Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen ne desin istiyorsun
Rencide ederim bakabi cidden ama güzel bacaklı bi hanım gelse ekgsini kendi ellerinle çekmez misin ya......
Peki peki sen dinlen biraz kahve iç boşver =)ne olduğunu bilmiyorum
takiplemedim
Noluyor yavruşPeki peki sen dinlen biraz kahve iç boşver =)
Peki madem iyi bir atak bekliyorum senden fakat fazla üzerine gitme hassas hocamız : DNoluyor yavruş
Kahve içmiyor ben aylardır
Ama şu üzerine durmaya çalıştığın şey için geçmiş postlara bir bakacağım bu konudaki
Müsait olmadığım için okumadım önceki sayfaları : )
Hah serçe’nin demek istediği buymuş demek kiHahhaha
Burnu havadaymis doktorun Kübraya bak sen hele. Adam senin panik atağını müziği ile geçirmeye çalışmış ama size yaranilmaz tabi. Neymiş şikayet edilince kedi olmuş özür falan dileyip özel olarak ilgilenmişsen de bunu yedin? O gibi durumda asla seni tedavi falan etmez. Parol yazar gönderir.
OooooBi tek senin yeğenin ateşleniyo zaten. Özel tim kurmaları lazım ilçe sağlığın senin yeğeninin ateslenmesine mudehale etmedi için. Eve giderken de ambulans ile bırakırız. Senden önceki hastayı sen kimsin ki alel acele odadan çıkarsın? Ulan terbiyesiz. Senin hastan muayenede iken dakkada bir biri kafayı uzatıp "hadi acele et" dese ne hissedersin? Saçını başını yolmaz misin o kafayı sokanin? Naapacak adam sana acil olarak. Kalp nakli mi yapacak. Fitil sokacak iste. Sen de sokabilirsin hastana fitil. Arsız. Hadsiz. Bi de bunu burada anlatıyor utanmadan
mesleğinden sebep burnu havada elbet olabilirSen burnu yerde hakim savcı emniyet müdürü vali gördün mü? Ulan o adam bu adamlarda aynı dereceden memur. Sen neyin derdindesin. Havada olacak tabi. Sen de Kübraligi bırakıp bir Avrupa vatandaşı gibi içerdeki hastanın çıkmasını bekleyeceksin yeşil alan ve poliklinik için. Kırmızı alanı hakedersen biz alırız sana sormadan içeri telaş etme.