Hem cahil hem cüretli

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Bacak dedinizde kapkara diz kapakli kisiler aklima geldi bi an :\ ufff

@Hesna nın burda susması beni bir miktar üzdü. Sağlam bir savunma bekliyordum.
Adı Kübra Sjsjsjssj

Peki peki sen dinlen biraz kahve iç boşver =)
Noluyor yavruş
Kahve içmiyor ben aylardır
Ama şu üzerine durmaya çalıştığın şey için geçmiş postlara bir bakacağım bu konudaki
Müsait olmadığım için okumadım önceki sayfaları : )

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Noluyor yavruş
Kahve içmiyor ben aylardır
Ama şu üzerine durmaya çalıştığın şey için geçmiş postlara bir bakacağım bu konudaki
Müsait olmadığım için okumadım önceki sayfaları : )
Peki madem iyi bir atak bekliyorum senden fakat fazla üzerine gitme hassas hocamız : D

Hahhaha

Burnu havadaymis doktorun Kübraya bak sen hele. Adam senin panik atağını müziği ile geçirmeye çalışmış ama size yaranilmaz tabi. Neymiş şikayet edilince kedi olmuş özür falan dileyip özel olarak ilgilenmiş :D sen de bunu yedin? O gibi durumda asla seni tedavi falan etmez. Parol yazar gönderir.
Hah serçe’nin demek istediği buymuş demek ki :D
Evet doktor bey, ama o doktor siz değildiniz neden böyle bir sinirlendiniz ki?
herkes siz mi…..
konu başlığını görünce başımızdan geçen bir olayı paylaştım, ayrıca bu doktorluk tek bir olay da değil.

Bi tek senin yeğenin ateşleniyo zaten. Özel tim kurmaları lazım ilçe sağlığın senin yeğeninin ateslenmesine mudehale etmedi için. Eve giderken de ambulans ile bırakırız. Senden önceki hastayı sen kimsin ki alel acele odadan çıkarsın? Ulan terbiyesiz. Senin hastan muayenede iken dakkada bir biri kafayı uzatıp "hadi acele et" dese ne hissedersin? Saçını başını yolmaz misin o kafayı sokanin? Naapacak adam sana acil olarak. Kalp nakli mi yapacak. Fitil sokacak iste. Sen de sokabilirsin hastana fitil. Arsız. Hadsiz. Bi de bunu burada anlatıyor utanmadan
Ooooo
Coşmuşsun sen ya haberimiz yok
İyi de orada bulunan sen değildin ki?
Doktor çok yavaş hareket ediyordu, biz gayet sabırla bekledik.
Soru da biraz panik ve sabırla soruldu.
Doktor içeride müziği açmış ev ortamında oturuyor gibi asistanıyla takıldığı ve yavaş hareket ettiği için bize o içeri çağırılma sırası gelmedi.
Sadece biz değil bekleyen nice hasta çocuk vardı ve bizim kadar onlarda tepkiyle karşıladı.
Görmüş olmadan yapmış olduğun yorumu tasvip etmedim, üstelik hızını alamayıp ettiğin hakaretleri de sana yakıştıramadım.
O gece gereken neyse o yapıldı
Uyarısını da aldı tekrar ateş ölçerek kontrol sağladı

Sen burnu yerde hakim savcı emniyet müdürü vali gördün mü? Ulan o adam bu adamlarda aynı dereceden memur. Sen neyin derdindesin. Havada olacak tabi. Sen de Kübraligi bırakıp bir Avrupa vatandaşı gibi içerdeki hastanın çıkmasını bekleyeceksin yeşil alan ve poliklinik için. Kırmızı alanı hakedersen biz alırız sana sormadan içeri telaş etme.
mesleğinden sebep burnu havada elbet olabilir
ama uslupte
hakaret etme lüksü veremez bir doktora……

Geri