Hemşireye hakaret eden kaymakam

• Kullanıcı Ecren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1817 gün önce görüldü
O romanlar yalan miydi?
Hemsireler doktorlara asik olur sonra ask yasanir.
Acaip hayal kirikligina ugrattiniz.

Burada acilde önce doktor bakar sonra gerekli ilaçlar verilir. Laf sokacağınıza, insan gibi bilgi verin de öğrenelim

Burada acilde muayene tedavi falan yok hocam.
Anladığım kadarıyla hasta acile gelip daha evvel başka bir yerden aldığı iğneyi yaptırmak istemiş. Hemşire de receteniz var mı demis. Reçete olmadan iğne yapmıyorlar hasta ilacı dışardan getirince. Çünkü kim yazmış niye vermiş gerçekten o hasta o ilacı mi kullaniyor bilemiyorsun. Hastanın da reçete yanında değil anladığım kadarıyla.

Ne olursa olsun her zaman olan olaylar. Çözülür her türlü. Boşa tartışma çıkmış.

Burada acilde önce doktor bakar sonra gerekli ilaçlar verilir. Laf sokacağınıza, insan gibi bilgi verin de öğrenelim

Sağlık ocaklari mesela penicilin içeren iğneleri yapmaz riskli ilaç olduğu için yada antibiyotikler 12 saatte bir yapılır ve akşamları sağlık ocaklari kapalı olduğu için hastalar acil servislerde iğnelerini yaptırırlar ve acilde triaj denilen yerde hasta şikayetlerini dinler hemşireler ve alana yönlendirirler. Triajdaki hemşirenin bir görevide dış enjeksiyon dedidigimiz bu sağlık ocaklarında yapılmayan iğnelerin reçetelerini kontrol etmek .
Olay bu
Yarın sabah triaj nöbetim var reçete sorucam umarım bir kaymakama denk gelirim
Ciddi ciddi açıkladım ya valla tebrikler kendime

Sağlık ocaklari mesela penicilin içeren iğneleri yapmaz riskli ilaç olduğu için yada antibiyotikler 12 saatte bir yapılır ve akşamları sağlık ocaklari kapalı olduğu için hastalar acil servislerde iğnelerini yaptırırlar ve acilde triaj denilen yerde hasta şikayetlerini dinler hemşireler ve alana yönlendirirler. Triajdaki hemşirenin bir görevide dış enjeksiyon dedidigimiz bu sağlık ocaklarında yapılmayan iğnelerin reçetelerini kontrol etmek .
Olay bu
Yarın sabah triaj nöbetim var reçete sorucam umarım bir kaymakama denk gelirim
Ciddi ciddi açıkladım ya valla tebrikler kendime

Açıklıyacan tabi. Boşuna mı Asiyem dedik

Geri