Kim
Gümüş Üye
Sory o zaman , özür ;dSen olayı anlamamissin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sory o zaman , özür ;dSen olayı anlamamissin.
Şurada iki dakika geyik yapıyoruz diye bu laf denir mi insana. Bak bak. Güzel bacakli kadın olsa farklı davranırsın diyo bana ya! Lan sen buna nasıl karar verdin ha! Neyimi gördün lan sen benim! Atın bunu ya forumdan. Gözüme gozukmesinHocam sakin olun lütfen. siz uymayın bu üyelere.
hadsiz işte hocam. siz kadın fotosu koyunca kafasında öyle yorumlamış.. ya bu adam tıp fakültesini bacak kalınlığı ölçerek mi bitirdi?Şurada iki dakika geyik yapıyoruz diye bu laf denir mi insana. Bak bak. Güzel bacakli kadın olsa farklı davranırsın diyo bana ya! Lan sen buna nasıl karar verdin ha! Neyimi gördün lan sen benim! Atın bunu ya forumdan. Gözüme gozukmesin
Atılacak o densiz bu forumdan. Ya o ya benColuk cocukla mi muhattap oluon daktir? .s boşkoy
Üzdünüz..Atılacak o densiz bu forumdan. Ya o ya ben
Çok mu seviyorsun arkadasiniÜzdünüz..
Yoo siz giderseniz üzülürüm diyeydi o.Çok mu seviyorsun arkadasini
cli hocam kırmızı çizgimizdir..Atılacak o densiz bu forumdan. Ya o ya ben
O zaman tarafını seçeceksin. Atılacak evet, bu toplum huzuru iç barış için, yarınlar için, gelecek için, çocuklarımiz için, karbon ayak izimizi azatmak ve iklim krizi hatta dünya barışı için şart diyeceksin. Söyle şimdi, kimin yanindasin.Yoo siz giderseniz üzülürüm diyeydi o.
Beyefendi bir kisiligim olduğu icin alıntı yapmadım yada ekran görüntüsü almadım. Majezik mi majestik ki öyle bi mahlas kullanıyor iftiracı.Ay kim yazmış benim gözümden mi kaçmış
Yaa karbon ayak izi ve iklim krizi dediniz kalbimden vurdunuz….O zaman tarafını seçeceksin. Atılacak evet, bu toplum huzuru iç barış için, yarınlar için, gelecek için, çocuklarımiz için, karbon ayak izimizi azatmak ve iklim krizi hatta dünya barışı için şart diyeceksin. Söyle şimdi, kimin yanindasin.
Alttan bakılmış, üstten bakılmış, uzun bacaklıymış, kısa boyluymuş hepsini geçin... İşin aslı doktorlar olmasa .oku yemiştik. Hem de istisnasız hepimiz... Böyle adanmışlık başka hiç bir meslekte yok. Dolayısıyla azami düzeyde saygıyı hakediyorlar demiyorum.. Direkt bu saygıyı göstermek zorundayız diyorum... Bakmayın yeriniz dolar diyen hadsizlere...
Sen ne desin istiyorsunBaşka ne diyosun