Hep böyle oturum aldık.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pp1t1h.jpeg

Siz bilmezsiniz neler çektiğimizi sırf Hollanda oturumu almak için sırtımızda fil taşıdık fil kendimi sağlama aldıktan sonra gelip köyün en güzel kızını aldım..

:D
Hay Allahim ya.

Valla böyle Avrupa’ya gitmek için Antalya’da balina gibi turist kadınlarla evlenen var yada Vizeyle gelip oturum hakkı almak için nenesi yaşında 60-70 90 na kadar yolu var diye evlenen var
Kendini sağlama aldıktan sonra köye dönüp kendinden yaşça küçük kızlarla evleniyorlar tabi ki evlenende pasaport için yapıyor

şu forumda gördüğüm ennnnnn samimi yurtdışında yaşayan üye yabani valla. diğerleri kapalı kutu. birisi de yazmıyor ki bu ayki maaşım bilmem kaç yüro 7 ile çarpıp türk lirası hesabı yapalım..................

ben olsam
git şo tarafa otur derdim

Nefes alamıyor ki, söyleyebilsin.

Genelde Kürtlerin %99 u Türkiyeyi kötüleyip , Türkiyede işkence gördüğünü iddia ederek oturum ve Pasaport aldı. Avrupada Türkiyeyi satana çok kolay oturum hakkı ve vatandaşlık veriyorlar. Böyle kadınlarla evlenenler o kadından farksız değil. Tencere kapak misali

Genelde Kürtlerin %99 u Türkiyeyi kötüleyip , Türkiyede işkence gördüğünü iddia ederek oturum ve Pasaport aldı. Avrupada Türkiyeyi satana çok kolay oturum hakkı ve vatandaşlık veriyorlar. Böyle kadınlarla evlenenler o kadından farksız değil. Tencere kapak misali

Haksızlar mı bende kürdüm deyip oturum alan bir sürü Türk var siyasi olarak kötülemelerine gerek yok zaten gözüküyor herşey Kürtleri geçtim kendi ırkdaşlarına neler yaptı bu devlet bugün herkes kaçmak istiyor neden diye hiç sordun mu kendine imkan olsa şimdi Türkiye’nin 80% ni kaçar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri