Sade
Elmas Üye
-
-
-
-
-
-
- Web sitesi
- www.youtube.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Pardon ama nesi saçmalık? Cennet vatanımız küle döndü insanlar evsiz kaldı hayvanlar can verdi ve bu yangınların önüne geçemiyoruz hala hızla devam ediyor ülkenin buna gücü yet mi yooor. topraklarımız yanıyor hangi partili hangi ülkeli şuan bunu düşünmenin hiç sırası değilUmarim gercek degildir, umarim siyasi bir girdap yaratma ugrasinda kucuk sacma bir etkinliktir, umarim bunu birileri ciddi ciddi talep etmiyodur.
Sanirim omrunde gordugum en buyuk sacmalik.
Aciklyin da ne noktaya gelmişiz öğrenelim. Gerçekten ben troll demeyeceğim. Hakikaten merakımdan soruyorum neden saçmalık??Bunun neden sacmalik oldugunu izaha Bile calismiycam, siz direk aktroll vs yaftalamanizi yapip hayatiniza devam edin, sunu soylemeden edemiyecegim,
Türk gencliginin geldigi su nokta gercekten yanan ormanlar kadar uzucu..
aksini iddia edecek veya kanıtlayacak bir doneniz olmadığı için kaytarma yapıyorsunuz.Bunun neden sacmalik oldugunu izaha Bile calismiycam, siz direk aktroll vs yaftalamanizi yapip hayatiniza devam edin, sunu soylemeden edemiyecegim,
Türk gencliginin geldigi su nokta gercekten yanan ormanlar kadar uzucu..
Devlete güvenmiyor değilim güveniyorum.Ekli dosyayı görüntüle 39940
Ön yargılıyım evet. Olay bundan ötesi değil ya
Devlete güvenmiyor değilim güveniyorum.
Sadece devleti yöneten kişiler gördüğüm en aciz insanlar olduğu için yöneten kişilere güvenmiyorum. Geceden beri vekiller twitter da #wedontneedhelp diye hashtag açıp tweet atıyorlar. Neymiş efendim bu Gezi eylemlerinin daha büyük bir boyutuymus ve gezi de yapamadığımızı şimdi yapacakmisiz gibi çok acaip safsatalar gördüm.
#helpturkey hashtagi devleti aciz gosteriyormus yersen. Bu devletin acziyeti değil, yöneticilerin basiretsiz ve beceriksizliği ve vurdumduymazlığı.
Bir tanesi de demiyor ki biz bu işi beceremiyoruz, galiba biz de bir sorun var, sapkamizi önümüze koyup düşünme vakti geldi demiyor.