersin sen kendi milletini tanımıyorsun beş dk ağlarlar sonra kalkıp göbek atarlar senin değerin o beş dakikanın içinde bile yer almıyor zavallının tekisin

Yallah kobaniye len.
Önceki sayfada Xelikan dedin Gölyazıya. Türkçede X mi var lan ezik herif. Biz anladık senin ne mal olduğunu. Şimdi 2le

yurtdışında yaşamak istiyorum diye jesse yine o lağım kokan tavrından taviz vermeksizin beni vatan haini olarak ifade etmiş. ne hoş ki hislerimiz karşılıklı. ben de kendisini ülkesini çok seven, hasretinden yanıp tutuşan ama gelemediği için tek yapabildiği son model mercedesine osmanlı tuğrası stickerı yapıştıran akgurbetçi olarak görüyorum.........

Torbacını değiştir iyice tozuttun mın ka bi ypg bi pkk bi kobani mka ne diyor bu mal yabancı özentili isim alıp gelip Türkçülük yapıyor sıfatsız X H demektir helikan aşiretin ismidir Osmanlı arşivlerindede böyle kayıtlıdır asırlık telaffuzu senin kılıfını uyduramam hiç bir şeye cevap verecek kapasiten yok mka gelip kısa ve malca şeyler yazıp kaçıyon Avrupa çomarı

Yabanicim.
Siz hangi pasaportla geldiniz?
Kürt mü?Ah yokki.
Sizinkiler burda özerlik pesinde kosuyorlar.O sevmedikleri türk topraaklarindan bir metrekare koparabilmek icin politikacilara blowjob yapmaktan ucuk manyagi oldular.
Guyguy yapma burda.Sizin nefretinizi iyi biliriz.

Yabanicim.
Siz hangi pasaportla geldiniz?
Kürt mü?Ah yokki.
Sizinkiler burda özerlik pesinde kosuyorlar.O sevmedikleri türk topraaklarindan bir metrekare koparabilmek icin politikacilara blowjob yapmaktan ucuk manyagi oldular.
Guyguy yapma burda.Sizin nefretinizi iyi biliriz.

Buda jesse nin dişi versiyonu ikisinde kısırlaştırmak lazım konuyu bu derece saçma bir hale getirmek ancak böyle parazitler başarır sen ne diyon yürüyen cehalet

Alman pasaportu almış bize milliyetçilik naraları atıyor zavallı :D gelip Türkiye’den ithal damat alıyorsun Türkiye’de değilde Avrupa’da yaşamaya seçiyorsunuz neden acaba iç Anadolu’nun bağnaz yobaz kitlesi 60 yıldan fazla orda hala köylü kafasıyla yaşıyor sizin verdiğiniz oylar yüzünden bu millet perişan oluyor Avrupa’da sağ görüşe oy ver Türkiye’de ise dinci yönetimlere izine gel sayenizde Euro 7 Olmuş millet aç mı perişan mı umrunuzda değil anca gelip saçma sapan imtihanlarda bulunuyorsunuz Alman ekmeği yiyipte üstüne küfür edip hakaret edin domuz kafirler ama biri Türkiye için birşey derse voton hoini yediği ekmeğe pisleme gavur seviciler filan Ahh seni gidi bencil.

He he.
Ne güzel kuduruyo.

Gariban öyle laflar yedi ki sus pus kaldı D :

Ivit.Mahv ettin beni.
Blowjob mesainden ali koymiyayim dediydim.

Hangi sitelere bakıyorsun brazzers bangbros xnxx :X

Avrupada PKK lı itleri avlıyoruz, Ülkemize bayrağımıza saldıranlara karşı duruyoruz biz. Forumu kullanalarak propaganda yapmana izin verenlerde kabahat.
Kısaltmalatla küfreden, bana çomar diyen itlerdir hedefim.
Al bunu gözüne sok Yabani herif

Bu itlerin kim olduğunu söylemeye gerek yok.

maxresdefault.jpg

O itlere karşı duran , bu dengesizin çomar dediği vatansever Avrupada yaşayan Vatandaşlar

R25163121.jpg

turken-in-osterreich-2017-02-28.jpg

Daha da küfretme niyetindeysen özelden küfret , ondan sonra adresini bırak klavye delikanlısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri