#HelpTurkey

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Of içim yanıyor ya güzelim ormanlar kül oldu yerle bir oldu tanrı yardımcımız olsun
ezgi mola hanım efendiyede teşekkürler tüm dünyaya sesimizi duyurmaya çalışıyor

AKP ve MHP'lilere sorsan tüm yangınlar kontrol altında, hatta çoğu söndürüldü. Orman yangınlarına müdahale konusunda dünyaya örnek olduk ve herkes bize hayran kalıyor,....
Ama tüm suçlu muhalefet, onlar bizim bu azmimizi yok edemeyecek,....

Umarim gercek degildir, umarim siyasi bir girdap yaratma ugrasinda kucuk sacma bir etkinliktir, umarim bunu birileri ciddi ciddi talep etmiyodur.

Sanirim omrunde gordugum en buyuk sacmalik.

Umarim gercek degildir, umarim siyasi bir girdap yaratma ugrasinda kucuk sacma bir etkinliktir, umarim bunu birileri ciddi ciddi talep etmiyodur.

Sanirim omrunde gordugum en buyuk sacmalik.
Pardon ama nesi saçmalık? Cennet vatanımız küle döndü insanlar evsiz kaldı hayvanlar can verdi ve bu yangınların önüne geçemiyoruz hala hızla devam ediyor ülkenin buna gücü yet mi yooor. topraklarımız yanıyor hangi partili hangi ülkeli şuan bunu düşünmenin hiç sırası değil

milletin kafasına çay fırlatırken sorun yok, ciddi ciddi iban verilip en ufak felaketten tut da en büyüğüne kadar halktan para isteme pişkinliğinde sorun yok, 'yardım' adı altında elini kolunu sallaya sallaya akın akın gelen ne idiği belirsiz kalabalığı film izler gibi izlerken sorun yok ama bizim yetemediğimiz yerde yardım isteyince saçmalık oluyor.
hadi oradan derler adama (+18)

#wedontneedhelp tagini hangi beyinlerin açtığını görüyoruz böylelikle.

Ormanlar yanmakla kalmıyor içimizde yanıyor be :( Bu ülkede yaşıyorsunuz ekmeğini suyunu yiyip içiyorsunuz Buda yetmiyor hainliğide elden bırakmıyorsunuz yazık ulan gerçekten yazık.

Bunun neden sacmalik oldugunu izaha Bile calismiycam, siz direk aktroll vs yaftalamanizi yapip hayatiniza devam edin, sunu soylemeden edemiyecegim,
Türk gencliginin geldigi su nokta gercekten yanan ormanlar kadar uzucu..

Agam ne diyir? Bırakalım yansın ya o halde. Millet pet şişelerle tanker doldurmaya çalışıyor. Dünyanın her yerinde söndürülen yangının tekrar alevlenmemesi için soğutma çalışmalarında kullanılan helikopterler burada yangın söndürmeye “çalışıyor.” Neyin yardımını istemiyorsun? Neyin gururunu yaşıyorsun? Gururun fazlası yok oluşun başlangıcı. Kafa yapılarınızı bazen gerçekten anlayamıyorum. Bu oluşumu adlandıramıyorum. Trajikomik…

Bunun neden sacmalik oldugunu izaha Bile calismiycam, siz direk aktroll vs yaftalamanizi yapip hayatiniza devam edin, sunu soylemeden edemiyecegim,
Aciklyin da ne noktaya gelmişiz öğrenelim. Gerçekten ben troll demeyeceğim. Hakikaten merakımdan soruyorum neden saçmalık??

aksini iddia edecek veya kanıtlayacak bir doneniz olmadığı için kaytarma yapıyorsunuz.

Sabah sabah trigerlendim mevzuya bak. Dünya yansa gençlik bok yolunda yaftası peydah oluyor. 20 yıldır ülke bok yolunda kimse görmüyor. Çıldırıyorum şöyle şeyleri görünce

Ekli dosyayı görüntüle 39940
Ön yargılıyım evet. Olay bundan ötesi değil ya
Devlete güvenmiyor değilim güveniyorum.
Sadece devleti yöneten kişiler gördüğüm en aciz insanlar olduğu için yöneten kişilere güvenmiyorum. Geceden beri vekiller twitter da #wedontneedhelp diye hashtag açıp tweet atıyorlar. Neymiş efendim bu Gezi eylemlerinin daha büyük bir boyutuymus ve gezi de yapamadığımızı şimdi yapacakmisiz gibi çok acaip safsatalar gördüm.
#helpturkey hashtagi devleti aciz gosteriyormus yersen. Bu devletin acziyeti değil, yöneticilerin basiretsiz ve beceriksizliği ve vurdumduymazlığı.
Bir tanesi de demiyor ki biz bu işi beceremiyoruz, galiba biz de bir sorun var, sapkamizi önümüze koyup düşünme vakti geldi demiyor.

çoğu bölgede köylü bu yangınlarla tek başına mücadele ediyor. devlet olarak aciz bir durumdayız. afet durumlarında türk silahlı kuvvetleri müdahalede bulunurdu. sırf çıkarları için askeri bile sahaya sürmüyorlar.

Son düzenleme:
Devlete güvenmiyor değilim güveniyorum.
Sadece devleti yöneten kişiler gördüğüm en aciz insanlar olduğu için yöneten kişilere güvenmiyorum. Geceden beri vekiller twitter da #wedontneedhelp diye hashtag açıp tweet atıyorlar. Neymiş efendim bu Gezi eylemlerinin daha büyük bir boyutuymus ve gezi de yapamadığımızı şimdi yapacakmisiz gibi çok acaip safsatalar gördüm.
#helpturkey hashtagi devleti aciz gosteriyormus yersen. Bu devletin acziyeti değil, yöneticilerin basiretsiz ve beceriksizliği ve vurdumduymazlığı.
Bir tanesi de demiyor ki biz bu işi beceremiyoruz, galiba biz de bir sorun var, sapkamizi önümüze koyup düşünme vakti geldi demiyor.
C171F491-F518-4000-AFB0-44B05099D487.jpeg
Al al iç. Biterse başkanişkomuz atar kafana <3

Geri