Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu adamda bir şeyler var. sanki 40 yıldır tanıyormuşum gibi. adına şeytan tüyü dedikleri şey olsa gerek. samimi, neşeli, güler yüzlü, bebek yüzlü katil gibi :p bir gün hayallerinin gerçekleştiğini beraber görmek dileğiyle seviyorum seni bro.
Oturun bir köşede muhabbetiyle gırgırın dibine vurun diyebileceğim arkadaş. Yalnız bir o kadar da tehlikeli. Korkun, Trollun kralı ondan sorulur.
Fotoğraf üzerine muhabbet edeli bilecekler listesinde. Forumda da en çok bu konuda merak ediyordum onu. Nasip olur ve kabul ederse kışın bir gün çekime gidelim...
Heisenberg Sohbeti muazzam biri. (ecLipse ile arkadaş olduğumuz belli olsun)
Size yıllardır dostunuzmuş gibi bir hava yaratır. Aksiyon ya da gizem romanları falan yazarsan ailecek arkandayız ibo :p
Konuyu görünce aklıma geldi, bi süredir konuşmuyoruz. Bi dürtmek gerek :asd: Gördüğüm kadarıyla iyi biri, bazı ortak noktalar var o yüzden sohbeti de hoş
Hem fotoğrafçı hem gezmeyi seven biri. Tam benim kafadan. Şu platformdaki nadir adamlardan biri. Adam sandığımız matmazellerden değil. Shutter in bol olsun kardeşim.