#HelpTurkey

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hey kafasını kuma gömmüş olmanıza rağmen her b*ku en iyi bildiğinizi zanneden bay Recep biatcıları şunu iyi bilin. Hiç bir vatandaş gelen yardımlara karşı değil sadece devlete çöreklenmiş beceriksiz AKP siyasilerinin ve bürokratların elimizdeki malzemeleri sadece kişisel ve siyasi düşmanlığından dolayı çürütmesi ve yangınlar karşısında algı operasyonu yapmasını eleştiriyor. Sabah dünya bizi yangınları hızlı söndürdüğümüz için örnek gösteriyor derken daha akşam olmadan AB ülkedeki yangını korkuyla izliyor haberleri geliyor ve arkasından söndürme uçakları gönderiyorlar. La bir kere olsun kafanızı kumdan çıkartın. Tunceli belediye başkanı ve sivil kurum örgütleri tüm imkanlarıyla bölgedeki yangını söndürmeye gidiyor ama alana alınmıyorlar ......
Bi yıkılın bu ülkenin başından, en iyi yaptığınız vatandaşa çay atmak ve her olayda muhalefeti suçlamak.

0F9E4BC0-9CDF-4764-B1C3-15FFB1CCCB2C.jpeg
Hahshsjjshsjss yemin ederim sinirden gülüyorum artık djsjskkwldps

Aciklyin da ne noktaya gelmişiz öğrenelim. Gerçekten ben troll demeyeceğim. Hakikaten merakımdan soruyorum neden saçmalık??
samimiyetle diger ulkelerin yanginlara yardimi talep ediliyorsa ( ki Ben gercekten isterim daha ilk andan afet gorulup yardimlar alinsin ve hicbir canli daha fazla zarar gormeden felaket onlensin) mevcut iktidara baski uygulayip bu yardimlarin gecikmemesi konusunda direnc gosterilebilir.

Ama sosyal medya uzerinden dunyaya seslenip bize ucak lazim demek cozum dogurmasi beklenemez bir durum.

Nasil bir etki dogmasini bekliyorsunuz, bir ucak Sabiha Dan Esenboga ya giderken bile yonergeleri takip Eder, izinler soz konusu olur.
Dunya devletleri 3 er 5 er ucak Helikopter Mi havalandiracak hudutlarimiza..

Bakin her ne kadar ulkenin her noktasindan ayri sacmaliklar gozlemleniyor olsa da, siyasrt, ekonomi, egitim, saglik, Tarim, hayvancilik, gocmen sorunlari akliniza gelecek her konuda cok harikulade sorunlari doguran bir yonetim olsa da
Turkiye Cumhuriyeti
Bugun yasadigi sorunlardan, bu sorunlari doguranlardan cok cok daha buyuktur.
Bu ulkeye, bu Cumhuriyete, bu vatana biz bir hiciz, Cumhuriyetimiz Devletimiz (iktidardan bahsetmiyorum devletimizden bahsediyorum) gostermelik, gostermelik kurumlarla burokrasiyi birakin ucaklarinizi ustumuze surun yaklasiminda bulunmak yakin tarihin en karanlik siyasi donemlerini yasamis Irak suriye Afghanistan libya gibi ulkelerde bile rastlanmamis bir durum.

Ucak talep edilmesi zayiflik demiyorum, yardim talebi insani ve makul (keske gerek duymasak keske bin odali saraylar 300 araclik luks araba konvoyu yerine kendi ucaklarimiz olsa) ama bunu bir devlet diger devletle yapar.
Kendi devletini Cumhuriyetini yoksayan bir tavir acimdan kabusvari.

Geri